Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο σταθμο δεν σε βοηθάνε μελινάκι?

δλδ εμένα πχ την πήγαιναν κάθε μια ωρα στην τουαλέτα..και φορούσε πάνα βρακάκι εκει

της το υπενθυμιζαν συχνά δλδ...

το ξεκινησαμε, αλλα επειδη αλλες φορες καθοταν και αλλες οχι, ειπαμε να ξαναδοκιμασουμε αργοτερα...

θα τον πιασω εγω απο σημερα και μολις δω καποια προοδο θα τους σφυριξω και στο σχολειο μπας και τα καταφερουμε!

κιουλτακι πως παει η γυμναστικη? συνεχιζεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ξεκινησαμε, αλλα επειδη αλλες φορες καθοταν και αλλες οχι, ειπαμε να ξαναδοκιμασουμε αργοτερα...

θα τον πιασω εγω απο σημερα και μολις δω καποια προοδο θα τους σφυριξω και στο σχολειο μπας και τα καταφερουμε!

κιουλτακι πως παει η γυμναστικη? συνεχιζεις?

ναι συνεχίζω...διατροφή όμως δεν κάνω! γκρρρρρρρρρρ

δεν πειραζει ειρηνη, τουλαχιστον κατι κανεις!

εγω εχω ξεσαλωσει δυο εβδομαδες τωρα οποτε απο σημερα θα προσπαθησω να μαζευτω λιγο!

ασχετο, ειρηνη, εβλεπα χτες τις φωτο που εχεις βαλει στο φβ και η ζωιτσα εχει αρχισει και σου μοιαζει απιστευτα...! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ασχετο, ειρηνη, εβλεπα χτες τις φωτο που εχεις βαλει στο φβ και η ζωιτσα εχει αρχισει και σου μοιαζει απιστευτα...! :-)

χεχεχε...να το ξαναπεις όταν θα είναι και ο Σ μπροστά.....κερνάω!!!!!!

Κορες, ασχετο, οταν ειχα μαθει για τη συναυλια των Bon Jovi ειχα σκεφτει τελεια θα ειναι, αλλα που να τρεχω τωρα κλπ

Τωρα μου εχει κατσει να παω, ψηνεται και ο γιος του αντρα μου... Ξερει καμμια αν θα βρω εισητηρια τωρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορες, ασχετο, οταν ειχα μαθει για τη συναυλια των Bon Jovi ειχα σκεφτει τελεια θα ειναι, αλλα που να τρεχω τωρα κλπ

Τωρα μου εχει κατσει να παω, ψηνεται και ο γιος του αντρα μου... Ξερει καμμια αν θα βρω εισητηρια τωρα?

ποτε είναι καλέ και που?????

Διαφημίσεις

Ναι θυμάμαι!! Άσε, εμείς κάθε πρωί έχουμε και μια ιστορία. Σήμερα ενημερώσαμε τη δασκάλα ότι την Πέμπτη που γιορτάζουμε θα κεράσουμε. Και άρχισε να φωνάζει ότι θέλει κεράκια και καπελάκι μπάρμπι για τα κορίτσι και μακουίν για τα αγοράκια, τραπεζομαντηλο για το τραπεζάκι της τάξης και χαρτοπόλεμο και μάλλον θα κάνουμε ΞΑΝΑ τα γενέθλια της την Πέμπτη.

THIS IS SKEK!!;)

Ναι θυμάμαι!! Άσε, εμείς κάθε πρωί έχουμε και μια ιστορία. Σήμερα ενημερώσαμε τη δασκάλα ότι την Πέμπτη που γιορτάζουμε θα κεράσουμε. Και άρχισε να φωνάζει ότι θέλει κεράκια και καπελάκι μπάρμπι για τα κορίτσι και μακουίν για τα αγοράκια, τραπεζομαντηλο για το τραπεζάκι της τάξης και χαρτοπόλεμο και μάλλον θα κάνουμε ΞΑΝΑ τα γενέθλια της την Πέμπτη.

γιούπι!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...