Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα λουκομαμά!

εσείς έχετε στολίσει ε?

εμείς το ΣΚ λέμε.....

Αντε κοπέλα μου με το καλό να στολίσετε και εσείς το σπιτάκι σας!

Η αλήθεια είναι οτι το δέντρο, τα στολίδια, φτιάχνουν τη διάθεση ρε παιδί μου.

Παει και το 2010. Απίστευτο μου φαίνεται.

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια!!!!!! Καντε μια ευχη να αλλαξει ο καιρος γιατι αυτη η υγρασια με εχει τσακισει. Δεν εκλεισα ματι απο την μεση μου αποψε. Χαπακωνομαι συνεχως αλλα δεν λεει να περασει με τιποτα. Εχω 100 δουλειες να κανω και δεν μπορω να κανω τιποτα. Ειναι η τριτη ημερα που δεν μπορω να βγω απο το σπιτι και τα νευρα μου τσαταλια.

Ο μικρος εχει καταλαβει οτι ποναω και ερχεται και μου κανει μα συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αυτος ο καιρος ειναι ο χειροτερος για τα ατομα με δρεπανο,αντε να βαλει λιγο κρυο γιατι δεν με βλεπω καλα καθολου. Ευτυχως ακομα οι πονοι ειναι υποφερτοι με παυσιπονα αλλα δεν μπορω να κανω παρα μονο λιγα βηματα μεσα στο σπιτι και να προσεχω μην χειροτερεψει.

Κουβέντα με 2χρονο :

Εγω: Tι θα ζητήσεις αγάπη μου να σου φέρει ο Αγιος Βασίλης?

Τατάκης: "Ολα τα ατοκίνητα του κόσμου"

Εγώ: Μα, ο καημένος ο Αγιος Βασίλης δε θα μπορεί να σηκώσει πολλά αυτοκίνητα γιατί θα τον πιάσει η μέση του... Για το λόγο αυτό θα πρέπει να διαλέξεις μόνο ένα παιχνίδι να σου φέρει!

Τατάκης..."Μη φοβάσαι .328.gif.. Θα πω του νονού του Δημήτη να παει να τον βοησήσει" 328.gif

1087.gif1087.gif1087.gif1087.gif1087.gif

κι εγω θελω να στολισω μπας και μπω στο χριστουγεννιατικο μουντ, γιατι ο καιρος οντως δεν βοηθαει. δεν παλευεται αυτη η μουχλα πια!

μαρκοπολο ο μαριουλης ειναι γλυκας που ερχεται και σε χαιδευει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αυτος ο καιρος ειναι ο χειροτερος για τα ατομα με δρεπανο,αντε να βαλει λιγο κρυο γιατι δεν με βλεπω καλα καθολου. Ευτυχως ακομα οι πονοι ειναι υποφερτοι με παυσιπονα αλλα δεν μπορω να κανω παρα μονο λιγα βηματα μεσα στο σπιτι και να προσεχω μην χειροτερεψει.

Περαστικά κορίτσι μου. Βρε Marcopoulaki μου, ομοιοπαθητική έχεις κοιτάξει??? Εγω παλεύω με αυτοάνοσο χρόνια τώρα. Εχω τρελούς πόνους σε αρθρώσεις (γενικά έχω συμπτωματολογία λύκου... και κυρίως σε περιόδους κούρασης... υποφέρω) και η ομοιοπαθητική με έχει κρατήσει όρθια τα τελευταία χρόνια.

Και δεν είμαι εύκολη περίπτωση...

Ναι ειναι πολυ γλυκος αυτες τις ημερες, καταλαβαινει τα παντα το μωρο μου!!!!! Απλα στενοχωριεμαι γιατι θελει να κανουμε πραγματα και εγω δεν μπορω. Παρολαυτα ερχεται και μου δινει φιλια και με κανει καλο καλο!!!!!!!!!

Μακαρι να περασει συντομα γιατι στην ιδεα και μονο οτι μπορει να χρειαστει να νοσηλευτω παραλυω. Απο οταν γεννηθηκε δεν εχουμε αποχωριστει καθολου και ουτε μπορω να φανταστω τι θα κανουμε σε αυτη την περιπτωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...