Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

δεν ξερω αν παιζει τιποτα μυστηριο αστρολογικα, αλλα αυτη η εβδομαδα μεσα στις αναποδιες ειναι. και οχι τιποτα, ανησυχω επειδη δεν εχει τελειωσει ακομα! χαχαχα (κλαψ)

τεσπα, δεν ειναι σοβαρα αυτα, ας ειμαστε καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και εδώ :) Όντως το έχουμε παρατήσει το καφέ μας :(

Μπράβο για τα καταπληκτικά νέα της Ζωής! Το πείσμα... είναι φάση και θα περάσει :D

ναι ρε συ :) Είναι μέχρι να βρουν το κλειδί :D Που νομίζω ότι στην περίπτωση της ζωής είναι να την αφήσεις στην ησυχία της όσο είναι σε πείσμα ;)

κιουλτακι, δεν ξερω, ισως να το κανεις ηδη αυτο, αλλα εμενα οταν τον πιανει πεισμα για κατι που εγω θεωρω αδιαπραγματευτο, αδιαφορω και τον αφηνω να χτυπιεται (εννοειται αφου του εχω εξηγησει πρωτα τους λογους)

συνηθως, την επομενη φορα που θα τον πιασει πεισμα για το ιδιο πραγμα, θα ειναι ηπιοτερα τα πραγματα. και στο τελος το παιρνει αποφαση οτι δεν θα με ριξει.

εντιτ : γεια σου αερικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κιουλτακι, δεν ξερω, ισως να το κανεις ηδη αυτο, αλλα εμενα οταν τον πιανει πεισμα για κατι που εγω θεωρω αδιαπραγματευτο, αδιαφορω και τον αφηνω να χτυπιεται (εννοειται αφου του εχω εξηγησει πρωτα τους λογους)

συνηθως, την επομενη φορα που θα τον πιασει πεισμα για το ιδιο πραγμα, θα ειναι ηπιοτερα τα πραγματα. και στο τελος το παιρνει αποφαση οτι δεν θα με ριξει.

QUOTE]

μελινάκι και γω αυτό κάνω!

αλλά τι κάνουμε το πρωί όταν βιαζόμαστε να ετοιμαστούμε για να έρθει το σχολικό και δεν κατεβαινει από το κρεβάτι της να ντυθεί , να πάει τουαλέτα κλπ αν δεν περάσει το δικό της?

μονο με το ζιζάκι την ρίχνω και αυτό με εμπόδίζει να αποθηλάσω γμτ!!!!!!

Κολπάκια... εμείς π.χ. την σηκώνουμε για να δει τα γατάκια που ξύπνησαν, ή για έρθουν να ξυπνήσουν τη μαμά (κάτι δηλαδή που της αρέσει)

Εγω παντως, επειδη πλεον την ξερει τη διαδικασια, αν το πρωι μου αρχισει τα περιεργα, του λεω οκ εγω πρεπει να φυγω, εσυ αν θελεις μπορεις να καθισεις εδω μονος σου. συνηθως πιανει και σε χρονο ντε τε αλλαζει στυλ, τον ντυνω και πινει γαλα. (αν εχει πολλα νευρα μου χωνει και καμμια σφαλιαρα κατα τη διαρκεια)

βεβαια, και να αργησουμε 5 λεπτα δεν εγινε κατι, αφου τον πηγαινω εγω στο σχολειο. οταν εχεις το αγχος του σχολικου ειναι πιο ζορικο... μηπως να εβαζες στοχο να την ετοιμαζεις ενα τεταρτο νωριτερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε Μελινάκι 6.30 σηκώνομαι εγώ και 7.00 αυτή..πόσο πιο νωρίς?

και γω λέω ότι θα φύγω (που δεν μου αρέσει βέβαια) και σηκώνεται και μόλις με δει ότι γυρίζω ξαναρχίζει τα μούτρα :(

ρε Μελινάκι 6.30 σηκώνομαι εγώ και 7.00 αυτή..πόσο πιο νωρίς?

και γω λέω ότι θα φύγω (που δεν μου αρέσει βέβαια) και σηκώνεται και μόλις με δει ότι γυρίζω ξαναρχίζει τα μούτρα :(

και το σχολικο τι ωρα περναει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ναι, κι εγω περιπου μιση ωρα με τρια τεταρτα πριν φυγουμε τον ξυπναω...

σε καταλαβαινω και ξερω οτι σε κριση πεισματος, το παιδι δεν ξεγελιεται ευκολα, το δικο μου τουλαχιστον. κι ετσι αναγκαστικα γινομαι πιο αυστηρη :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια!! Πως ειστε?

Λετε να τραβηξω κι εγω κουπι με το πρωινο ξυπνημα της Μαρως? Τωρα παντως μια χαρα σηκωνεται 6μιση... (και χωρις να υπαρχει λογος) :rolleyes:

Λοιπον... Σημερα μας εστειλε η νονα μας τα πραγματα για το Πασχα!

Η λαμπαδα μας ειναι ενα λεπτο κερακι, μισο ασπρο - μισο ροζ με διακριτικο γκλιτερ και εχει επανω εκεινα τα παιχνιδια που τα κρεμας και οταν τα φυσαει αερακι κανουν γκλιν - γκλον... Πολυ ομορφη!

Μας εστειλε ενα πολυ ωραιο ζευγαρι παπουτσακια crocodilino, αλλα η μαμακω η ταμιας ξεχασε να βγαλει την τιμη και ξερουμε ποσο ειχαν (68,00 ευρα) και ενα σοκολατενιο αυγο. Φυσικα και το εκρυψα κατευθειαν! ;)

Επισης μεσα στη σακουλα υπηρχε ενα γραμμα για τη Μαρια που ελεγε:

"Μαρακι μου ομορφο σου ευχομαστε Καλο Πασχα! Σ' αγαπαμε παρα παρα παρα πολυ και μας λειπεις ακομα περισσοτερο... Ελπιζουμε να σε δουμε συντομα!!!"

Αυτα εν ολιγοις... Η Μαρια φοραει τα παπουτσια απο εκεινη την ωρα, δεν θελει να τα βγαλει με τιποτα και το απογευματακι θα παρουμε τηλ. τη νονα της να την ευχαριστησει. Τωρα ειναι στη δουλεια και δεν θα μπορει να μιλησει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Με γειά σας :) Νομίζω πως μόνο και μόνο για το γράμμα θα πρέπει να πάτε ;) Αν και η πρόσκληση για την Κυριακή ισχύει και θα σας την κάνουμε επίσημα το απόγευμα :D

γεια σου Φαιη!

με γεια τα καινουρια σας παπουτσακια...! :-)

οσο για το ξυπνημα και τα πεισματα γενικοτερα, εγω ενα εχω να πω... οταν ο μικρος ηταν 18 μηνων και ακουγα για πεισματα παιδιων και μαμαδες στα προθυρα νευρικης κρισης ελεγα τς τς τς εχουν χασει τον ελεγχο, δεν ξερουν πως να ξεγελασουν το παιδι κ.λ.π. (που ειναι ενα εμοτικον που μουτζωνει???)

μεγαλωνοντας το παιδι, δυσκολευει πολυ η κατασταση καποιες φορες και καμμια φορα καταληγεις να κανεις αυτα που κοροιδευες...

ομως, επειδη ειναι μια φυσιολογικη φαση αυτη, καθως τα μικρακια μας ανακαλυπτουν τον εαυτο τους και τον κοσμο, η καλυτερη συμβουλη ειναι οντως ψυχραιμια και υπομονη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...