Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αρα ξερεις απο πονους λουκομαμα, ευχομαι να μην σε ξαναπιασει ποτε!!!!!!!!!!!!!!

Αγάπη μου, πριν 5 χρόνια ήμουν σχεδόν ανάπηρη απο τον αυχένα μέχρι τα δάχτυλα στα πόδια. Ο άντρας μου (δεν είμασταν ακόμα παντρεμένοι) με έβαζε αγκαλιά στο μπάνιο... Εκανα θεραπεία για λύκο 2 χρόνια. Ηρθα στα ίσα μου οταν πήγα Αγγλία και ανακάλυψαν το αυτοάνοσο σύνδρομο που έχω. Ακολουθώ (φυσικά εφ ορου ζωής) αγωγή και κάνω ομοιοπαθητική και το σταυρό μου να μην υποτροπιάσω ξανά σοβαρά.

Τα τελευταία χρόνια είμαι καλά. Βέβαια, το πρωί που ξυπνάω τα δάχτυλα στα χέρια μου είναι κλειστά (μπουνιά για να φανταστείς) και τα γόνατά μου με πονάνε αρκετά. Οσο περνάει η μέρα αισθάνομαι καλύτερα. Μέρες με αρκετή υγρασία, δυσκολεύομαι αρκετά στην κίνηση, αλλά πώς να το πω... εχει γίνει τρόπος ζωής για εμένα. Γριούλα κανονική...

Σου εύχομαι ότι καλύτερο μέσα απο την καρδιά μου. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητά σου, καταλαβαίνω πολύ καλά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λουκομαμα η μανα μου παιδευεται αρκετα χρονια με αυτοανοσα και ξερω τι λουκι ειναι

κι επειδη εχω περασει κι εγω τρελλα λουκια με θεμα υγειας, εχω τρομερη ευαισθησια σε ανθρωπους που υποφερουν η που ψαχνουν και δεν ξερουν τι εχουν η που δεν ξερουν αν θα μπορεσουν να το ξεπερασουν...

ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο για ολους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kαταλαβαινω λουκομαμα απολυτα τι εχεις περασει και εσυ, και ευχομαι το μελλον να φερνει μονο ομορφες και φυσιολογικες ημερες στην ζωη σου.

Κοριτσια τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν στεκεσαι στα ποδια σου???? Εγω ολα μπορω να τα παλεψω εκτος απο τα θεματα υγειας που δεν ειναι στο χερι μου. Τελος παντων ας ελπισουμε οτι θα την σκαπουλαρω και αυτη την φορα και δεν θα εχουμε χειροτερα.

Οντως τα ματια του γιου μου ειναι ενεση τονωσης του ηθικου μου καθημερινα. Απλα στο παρελθον οταν εμπαινα στο νοσοκομειο ειχα να σκεφτω μονο τον εαυτο μου και πως θα βγω απο εκει τωρα και μονο στην ιδεα οτι το παιδι μου θα ειναι μονο του θα πεθανω απο την στενοχωρια. Ουτε να το φανταστω δεν μπορω. Λιγα χρονια παραταση θελω ακομα να μεγαλωσει και να μπορει να καταλαβαινει οτι δεν θελω να τον αφηνω αλλα πρεπει καποιες φορες.

Απλα στο παρελθον οταν εμπαινα στο νοσοκομειο ειχα να σκεφτω μονο τον εαυτο μου και πως θα βγω απο εκει τωρα και μονο στην ιδεα οτι το παιδι μου θα ειναι μονο του θα πεθανω απο την στενοχωρια. Ουτε να το φανταστω δεν μπορω. Λιγα χρονια παραταση θελω ακομα να μεγαλωσει και να μπορει να καταλαβαινει οτι δεν θελω να τον αφηνω αλλα πρεπει καποιες φορες.

Ετσι είναι κορίτσι μου.

Προσπάθησε να έχεις ανεβασμένο ηθικό, να μην εξαντλείς τον εαυτό σου καθημερινά (τα λεω για να τα ακούω και εγω...) γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Πρέπει να μεγαλώσουμε τα παιδάκια μας γι' αυτό ότι παλιοασθένεια και αν έχουμε ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!

Αι στο καλό πια!!!

Διαφημίσεις

εγώ έχω ένα θέμα με το Σάββατο..έχω την κοπέλα που καθαρίζει....

πρέπει να την πω να έρθει άλλη μέρα και πότε αφού δεν είμαστε εμείς εκεί??

πάτε εσείς, μην το χαλάω εγώ....

Και εγω ετσι το αντιμετωπιζω το ολο θεμα επιθετικα δεν θα με βαλει κατω αυτο εγω θα το βαλω αλλα ειναι και κατι ημερες σαν τις σημερινες που φουντωνουν οι φοβιες μου.

Ευτυχως τωρα κοιμαται το ζουζουνι λιγο μιας και ξυπνησε απο τα μαυρα χαραματα παλι.

πιστευω πως μετα τις γιορτες θα ειναι καλυτερα, για σαββατο τουλαχιστον, τωρα γινεται χαμος

τεταρτη οντως ειναι πολυ νωρις, εγω δεν προλαβαινω με τιποτα (εκτος αν την κοπανησω καμμια μερα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...