Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω κοριτσακια!! Φουσκωνω απο περηφανεια σαν παγωνι οποτε μου λενε καλα λογια για τη μικρη!

Λουκομαμα, εχθες μιλησα με το φυστικι στο τηλ.! Της ζητησα να με παρει γιατι ηθελα να της πω κατι που με απασχολουσε! Σπιτι ηταν, αλλα ειχε το Μαρικακι με πολληηηηηηηηηη μυξα. Παρα πολλη ομως!! Ανησυχουσε κιολας λιγο μην τυχον και ανεβασει πυρετο, αλλα θελω να πιστευω πως δεν θα κανει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστω κοριτσακια!! Φουσκωνω απο περηφανεια σαν παγωνι οποτε μου λενε καλα λογια για τη μικρη!

Λουκομαμα, εχθες μιλησα με το φυστικι στο τηλ.! Της ζητησα να με παρει γιατι ηθελα να της πω κατι που με απασχολουσε! Σπιτι ηταν, αλλα ειχε το Μαρικακι με πολληηηηηηηηηη μυξα. Παρα πολλη ομως!! Ανησυχουσε κιολας λιγο μην τυχον και ανεβασει πυρετο, αλλα θελω να πιστευω πως δεν θα κανει!

Μα τί πράγμα είναι αυτό με τη μύξα φέτος??? Και ο δικός μου εβδομάδα παρά εβδομάδα με τη μύξα μέχρι το γόνατο είναι.

Καλά που μου το είπες Φαίη, να της τηλεφωνήσω αργότερα να δω πώς πάει η μικρή.

Διαφημίσεις

Καλε η κοπελια σου ειναι λεκτορας μπροστα σε εμας. Μπαμπα,μαμα,νονα, Αννα,γιαγια αυτα λεει μονο ξεκαθαρα τα υπολοιπα ακαταλαβιστικα.

Ναι αλλά το Μαρκοπουλάκι σου κάνει μετακόμιση σπίτι 210 τμ σε 1 ώρα!!!!!

I love Markopoulaki love-smiley-017.gif

Σε αυτο δεν εχω παραπονο οντως, μεταφορε-μετακομισεις ο Μπαμπης σε χρονο ντε τε!!!!!

Και εγω fun του ροκ σταρ χεντριξ εννοειται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρρωστο ειναι το Μαριακι??? πειτε περαστικα κι απο μενα δεν εχω τηλεφωνο του φυστικιου.

Οντως αυτο με τη μυξα φετος εχει καταντησει αηδια... Ακομα εχουμε μπροστα μας αλλο μισο χειμωνα (και βαλε) και η Μαρια εχει παρει αερολιν και ζιρτεκ με τη σεσουλα! Το κακο με εμας ειναι πως δεν μπορουμε να το καταπολεμησουμε μονο με ορο γιατι η βλεννα συσωρευεται και μας το γυρναει σε βρογχιτιδα. Οποτε ειμαστε στο ενα χερι με τον ορο, το physiomer και τις μυξορουφηχτρες και στο αλλο χερι με το αερολιν και το ζιρτεκ!

Πριν απο κανενα μηνα περιπου, περασαμε και μια λαρυγγιτιδα στο φτερο... Σταγονες σολντεσανιλ, υδρατμους, εριχνα και μεσα στο νερο 3 σταγονες ευκαλυπτο και στανιαραμε.. Και να φανταστειτε δεν παει βρεφικο! Αμα πηγαινε, θα ειχε μεινει απο απουσιες με τις τοσες φορες που θα αρρωσταινε! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπέρα κούκλες! φαίη καλώς ήρθες κι από δω για καφέ!

χτες έγραφα μια ώρα τα νέα μας και μετά έκανα μια μαλκία και τα'χασα!

με τα νέα σας γέλασα πολύ, ιδίως με τον κων/νο μελινάκι ή μάλλον με τον μπαμπά σας! κάποτε και ο δικός μας μπαμπάς...χειρότερος. στην αρχή ήταν πιο απόλυτος αλλά μετά μαλάκωσε! δηλ έβλεπε τον παν με καρότσι ροζ (της κλέας) και του σηκωνόταν η τρίχα. τώρα του λέει "είσαι ο μπαμπάς κι έβγαλες το μωρό σου βόλτα ε?" αλλά τί μιλάω? δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. εδώ μας άφησε και μπαλέτο να πάμε φέτος.

αλλά και στενοχωρήθηκα. ειρήνη και στεφανία να ξέρετε ότι σας θαυμάζουμε. να είστε γερές να καμαρώσετε τους γιους σας σε όλα τους τα βήματα. όλα θα πάνε καλά κοριτσάκια. και μην ξανακούσω απαισιόδοξα πράγματα ειρηνάκι!

στεφανία μου τί κάνετε? έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό. ο πανούλης καλά? βρε τον ετοιμόλογο! χαχα

ο γιος μου αφού πρέπει μόνο ένα παιχνίδι, ζήτησε από τον άι βασίλη 1 σπίτι μεγάλο με 25 φιγούρες μέσα, :shock:έναν μπεν10, έναν μπάτμαν κτλ κτλ! :lol:

τα άλλα μανάρια μας τί κάνουνε? περαστικά στο μαράκι και από μένα.

τα νέα μας καλά. είμαστε καλύτερα στην υγεία, το γάλα το πίνουν τα 2 μεγάλα, η μικρή μόνο θέλει δουλειά. η κλέα φωτογραφήθηκε με τον κύπριο πρωταθλητή κυριάκο ιωάννου για το "κάνε μια ευχή" της κύπρου. σήμερα τα 2 μεγάλα δεν είχαν σχολείο και πήγαμε στο νέο μολ στον άγιο δημήτριο. αυτά, τί άλλα? α! και δεν έχω προλάβει να στολίσω ακόμα!

αν πάτε σε θέατρο ή παιδότοπο, σφυρίξτε μου κι εμένα κορίτσια! μπορεί και να τα καταφέρουμε! εκτός αν τύχει (μη κακό) καμιά αναποδιά.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

ειρηνάκι ωραίο το μολ. τώρα δεν χρειάζεται να κατεβαίνουμε κέντρο, το έχουμε μέσα στα πόδια μας :D βέβαια δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά μου άρεσε.

αερικό για πες για πες! :?:lol::tongue:;)

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

επ.. κορες...

εδω ειμαι, δεν ειμαι στα πολυ καλα μου γενικως.. μια περιεργη κατασταση... τες πα

ανυπομονω και γω να κανει κρυο, με εκνευριζει τρομερα αυτος κ παλιοκαιρος...

δεν το αντεχω το χριστουγεννο με σαγιοναρα, τι σερτ, και καρπουζι στο χερι, ελεος..

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...