Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαραγκάκι μας έλειψες!!!

Και σε μένα λείψατε , μα πάρα πολύ

Τον πιάσατε κόρες τον Μάη ????

Τον πιάσαμε το πιάσαμε

Μελινάκι γνώμη μου πάντα..ότι 27 ιουνιού πρωί δεν τα κάνεις! τρομερη ζέστη θα έχει νομιζω..

Έτσι έλεγα και εγώ, πριν 1 χρόνο ακριβώς, και έπιασε μια βρόχα που σταματημό δεν είχε ….

Αστα να πάνε δε θέλω να το σκέφτομαι

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

καλημέρα συμπεθερέρα! καλώς σε βρήκαμε....

ποιος γενεθλιάζει ιουνιο από εσάς?????

Ήταν η βάπτιση του Άγγελου και έκανα και τα γενέθλια του Μάριου μαζί

Τα κάναμε στο χωριό και το τραπέζι ήταν στη πλατεία του χωριού κάτω από τον υπέροχο πλάτανο . Ο καιρός όμως μας τα χάλασε και μαζί με αυτόν και η διάθεση μου,

Ευχαριστώ όλους αυτούς που μας τιμήσανε και πραγματικά τους ζητώ συγνώμη που δεν το ευχαριστήθηκαν ....

Αν ο καιρός ήταν καλός θα έμενε στην ιστορία αυτά τα βαπτισογενέθλια

Και να φανταστείτε ότι το πρωί είχε έναν ήλιο που σε έκαιγε,

10 λεπτά πριν αρχίσει το μυστήριο έγινε το έλα να δεις

25/6 Μαριος

27/6 βάπτιση

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

κι εγω τον καιρο φοβαμαι και σκεφτομαι "δεν αφηνω τη φαρμα να το κανω σε εναν παιδοτοπο για σιγουρια?"

γιατι εκει αν βρεξει, μας βλεπω μεσα στα κλουβια αγκαλια με τα κατσικια!

αλλα απο την αλλη μου αρεσει τοσο σαν ιδεα... εκει καναμε και τα βαφτισια (και το γαμο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό μήνα και από εμένα!!!

Και εμείς περάσαμε όλη την ημέρα στη φυση με ωραία παρέα και είμαι πτώμα!!!Κάναμε πικ νικ all day long!!!!Πιτσιρίκια πολλά κάθε ηλικίας, ποδήλατα, μπάλα πανικός!!Μέχρι και μήλα έπαιξα!!!Μια χαρα!

Μελινάκι όλα καλά θα πάνε με τη πάνα μην αγχώνεσαι!!!Θέλει υπομονή!!Εμείς έχουμε κόψει και τη βραδυνή πια...

Καλό μήνα και από εμένα!!!

Και εμείς περάσαμε όλη την ημέρα στη φυση με ωραία παρέα και είμαι πτώμα!!!Κάναμε πικ νικ all day long!!!!Πιτσιρίκια πολλά κάθε ηλικίας, ποδήλατα, μπάλα πανικός!!Μέχρι και μήλα έπαιξα!!!Μια χαρα!

Μελινάκι όλα καλά θα πάνε με τη πάνα μην αγχώνεσαι!!!Θέλει υπομονή!!Εμείς έχουμε κόψει και τη βραδυνή πια...

Γεια σου Μαριτακι!

Δεν αγχωνομαι πολυ για την πανα, απλα απο τη μια θελει να την βγαλει, να ειναι μεγαλος, να φοραει βρακακι και απο την αλλη μου τα γυριζει. και δεν καταλαβαινω αν κανω εγω κατι λαθος ή αν απλα δεν ειναι ακομα ετοιμος.

ας πουμε χθες, βαλαμε το βρακακι μας. καθε 5 λεπτα του ελεγα να κανουμε πιπι? οχι, οχι, οχι δεν θελω. οκ. σε καποια φαση τα εκανε πανω του. δεν πειραζει του λεω αγαπη μου, να βγαλουμε το βρωμικο βρακακι και τα βρωμικα ρουχα. βαζουμε αλλο βρακι. συνεχιζω εγω καθε 5 λεπτα να του λεω παμε στο γιογιο. οχι, οχι κλασσικα. σε καποια φαση μου φωναζει τσισα τσισα, τρεχουμε στο γιογιο, κανει μπολικα. κλασσικα μπραβο, χειροκροτηματα, χαμος. και περασε κανενα μισαωρο οπου δεν ηθελε ουτε το βρακι και καθοταν στο γιογιο και εκανε καθε λεπτο και απο μια σταγονα! σε καποια φαση βαζουμε παλι το βρακι. ε μετα απο κανα μισαωρο (οπου εννοειται του ελεγα συνεχεια οποτε θελεις τσισα θα μου πεις κλπ) τα'κανε πανω του. τον αλλαζω, και μου λεει θελω παμπερ τωρα μαμα, ειμαι μωρακι ακομα!!!

ειλικρινα δεν καταλαβαινω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαριτακι!

Δεν αγχωνομαι πολυ για την πανα, απλα απο τη μια θελει να την βγαλει, να ειναι μεγαλος, να φοραει βρακακι και απο την αλλη μου τα γυριζει. και δεν καταλαβαινω αν κανω εγω κατι λαθος ή αν απλα δεν ειναι ακομα ετοιμος.

ας πουμε χθες, βαλαμε το βρακακι μας. καθε 5 λεπτα του ελεγα να κανουμε πιπι? οχι, οχι, οχι δεν θελω. οκ. σε καποια φαση τα εκανε πανω του. δεν πειραζει του λεω αγαπη μου, να βγαλουμε το βρωμικο βρακακι και τα βρωμικα ρουχα. βαζουμε αλλο βρακι. συνεχιζω εγω καθε 5 λεπτα να του λεω παμε στο γιογιο. οχι, οχι κλασσικα. σε καποια φαση μου φωναζει τσισα τσισα, τρεχουμε στο γιογιο, κανει μπολικα. κλασσικα μπραβο, χειροκροτηματα, χαμος. και περασε κανενα μισαωρο οπου δεν ηθελε ουτε το βρακι και καθοταν στο γιογιο και εκανε καθε λεπτο και απο μια σταγονα! σε καποια φαση βαζουμε παλι το βρακι. ε μετα απο κανα μισαωρο (οπου εννοειται του ελεγα συνεχεια οποτε θελεις τσισα θα μου πεις κλπ) τα'κανε πανω του. τον αλλαζω, και μου λεει θελω παμπερ τωρα μαμα, ειμαι μωρακι ακομα!!!

ειλικρινα δεν καταλαβαινω...

σε καλό δρόμο είσαστε μελινάκι!

μην του βάζεις πάνα όταν είστε μαζί μονο.....

Τώρα που είναι αρχή μη περιμένεις να στο πει...δηλαδή καλύτερα να τον πηγαίνεις εσύ κάθε μία ώρα...μπορείς να τον ρωτάς αν θέλει 2-3 φορές μέσα σε αυτή τη 1 ώρα αλλά όταν περάσει η μία ώρα πηγαινέ τον εσύ στο γιογιό του για να κάνει...είναι γενικά θετικός στο να πηγαίνει ή δυσκολεύεσαι να τον κάτσεις στο γιογιό του; Μήπως ντρέπεται όταν βρέχεται και για αυτό σου ζητάει πάνα μετά; Είναι και ευαίσθητα τα καρκινάκια...

σε καλό δρόμο είσαστε μελινάκι!

μην του βάζεις πάνα όταν είστε μαζί μονο.....

το κακο ειναι οτι δεν εχω πολλες ωρες την ευκαιρια να τον εχω χωρις πανα. οταν γυριζει απο το σχολειο κοιμαται, οποτε δεν παιζει. αυτο που μπορω να κανω ειναι να τον αφηνω χωρις πανα το απογευμα, μεχρι να κοιμηθει το βραδυ.

Τώρα που είναι αρχή μη περιμένεις να στο πει...δηλαδή καλύτερα να τον πηγαίνεις εσύ κάθε μία ώρα...μπορείς να τον ρωτάς αν θέλει 2-3 φορές μέσα σε αυτή τη 1 ώρα αλλά όταν περάσει η μία ώρα πηγαινέ τον εσύ στο γιογιό του για να κάνει...είναι γενικά θετικός στο να πηγαίνει ή δυσκολεύεσαι να τον κάτσεις στο γιογιό του; Μήπως ντρέπεται όταν βρέχεται και για αυτό σου ζητάει πάνα μετά; Είναι και ευαίσθητα τα καρκινάκια...

του το λεω συνεχεια για να μην ξεχαστει. δηλαδη, καθε τρεις και λιγο τον ρωταω αν θελει, ωστε να το εχει στο μυαλο του. την πρωτη φορα δεν επιασε. μου ελεγε συνεχεια οχι. και στο τελος τα'κανε πανω του. τη δευτερη οκ, τα καναμε στο γιογιο, αλλα μετα απο καποια ωρα παλι τα'κανε πανω του. και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που μετα δεν ηθελε ξανα βρακι, αλλα μου ζητησε παμπερ! σαν να το βλεπει σαν παιχνιδι μου φαινεται. οτι ενταξει, παιξαμε, βαλε μου το παμπερ τωρα!

θα προσπαθησω τα απογευματα και ο,τι κανω. μην το αφησουμε τωρα που ψιλοξεκινησαμε τι λετε? ή να τον αφησω να μου το ζητησει μονος του?

πρεπει παντως να αγορασω κι αλλα βρακακια, εχω μονο δυο!

ξανα μπραβο στις κοριτσαρες σας που το εκοψαν ετσι ευκολα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινάκι και εμείς ό,τι κάναμε το κάναμε το απόγευμα....το πρωί ήταν σχολείο και το μεσημέρι κοιμόταν όπως λες...οπότε μόνο τα απογεύματα μας μέναν και τα σαβ/κα...αλλά λίγο λίγο κάθε μέρα μας βγήκε! Εγώ λέω να μη το αφήσεις...προσπάθησε το λίγο ακόμα...

και ό,τι βγει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...