Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μολις γυρισαμε απο μηλα ζαχαρη κανελλα!

ειναι ο,τι πρεπει για αυτες τις ηλικιες... πολυ γλυκια παρασταση... ο μικρος και η φιλεναδιτσα του ηταν ενθουσιασμενα! στο μεταξυ τον ξεθεωσα γιατι το καναμε εκδρομουλα, πηγαμε με το μετρο. και τωρα μολις ξαπλωσε, τεζα ειναι, μας βαρεσε και ο ηλιος!

τι ωραια μερα σημερα...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταπληκτική μέρα σήμερα! Το απόγευμα τελικά θα πάμε κούνιες και θα εγκατασταθούμε εκεί!

Διαφημίσεις

Μπραβο στον Κωνσταντινο που καθησε! Λες να κατσει και η δικια μου? Το τελευταιο διαστημα εχω παρατηρησει πως αμα της κινησει κατι το ενδιαφερον θα παλουκωθει να το δει.. Π.χ. καθεται και βλεπει χωρις να κουνησει ρουπι, το μολυβενιο στρατιωτακι απο τον Χανς Κριστιαν Αντερσεν, διαρκειας 20 λεπτων.. Παλιοτερα δεν υπηρχε περιπτωση!

Τι θα παρετε στα 2χρονακια σας το Πασχα? Με ρωτησε σημερα η μανα μου τι να της παρει..

Εγω (βασικα ο μπαμπας της, αλλα το παμε πακετακι) θα της παρουμε ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου απο ενα μαγαζι στην Αγιου Δημητριου που πηρε και το Αερικο γυαλια της Κωτιτας.. Τα φοραει η ψωναρα μου τα γυαλια! Δεν θελει να τα βγαλει! :)

Η αδερφη μου ειπε θα της παρει την τραμπαλα της little tikes ετσι ωστε να συμπληρωσουμε το σετακι στο μπαλκονι μας (εχουμε κουνια και τσουληθρα).. http://www.playcity.gr/plastiki-trampala-koinisti-falaina-little-tikes-p-272.html

Η μανα μου ειπε θα της παρει ρουχα απο h&m, zara και benetton.. Της ζητησα να της αγορασει και κατι βρακακια βαμβακερα απο τα mothercare επειδη ελεγε η Ελλ στις αλλοπροσαλες πως ειναι τελεια.

Τελος, ειπε ο πατριος πως θα μου δωσει 100 ευρω να παω να της παρω ο,τι θελω απο εκεινον. Τι να της παρω ομως?

Η νονα της θα της στειλει λαμπαδα και παπουτσια. Οι παπουδογιαγιαδες και οι θειοι απο την Πατρα μας ειπαν πως δεν εχουν λεφτα (καλα χ#στηκα, δεν με απασχολει)..

Εχετε καμμια ιδεα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μπορω να ανοιξω λογαριασμο εγω?

Ρωταω επειδη ειμαι ανεργη. Ή δεν παιζει ρολο αυτο?

Μη βαρατε, ειλικρινα δεν το εχω με τις τραπεζες!

Καλη ιδεα! ;)

gM4vp2.png

Μπορω να ανοιξω λογαριασμο εγω?

Ρωταω επειδη ειμαι ανεργη. Ή δεν παιζει ρολο αυτο?

Μη βαρατε, ειλικρινα δεν το εχω με τις τραπεζες!

Καλη ιδεα! ;)

ναι καλέ γιατί να μην μπορείς!

θα βάλεις και το δικό σου όνομα και της μαρίας μαζί!

Τελεια τοτε! :D

Α! Να σας πω και το ακυρο: Εχθες το απογευμα γυρω στις 5, χτυπαει το κινητο μου (το what's up) με ενα νουμερο απο 211 - 95.....

Το σηκωνω, με ρωτανε αν ειμαι η κυρια ταδε (πατρικο επωνυμο, οχι συζυγικο) και με ενημερωνουν πως ειναι απο γνωστη τραπεζα και πως θελουν να μου εκδωσουν πιστωτικη με πιστωτικο οριο 2.000 ευρω :shock:

Λεω "παιδια, ειμαι ανεργη!" και μου απαντα η κοπελα "δεν εχει σημασια, μπορειτε να βαλετε καποιον εγγυητη αν θελετε"...

Κοιτα λεω που απο το πουθενα, βρεχει λεφτα απο πανω μου!! :lol::lol::lol:

Φυσικα και αρνηθηκα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...