Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανυπομονω για την αυριανη παντομιμα! Ελπιζω να σας προλαβω γιατι με το Μαρακι εδω, ειναι κομματακι δυσκολο! Θα γραψω ΚΑΙ εδω τα νεα μας καθως πλεω σε πελαγη ευτυχιας!!

Η Μαρια απο εχθες εχει κανει ενα μεγαλο αλμα στην ομιλια! Μιλαει, τραγουδαει και καταλαβαινεις τι λεει.. Απο τη μια στιγμη στην αλλη ετσι?

Εχθες ειπε 1η φορα "δικο μου". Ειπε "ατουγα" δειχνοντας ταυτοχρονα μια γατουλα και μαλιστα τη χαιρετησε κιολας λεγοντας "γεια Μινου" (οπου Μινου = το ονομα της γατας). Γυρισαμε σπιτι εχθες και στο αυτοκινητο τραγουδουσε συνεχεια (λεει βεβαια ακομα και καποια δικα της ακαταλαβιστικα), το ιδιο και εδω! Της εδωσα ενα χαρτακι να σκουπιστει και με κοιταξε απορημενη ρωτωντας "πουπισου?" (=σκουπισου?)!!

Σημερα την ωρα που την εκανα μπανιο ειπε μονη της "κατθε κατω" επειδη αυτο της λεω καθε φορα που θελω να τη σαπουνισω! Πηγαινοντας να καθισει, ψιλογληστρησε και μολις ανεκτησε την ισσοροπια της, ειπε "ωπα" :lol: Μετα βγηκαμε για λιγο στο μπαλκονι μεχρι να μας ετοιμασει ο μπαμπας το γαλα γιατι στο μπαλκονι ηταν ο φιλος μας ο Μαματης (Σταματης). Την πηρε αγκαλια και μολις ειδε το φεγγαρι, αρχισε να τραγουδα το "φεγγαρακι μου λαμπρο"... Ως επι το πλειστον το ειπε καλα, αν και εβαζε και δικα της λογακια μεσα! Μετα περασε απο τη σκαλα η Μαριεττα που μενει απο πανω μας και η Μαρια της ειπε "Μαεττα που εισαι?"!!!! Δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι για την εξελιξη αυτη!

Σας καληνυχτω και σας ευχομαι μια υπεροχη εβδομαδα!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μαραγκακι να χαιρεσαι το γιοκα σου! πολυχρονος κι ευτυχισμενος!

φαιη μπραβο για το μαρακι, σε λιγο θα σου παιρνει τ'αυτια, δεν θα σταματαει να μιλαει ολη μερα...!

α!καλημερα σας!

εμεις ειμασταν κλασσικα αυτοκολλητοι ολο το σ-κ με τον μικρο και το χαρηκε πολυ. μπηκαμε και με χαμογελα σημερα στον παιδικο και αυτο το χαρηκε η μαμα παρα πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

γεια σου κιουλτακι, τι κανει η ζωιτσα?

εγω ημουν χαλια μπουκωμενη ολο το σ-κ, μαλλον με κολλησε ο μικρος που ηταν πριν καμμια δεκαρια μερες αρρωστος... παρ'ολ'αυτα, ειμασταν συνεχεια εξω... στο παρκακι της παιδικης χαρας που ειναι κοντα στο σπιτι μας, εχουν βαλει οργανα γυμναστικης και παει και κανει οποιος θελει. να δεις πλακα που ο μικρος προσπαθουσε να μας μιμηθει και εκανε κοιλιακους! χαχα

πλησιαζει το πασχα ε? ποτε φευγετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εμεις Μ.Πεμπτη φευγουμε

καλε γιατι να ντραπεις? ολοι ειναι χυμα στο κυμα, με τις φορμιτσες τους, με τα πιτσιρικακια να κυκλοφορουν αναμεσα στα οργανα... καλα, δεν ειναι για να κανεις σοβαρη γυμναστικη, για χαβαλε ειναι πιο πολυ... εγω να φανταστεις ο,τι εκανα το εκανα με τον μικρο αγκαλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαρκοπολακι περαστικα. Κι εγω σημερα ειμαι καααπως καλυτερα, απο την Πεμπτη ημουν χαλια τελειως. Οχι τοσο λαιμος, οσο συναχι. Μιλαμε για μπουκωμα που δημιουργει τον απιστευτο πονοκεφαλο! Ευτυχως που τα μικρα μας ειναι καλα...

Στο μεταξυ εχω χασει τελειως την οσφρηση μου και ανυπομονω να την ξαναβρω...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακαρι γιατι περαστικα λεμε εναν μηνα τωρα και συνεχεια κατι μας βρισκει, κουραστηκα.

Πραγματικα, σαν καλημερα εχει γινει το περαστικα!

Ελπιζω να ηρεμησουμε απο εδω και περα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...