Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

(τη μαρμελαδα εσυ την φτιαχνεις?)

Οχι Μελ μου... Μου τη στελνει η κουμπαρα μου που τη φτιαχνει με φρουτα απο τον κηπο τους στην Αμαλιαδα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο κιουλτακι, καλα κανατε...!

εμεις ξεσαλωσαμε παρασκευη-σαββατο και χτες λιωσαμε ολοι στο σπιτι. καναμε δουλιτσες και διαβασαμε αααπειρα παραμυθια... οποτε σημερα ειμαι φρεσκαδουρα! χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

δεν εχω αποφασισει ακομα...

σκεφτομαι να τα κανω στο κτημα με τα ζωακια του παππου, οπου θα ειναι κατι διαφορετικο.

ειμαι μεταξυ σαββατο απογευμα ή κυριακη πρωι, αλλα προσπαθω να σκεφτω τι βολευει καλυτερα τον κοσμο, και κυριως τα παιδακια.

κυριακη πρωι, τελος ιουνιου, φοβαμαι την κινηση που πλακωνει. απο την αλλη, τα παιδακια ειναι συνηθως πιο ξεκουραστα πρωι. βεβαια, προχθες που ειμασταν σε παιδικο απογευματινο παρτυ, μια χαρα περασαμε...

τα γενεθλια ειναι 27 ιουνιου και πεφτει δευτερα και σκεφτομαι να τα κανω το σ-κ πριν ή μετα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

να κανω μια χαζη ερωτηση?????

ποτε ειναι η γιορτη της μητερας????

αυτη ή την αλλη κυριακη????

Η Γιορτή της Μητέρας είναι κάθε 2η Κυριακή του Μάη δλδ στις 08/05:p... γιορτάζουμε !!!

Μελινάκι γνώμη μου πάντα..ότι 27 ιουνιού πρωί δεν τα κάνεις! τρομερη ζέστη θα έχει νομιζω..

καλύτερα νωρίς το απογευμα, θα σκοτεινιάζει και μετά τις 9 τότε!

ναι, μαλλον λογω ζεστης και κινησης, το βλεπω για σαββατο απογευμα. να πλακωσουμε και τιποτα παγωμενα μπυρονια μετα ε κιουλτακι???

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό Μήνα (γενικώς) !!!

Τον πιάσατε κόρες τον Μάη ????

καλημερα μεταξακι! τον πιασαμε, τον πιασαμε! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...