Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Θα σου πω πως όταν είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματική είχα 21 ωάρια αν δεν κάνω λάθος και κατ επέκταση 16 έμβρυα..Μια φίλη έκανε  ωοληψια και είχε 5 ωάρια 2 έμβρυα...Τώρα η κοπέλα έχει 10 χρονών παιδί😂 και εγώ όχι..

Τηλεργασια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...Η απόσταση είναι στη μια ώρα ...Αλλά μια πάνε ,μια γυρνά ,και κάνα 2 Ώρο εκεί....Πάει η μισή μέρα...

Ναι όντως ισχύει αυτό με τον γυναικολόγο κ τον εξωσωματιστγ απλά δεν έχουμε γυναικολόγο κάθε μέρα εδώ..είναι κάποιες μέρες..

Οπότε πάλι ρίσκο..Μέχρι τότε φυσικά ειδομεν

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες :) Μαρκοπουλάκι υπομονή και σήμερα... νομίζω πως αφού το παιδί έκανε πυρετό τελειώνει το βάσανο ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

η Μελίνα πάει συχνά...

καλε δυο φορες εχω παει! χαχαχα

και για οποια θελει, μου εστειλαν στο φεις ενημερωση οτι την Μ.Εβδομαδα θα εχουν καθε μερα και αλλη δραστηριοτητα (πασχαλινη) για τα παιδια.

Περιμενω να ζεστανει ο καιρος γιατι απ'οτι μου εχει πει φιλη που παει συχνα, εχει και πολυ ωραιο κηπο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω βρηκα μια προσφορα για μουτζουροπυργο απο μια εφαρμογη που εχει στο i-phone ο Μπιλης και σου βρισκει γενικοτερα προσφορες!

Και σκεφτομουν να την παω ή να μην την παω... Η δικια μου ξετρελαινεται για ζωγραφικη..

Μαρκοπουλινα μου τα τελευταια ασχημα νεα να ειναι αυτα με τον πυρετο! Τιποτα αλλο να μη σας βρει.. :(

Μαριτακι εφυγε ο βηχας απο εσας και ηρθε σε εμας.. :mrgreen: Τωρα κοιμαμαι εγω και ακουω "γκουχ - γκουχ".. Μεχρι χθες ειχε ξεροβηχα, σημερα ομως εγινε πιο παραγωγικος ο βηχας της.. Πιο υγρος θα ελέγα καλυτερα! Το απογευμα θα παρω τηλ. τον παιδιατρο να δω τι θα μου πει!

Καλημερα ειπα η γαϊδουρα? Δεν ειπα!

Καλημερα σε ολες!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ!!!Εγώ τον έδιωξα μακρυά βρε Φαίη μου...αυτός πώς ήρθε προς τα εσάς;;;;περαστικά και πάρε γρήγορα τον παιδίατρο γιατί και εμείς έστι ξεκινήσαμε!!!

Εγώ εγώ για Μουτζορόπυργο!!!Που έχει προσφορά καλέ;Έκανα ένα σωρό δουλειές και δεν έχω δει τίποτα...θέλω όμως και εγώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...