Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και χρονια πολλα και απο εδω στο γλυκο μας μαρακι! να σε χαιρονται τα αγορια σου κοριτσαρα!

πρωτη μερα μετα το παλιοσυναχο που μυριζω! επιτελους...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κιουλτακι μιλησα με τη λογιστρια που μου ειπε οτι θα το ψαξει. απ'οτι φαινεται ή θα πληρωσω τωρα παραπανω και το επομενο τριμηνο θα κανω τροποποιητικη ή θα πρεπει να παω απο την εφορια να το αλλαξω πριν την πληρωμη. περιμενω να μου πει αυτη...

δεν εχω ψωνισει τιποτα για το Πασχα και εχουν μαζευτει αρκετα...

δωρακια για το ζευγαρι που θα μας φιλοξενησει και τα τρια τους παιδια

δωρακια για τις νονες-κουμπαρες (για τα παιδια μαλλον) που θα βρεθουμε την κυριακη

λαμπαδες - παπουτσια για τρια βαφτιστηρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω χθες πηρα τα παπουτσια για το βαφτιστηρι και πρεπει μεχρι την Πεμπτη πρωι που θα ερθει Αθηνα να εχω βρει λαμπαδα με δεινοσαυρο και αυγο και τι αλλο περνουμε????

Διαφημίσεις

μαρκοπολο με παπουτσια-λαμπαδα-αυγο νομιζω εισαι οκ!

εγω λεω να κανω την πρωτη δοση την παρασκευη το απογευμα στο μωλ και σαββατο πρωι να πεταχτω γκολντεν που εχει το νοτος για ειδη σπιτιου.

εγω εχω μια βαφτιστηρα που ομως την ειχα βαφτισει μαζι με τη μαμα μου και κανονισαμε μαζι τι θα της παρουμε. ο αντρας μου εχει τρεις βαφτιστηρες μεγαλες. αντε τωρα να ψωνισω παπουτσια σε δεκαπενταχρονα! αν και απ'οτι βλεπω απο τα μεγαλα, με κατι all star κυκλοφορουν. σε τετοιες ηλικιες παιρνει ακομα ο νονος λαμπαδα και παπουτσια???

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμένα μεγάλωσε λεει (8 χρονών ) και δεν θέλει λαμπάδα με παιχνίδι..μια απλή, αυγό , και θα του δώσω λεφτά

ούτε παπούτσια του παιρνω γιατί εχει χοντρό κουντουπιέ και κάθε φορά τρέχει η μαμά και τα αλλάζει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...