Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

σήμερα το πρωί ήθελε να ντυθεί μόνη της..της φωνάζει ο Σταύρος και του πέταξε το παπούτσι στο κεφάλι......ε κατάλαβες τι έγινε μετα!

γιαυτό έκλαιγε όχι γιατί δεν ήθελε να πάει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχτές πήγα να την πάρω εγώ από το σταθμό..και θυμήθηκε να κάνει ποδήλατο και πατίνι εκείνη την ώρα..φύγαμε με κλάμματα..γυρνάμε σπίτι και από τα νεύρα της έβγαλε όλα τα ρούχα μόνη της και έπεσε κάτω στα πλακάκια και χτυπιοταν....γκρρρρρρρρ

Ωχ! Σα να το βλέπω μπροστά μου αυτό με το παπούτσι! Τα έχει αρχίσει και η Κωνσταντίνα αυτά και δεν μασάει ο μπαμπάς και έχουμε έναν καυγά κάθε μέρα! Χθες τον γλιτώσαμε στο τσακ τον καυγά στην παιδική χαρά γιατί πήγε να του χώσει πάλι χαστούκι!

Μελινάκι είναι πολύ πιθανό να "χάλασε" από την αρρώστια και το σπίτι... εγώ έτσι την πάτησα με την Κωνσταντίνα και μας διέλυσαν λίγο και τα δύο τριήμερα αλλά στρώσαμε σιγά σιγά και με πολύ μπλα μπλα από το σπίτι. Αυτό που βοήθησε πολύ είναι που βλέπουμε το βίντεο με τα παιδιά του παιδικού σταθμού κάθε πρωί με το γάλα.

Διαφημίσεις

Ναι κι εγω αυτο πιστευω αερικο...

Φαντασου μετα το Πασχα τι εχουμε να τραβηξουμε...

Φαιη κι εμενα παντα με τις κοτες ξυπναγε ο μικρος... 6-6.30 ηταν στο ποδι! οποτε σε καταλαβαινω... Υπομονη, μονο αυτο εχω να πω...

Παντως, κατι που εχω παρατηρησει και στον δικο μου, οταν ειναι αρρωστουλης, ΔΕΝ κοιμαται καλα, κι εδω που τα λεμε, λογικο ειναι. Αυτες τις μερες που εβηχε οοολη νυχτα, κοιμομουν εντελως χαλια. Και δεν εφτανε αυτο, μου ξυπναγε και απο τις 6 το πρωι! Μολις ομως αναρρωσει πληρως, ερχεται στα ισια του...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενταξει της Μαρίας της έχουν έρθει και όλα μαζεμένα ρε γαμώτο! Εκεί που είπε να συνέλθει από την γαστρεντεροειδή ίωση την έπιασε άλλη! Αρρώστησε η μαμά, μέσα σε όλα αυτά ήταν και η αλλαγή του σπιτιού και του περιβάλλοντος... ήρθε και η άνοιξη... τα είδε όλα τα Μαράκι :)

βαριεμαι, σας το'πα???

ειναι κατι μερες που δεν εχω τρελλη δουλεια και σκεφτομαι ποση ουσιαστικη δουλεια θα εκανα αν ημουν σπιτι!

θελω να ξεκαθαρισω την αποθηκη (τροπος του λεγειν, ενας χωρος στη σοφιτα) και ολο το αναβαλλω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μπα μεταξακι, στο πηγαινει ειναι το προβλημα.

μια μερα μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα πηρα να τον παρω απο το σχολειο και μου εκανε ολοκληρη ιστορια. αφ'ενος δεν ηθελε να φυγει ακομα και αφ'ετερου ηθελε να γυρισει με το σχολικο! κι εγω πηγαινα να του κανω εκπληξη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπα μεταξακι, στο πηγαινει ειναι το προβλημα.

μια μερα μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα πηρα να τον παρω απο το σχολειο και μου εκανε ολοκληρη ιστορια. αφ'ενος δεν ηθελε να φυγει ακομα και αφ'ετερου ηθελε να γυρισει με το σχολικο! κι εγω πηγαινα να του κανω εκπληξη...

χοχοχο....σε νιώθωωωωωωωωωωωωωωωω

Τα εχει πιασει η ανοιξη ολα τα διχρονα και ξεσαλωνουν βλεπω για τα καλα..........

Υπομονη σε σας και σε εμενα που τις τελευταιες ημερες λογω αρωστιας δικης μου ο Μαριος περναει χρονο με παπου γιαγια και καβαλαει μεγαλυτερο καλαμι απο οτι ειχε πριν, να δω πως θα τον μαζεψω παλι.

Και εγω Μαιο παντρευτηκα μαζι με τα γαιδουρια!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...