Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη πιστευω πως θα κατσει το Μαρακι σου... εξαλλου ειναι χαλαροι ολοι εκει, φαντασου σημερα δυο παιδακια ηταν μονιμως στην σκηνη, δεν κατεβαιναν...

εγω πηγα με μια φιλη και πιασαμε κουβεντα με τις αλλες μαμαδες και παρατηρησα οτι τα παιδακια που πανε παιδικο καθονται πιο ευκολα να παρακολουθησουν. αλλα η παρασταση κραταει 50 λεπτα μονο, δεν ειναι καθολου κουραστικη.

οσο για τα 100 ευρω, συμφωνω με κιουλτακι. εγω, οταν μου δινουν λεφτα τα φυλαω για τον μικρο σε εναν κουμπαρα. πρεπει ομως να τα παω αμεσα σε τραπεζα γιατι ειναι πειρασμος χαχα (μη φανταστειτε και κανενα τρελλο ποσο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρονια πολλα κι απο εμας!!

Παντα γερος, παντα ευτυχισμενος! Να τον χαιρεσαι Λεττακι!! :D

Εμεις ολα καλα! Ευχομαι το ιδιο και για εσας!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Με έβαλες στο τρυπάκι Φαίη!

Λοιπόν εμείς θα της πάρουμε αυτήν για το σπίτι: http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=3431

και η γιαγιά Τέτη θα της πάρει ή αυτό: http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=5383 ή αυτό http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=11235

και οι άλλοι παππούδες θα πάρουν αυτό αν ρωτήσουν: http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=9623

Αερικο θα εχουμε την ιδια τραμπαλα δηλαδη!! Αυτη θα της παρει η αδερφη μου!! :D:D:D

Να ρωτησω κατι? Το ποδηλατακι που εχει η Κωτιτα δεν ειναι σαν αυτα που θα της παρει η γιαγια Τετη? Ή δεν το προσεξα καλα?

Μηπως θετε δυο για να εχει το ενα στην Ερετρεια?

gM4vp2.png

Δεν το πρόσεξες ε; Είναι σπασμένο το χερούλι και το βγάζουμε έξω τραυματισμένο και δεμένο με σελοτέιπ :lol: οπότε αυτό θα πάει μόνιμα στην Ερέτρεια και θα κρατήσουμε το άλλο Αθήνα ;)

Ναι θα έχουμε την ίδια με την οποία η Κωτίτα είναι ερωτευμένη κι επειδή την βλέπει κάθε μέρα στον παιδικό αλλά επειδή είναι έξω και δεν έχουν μπει ακόμα σε πρόγραμμα προαυλίου είναι βρώμικη δεν την αφήνω να ανέβει και την έχει καημό :D

Καλα, ουτε που το ειδα! :lol:

Παντως εμενα απο τα δυο που παρεθεσες, μου αρεσε περισσοτερο το κιτρινο!! :D

Οσο για την κουνια που θα της παρετε εσεις, ειναι απλα πανεμορφη! Πολυ καλη επιλογη! :D

gM4vp2.png

ναι νομίζω ότι η κούνια είναι κάτι που λείπει από το σπίτι... και υπάρχει και χώρος για να μπει :D Άσε που είναι και Hello Kitty και θα την έχει με ή χωρίς καγκελάκι και πλάτη :D

Διαφημίσεις

ωχ! λες; καλά η φάλαινα θα βγαίνει επιλεκτικά αν συμβεί κάτι τέτοιο... θα χρησιμοποιηθεί ως επιβράβευση ;)

μολις γυρισαμε απο μηλα ζαχαρη κανελλα!

ειναι ο,τι πρεπει για αυτες τις ηλικιες... πολυ γλυκια παρασταση... ο μικρος και η φιλεναδιτσα του ηταν ενθουσιασμενα! στο μεταξυ τον ξεθεωσα γιατι το καναμε εκδρομουλα, πηγαμε με το μετρο. και τωρα μολις ξαπλωσε, τεζα ειναι, μας βαρεσε και ο ηλιος!

τι ωραια μερα σημερα...!

Αχ να σε καλά! Και έψαχνα να βρω μια κριτική για αυτό το θεατρικό, τώρα θα την πάω και γω σίγουρα την μικρή μου:D:D:D:D

Καλα ο δικος μου εχει θεμα με τα ακροβατικα, πιστευω οτι η Κωτιτα θα προσεχει περισσοτερο, απλα η συγκεκριμενη θελει να εχει το παιδι καλη σταθεροτητα για να μην τουμπαρει ευκολα.

Εγω την εκρυψα για ενα διαστημα μεχρι να συνετιστει και να μην ανεβαινει πανω ορθιος ισορροποντας σαν να ειναι σε πατινι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...