Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω ετσι το αντιμετωπιζω το ολο θεμα επιθετικα δεν θα με βαλει κατω αυτο εγω θα το βαλω αλλα ειναι και κατι ημερες σαν τις σημερινες που φουντωνουν οι φοβιες μου.

Ευτυχως τωρα κοιμαται το ζουζουνι λιγο μιας και ξυπνησε απο τα μαυρα χαραματα παλι.

Μαρκοπουλάκι μου, ολα θα πάνε καλά. Υπομονή γλυκιά μου, και θετική σκέψη και θα πάνε ολα καλά.

Φίλησέ μου το κουκλάκι σου....

Ευχαριστω απο καρδιας Μελινακι!!!!!! Θα το ζουληξω το ζεστο καρβελακι μου!!!!! Οταν ξυπναει ειναι λουκουμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επς, κοπελιά το δικό μου είναι το λουκούμι, μη μπερδεύεσαι!!!:-):-):-):-)

Σωστη!!!!!!!!!!!!! Εμενα τοτε ειναι μελομακαρονακι!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεπεια της κλεισουρας των τελευταιων ημερων την εχω πεσει στο φαι απο τα νευρα μου. Ειδικα τα μελομακαρονα τα χτυπαω δυο δυο τη φορα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτσες!!

Ευτυχως κοιμηθηκαμε ηρεμα κι εμεις και δεν το περιμενα γιατι μετα τα εμβολια μας πιανει γκρινια του θανατα! Και απο ορεξη καλα παμε, ηπιαμε οοοολο το γαλα μας, φαγαμε τοστ με χυμο και πριν λιγο οοοολη τη φρουτοκρεμα! Δεν εχω παραπονο!

Με αυτη την υγρασια εχετε δικιο απολυτο, σου σπανε τα νευρα! Και απο αποψη υγειας (με εχει τσακισει η καισαρικη) και απο αποψη ομορφιας (τωρα ισιωνω το μαλλι, σε 2 λεπτα ειναι μπουκλα παλι! :lol:).

Περαστικα στη Μαρκοπουλινα μας και να της πω κι εγω με τη σειρα μου πως ο τατακης ειναι απιστευτος!!

Εμεις στολισαμε την προηγουμενη Πεμπτη και την εχω καταβρει. Με χαλαρωνει απιστευτα να καθομα να χαζευω με τις ωωωωρες τις ψειρουλες που αναβοσβηνουν στο δεντρο. Αντε, με το καλο να στολισετε και οσες δεν εχετε στολισει ακομα!

Σημερα το μενου εχει φακες για εμας και μοσχαρι με λαχανικα για τη Μαρια γιατι τις φακες δεν θελει ουτε να τις βλεπει!

Αυτα προς το παρον!

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

:oops::oops: Ο Τατακης ειναι της λουκομαμας?? :oops::oops: Παραπανω απευθυνθηκα στη μαρκοπουλινα για τον τατακη επειδη νομιζα πως ειναι δικος της! Αχταρμα τα εκανα (για να μην πω τιποτα χειροτερο :lol:)

Συγγνωμη ρε κοριτσακια, ειναι που δεν σας εχω δει ακομα για να σας συνδεσω με τα παιδακια σας! :D

Εμεις πριν λιγο ζητησαμε νανι.. Μαλλον το εμβολιο μας εφερε υπνηλια γιατι σε γενικες γραμμες δεν τα παμε καλα με τον υπνο! :roll:

Οποτε βρηκα την ευκαιρια να βαλω κι ενα πλυντηριο.. Ευτυχως ασιδερωτα δεν εχουμε, οποτε μολις το απλωσω και στεγνωσει θα το κανω κι αυτο να ξεμπερδευω!

gM4vp2.png

Σκεφτομαι κι εγω πολυ σοβαρα να τη στειλω απο του χρονου! Θα της κανει καλο να λειπει λιγες ωρες απο το σπιτι και να συναναστρεφεται παιδακια γιατι συνεχεια μαζι μου δειχνει να βαριεται!

Κι ελπιζω να αρχισει να μου τρωει κι εμενα οσπρια!! :lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι Φαιη θα τα εμπεδωσεις με τον καιρο, Τατακης με απιθανες ατακες λουκουμαδοπαιδο, Μαριος ουγκα ουγκα γιατι δεν μιλαει ακομα πολυ Μαρκοπολακι η αλλιως κομαντο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην αγχωνεσαι Φαιη θα τα εμπεδωσεις με τον καιρο, Τατακης με απιθανες ατακες λουκουμαδοπαιδο, Μαριος ουγκα ουγκα γιατι δεν μιλαει ακομα πολυ Μαρκοπολακι η αλλιως κομαντο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχα! Θα το ριξω στη μελετη να σας μαθω!!;)

Ουτε εμεις μιλαμε πολυ. Βασικα οι λεξεις που λεμε ειναι οι κατωθι:

Μαμα, μπαμπα, Ιλη (=Μπιλη) --> ο πατερας της, γιαγια, παππου, μαμ, νανι, άμε (=παμε), λακι (=σκυλακι), πουγια (=παπουτσια), κικι (=πιπι), κακα, νανο (=μπανιο), λαλα (=μπαλα), τιτο (=ευχαριστω), παπω (=σ'αγαπω).

Αν τη ρωτησεις "που"? Θα σου απαντησει "κει" , μετραει μεχρι το 3 ετσι: νενα, ιο, ια και τελος τραγουδαει κουνια μπελα ετσι: "μούνια, λέλα, παπαγιέλα" :lol:

Λεει αρκετα αλλα τα λεει μωρουδιστικα. Και φυσικα ολη μερα μιλαει ακαταλαβιστικα.

gM4vp2.png

:oops::oops: Ο Τατακης ειναι της λουκομαμας?? :oops::oops: Παραπανω απευθυνθηκα στη μαρκοπουλινα για τον τατακη επειδη νομιζα πως ειναι δικος της! Αχταρμα τα εκανα (για να μην πω τιποτα χειροτερο :lol:)

Μη μασάς, μια οικογένεια είμαστε!!!! :-) :-) :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...