Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μελινακι ειμαστε καλυτερα.. Μονο λιγο μπουκωμα εχει..

Κιουλτακι ναι, θα ερθουμε τελικα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ ωραια! Ξεδωσαν τα μικρουλια και προσωπικα μου αρεσε πολυ παρολο που δεν τους συμπαθω ιδιαιτερως τους παιδοτοπους!

Εσυ γιατι ξυπνια? Ο Κωνσταντινακος κοιμαται?

Ρε γμτ εχω θεμα με τη Μαρια και το φαϊ της... Σταματησε να μου τρωει τα γευματα που καναμε ως τωρα και τρωει μονο σκατολοϊδια και μακακιες.. Π.χ. σημερα στον παιδοτοπο η Κωνσταντινα και η Ζωη εφαγαν τοστακι και η δικια μου ισα που το μαγαρισε και μετα ζητησε πατατακια.. Ξερω πως δεν ειναι καλο αλλα πραγματικα δεν τρωει τιποτα αλλο, οποτε υποκυπτω.. Τι να κανω?

Ως παχυσαρκο ατομο φοβαμαι πολυ μην ακολουθησει την πορεια μου.. Απο την αλλη να την αφησω νηστικη εντελως?? :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα, μεχρι τωρα ομως ετρωγε πολυ καλα, ετσι δεν ειναι? Θυμαμαι μια φορα που ειχες γραψει το ημερησιο μενου της που αμεσως σκεφτηκα πως ο δικος μου τα τρωει αυτα σε μια εβδομαδα! Πολλα παιδακια κανουν αλλαγη στη διατροφη τους εκει γυρω στα δυο χρονια... Μην ανησυχεις, στο λεω εγω που ειχα διαλυθει τον πρωτο καιρο που ο δικος μου εκοψε το φαι. Το καλο ειναι οτι επανερχονται σιγα σιγα, ασε που οταν ξεκινησει παιδικο θα τρωει τα παντα!

Ο μικρος κοιμαται απο τις 9, κι εγω πεταχτηκα μεχρι το σπιτι της κουμπαρας μου για λιγο... Και τωρα που γυρισα δε νυσταζω... Να δω πως θα ξυπνησω το πρωι!

Εσυ τετοιες ωρες κοιμασαι???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακαρι να επανελθει Μελινακι.. Πιο πολυ στεναχωριεμαι που δεν μπορω να της πω οχι στα σκατολοϊδια παρα που εχασε την ορεξη της..

Εγω τετοιες ωρες ΔΕΝ κοιμαμαι.. Αυτες τις μακακιες κανω! :lol:

gM4vp2.png

Μακαρι να επανελθει Μελινακι.. Πιο πολυ στεναχωριεμαι που δεν μπορω να της πω οχι στα σκατολοϊδια παρα που εχασε την ορεξη της..

Εγω τετοιες ωρες ΔΕΝ κοιμαμαι.. Αυτες τις μακακιες κανω! :lol:

Τα σκατολοιδια δεν μπορεις να τα αποφυγεις... Εγω προσπαθω τουλαχιστον να μην τα εμφανιζω στο σπιτι. Εξω δεν με πειραζει, ας φαει ο,τι θελει...

Θα επανελθει, θα δεις...

Αντε κοιμησου! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kαλημερα και απο εμας!!!!!!!!!

Βαλτε στοιχηματα τι αλλο θα μας βρε αυτη την εβδομαδα. Προχθες ολο το βραδυ ο Μαριος εκανε εμετο και χθες ολο το βραδυ πυρετο, σημερα τι εχει το μενου αραγε???

Ειμαι εξαντλημενη τελειως, ευτυχως ο Μαριος δεν εχει πυρετο τωρα αλλα ειναι απο πονσταν γιαυτο.

καλημερα κιουλτακι, μαρκοπολο!

μαρκοπολο μου σε καταλαβαινω, σας εχουν πεσει και απανωτα γμτ! ο παιδιατρος μου ελεγε οτι οι χειροτεροι μηνες με τις περισσοτερες εξαρσεις ιωσεων ειναι ο οκτωβρης και ο απριλης...

α! και εννοειται ευχομαι να μη σας βρει τιποτα αλλο αυτη την εβδομαδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα καλημέρα!

Περαστικά σας βρε Μαρκοπουλάκι!!Δηλαδή είχε και εμετό και πυρετό;;;Σήμερα που ξύπνησε πως είναι;

Μελινάκι Κιουλτάκι εσεις όλα καλά;

Εμάς μας βοήθησε η μάσκα και δεν ακούω βήχα....πω πω τι περίεργο να κοιμάσαι όλο το βράδυ και να μην ακούς ούτε ένα γκούχουυυυυ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...