Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι ακριβώς ήταν η Κωνσταντίνα το πρωί! Την ξύπναγες καθόταν στον πωπό της και μετά έπεφτε με δύναμη στο κρεβάτι χαχαχαχα

Καλημερα και Καλη εβδομαδα κορες!

πως ειστε? πολλες ευχες σε οσες (τυχερες) εφυγαν ηδη και σε οσες ετοιμαζονται.

εγω τρεχω ολο το σ-κ με διαφορες υποχρεωσεις και δεν προλαβα να κατσω στο πισι. λοιπον, επαθα ενα υπογλυκαιμικο επεισοδιο παρασκευη βραδυ και νομιζα οτι θα αφησω τα κοκκαλακια μου. ειχα παει για ψωνια μετα τη δουλεια, με τρελλο πονοκεφαλο (που νομιζω προηλθε απο την απονευρωση?), με τη μανα μου και καποια στιγμη αρχισα να μην αισθανομαι καλα. προλαβα να ψωνισω αυτα που ηθελα και εφυγα σφαιρα για το σπιτι. ουτε ξερω πως οδηγησα. εφτασα σπιτι και σωριαστηκα στο κρεββατι. ερχοταν ο μικρος και με χαιδευε κι εγω κρατιομουν να μην κλαψω γιατι νομιζα πως μ'εχανε το παιδακι μου. ιδρωνα, κρυωνα, ανακατευομουνα, δεν μπορουσα να σταθω. η αληθεια ειναι οτι κανω μαλακιες με τη διαιτα τελευταια και καλα να παθω! τεσπα εφαγα λιγο ψωμακι του Θεου, που το σνομπαρω τελευταια, και συνηλθα.

σαββατοκυριακο ξεπατωθηκαμε με νονες-κουμπαρους κλπ, ειμασταν διαρκως εξω. ο μικρος ξεσαλωσε φυσικα!

ζορικη εβδομαδα αυτη και για μενα φαιη. σημερα δουλεια και το απογευμα οδοντιατρο. αυριο εφορια (στου διαολου τη μανα), μετα δουλεια, μετα κατι τελευταια ψωνια. τεταρτη εχω αδεια, αλλα θα περασω τη μερα μου στο συναρπαστικο τσμεδε! (αν δεν καταφερω να θεωρησω το βιβλιαριο του μικρου, να δω πως θα ταξιδεψουμε) και μετα ετοιμασια, καθως πεμπτη πρωι φευγει ο αντρας μου με το αυτοκινητο.

ελπιζω τουλαχιστον να φτιαξει ο καιρος απο πεμπτη...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σας!

Ξεκινησε η εβδομαδα των Παθων! Περναει πολυ γρηγορα ο καιρος! Σαν χθες μου φαινεται που στολιζα για τα Χριστουγεννα και μαλιστα στο Λαγονησι! :) Οπως καταλαβαινετε εκτος απο το Μαρακι, εχω παθει κι εγω ντελιριο με τοσες αλλαγες!!! :mrgreen:

Χανιωτισσα ολα να πανε καλα!

Μελινακι ευχομαι να βγαλεις ακρη χωρις πολλη ταλαιπωρια!

Κανει νυστα ή απλα εγω νυσταζω??? :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

όχι κάνει τρελλή νύστα και λογικό δεν είναι τέτοιες ώρες που κοιμόμαστε; :P

Ρε συ Μελίνα άσε μας με την δίαιτα! Κοίτα να έχεις δυνάμεις!

Διαφημίσεις

Κι εμεις στο ποδι απο τις 7! Δουλευει και πρωι ο Μπιλης, οποτε σηκωθηκα εγω! Δεν πειραζει... Δυο μερες σαπισα στον υπνο, ευκαιρια να ξαναμπω στους παλιους ρυθμους τωρα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αερικο τρωω 5 γευματα τη μερα, μη φανταστεις οτι λιμοκτονω. απλως τρωω ελαχιστο αμυλο. και φαινεται αυτο σε μια δυσκολη μερα με αποτελειωσε. τεσπα, τωρα θα κανω ενα διαλειμμα απο τη διαιτα ουτως η αλλως λογω Πασχα! :-)

παντως με σοκαρε η αισθηση οτι κατι θα παθω και θα με χασει ο μικρος. λιγο σάικο ισως, αλλα εγω ταρακουνηθηκα αρκετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ρε παιδια, χωρις πλακα, εχω θεμα με το φαγητο, το οποιο θελω καποια στιγμη να συζητησω με ειδικο.

εγω το αποδιδω στο γεγονος οτι απο τα 11 μεχρι τα 19 μου χρονια αναγκαστηκα να ακολουθησω πολυ αυστηρη χορτοφαγικη διατροφη. ετσι, εχω ενα κατοχικο με το φαγητο. ή θα προσεχω (ειλικρινα, δεν κανω υπερβολες να μην τρωω τιποτα κλπ) ή θα τρωω λες και την επομενη δεν θα εχω να φαω. και παλευω , καποια στιγμη που θα ειμαι στα κιλα μου, να καταφερω να τα διατηρησω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπραβο σας μαριτα για την πανα....

αντε να δουμε εμεις ποτε επιτελους θα την βγαλουμε.....

τεμεπλα την κοβω...... προτιμαει να τα κανει εκει γμτ......

τουλαχιστον εκοψε πιπιλα...... μου την ζηταει ελαχιστα πλεον και της λεω οτι την εδωσε στον αετο και το περνει αποφαση.....

εγω μεχρι Μ Τεταρτη εδω θα ειμαι .... εχω παρει και αδεια αλλα με βλεπω να ποσταρω μοναχη μου .... αντε το πολυ πολυ να εχω παρεουλα την culte (Μ πεμπτη θυμαμαι εεεεε????) οσες μεινετε εντος ριξτε και κανενα ποστ να μας λετε τι κανετε?????

)

Ευχαριστούμε πολύ μπεμπάκι Εύα!!!Μπράβο και εσας για τη πιπίλα!!Είναι πολύ δύσκολο αυτό το βήμα...εγώ πίστευα ότι θα πάμε σχολείο με αυτή!!Όσο για τη πάνα...μικρές μωρέ είστε ακόμα...δε χρείαζεται να αγχώνεστε...

Αααα και εγώ εδώ θα είμαι μέχρι τη Μ. Πέμπτη

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες!!!Τυχερούλες αυτές που είναι ήδη σε διακοπές...

Μελίνα κοιτα να προσέχεις λίγο ε;;;Εγώ μια χαρά κουκλάρα σε θυμάμαι πάντως!!!

Γεια σου Μαριτακι!

Ειστε καλα? Ποτε φευγετε?

Εμεις τωρα τελευταια αντι να χρησιμοποιουμε περισσοτερο το γιογιο, το χρησιμοποιουμε ολο και λιγοτερο :-(

Μπεμπακι καλα αποτελεσματα για τη μανουλα σου! οσο για την πιπιλα, διαφωνει καθετα ο μπαμπας μας, οποτε δεν βλεπω να κανω καν την προσπαθεια. ισχυριζεται οτι το παιδι θα βγει τελειως απο το προγραμμα του, τα ωραρια του, τις συνηθειες του, μην του αλλαξουμε και την συνηθεια του υπνου που ειναι η πιπιλα. εγω παλι, ενω το βλεπω σαν τρομερη ευκαιρια να απαλλαγουμε απο την πιπιλα, σκεφτομαι οτι θα πρεπει να συμφωνουμε και οι δυο πανω σε αυτο για να το καταφερει ο μικρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...