Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημερα και καλη εβδομαδα!

μαρκοπουλο σε νιωθω, εγω θα τον ειχα καρυδωσει! ακου να πειραξει τα μαλλια του παιδιου... βεβαια, μην το παιζω κινεζα, το επιχειρησα κι εγω στον κων/νο περσι και τον ειχα κανει χαλια... αλλα αλλο εγω! χαχα

περα απο την πλακα ομως, η φατσουλα του μαριουλη δε χαλαει με τιποτα!

εμεις περασαμε γεματο σ-κ, χτες τελικα την βγαλαμε ολη μερα στο μπλανος, ειχε ωραια μερα και κατσαμε και εξω λιγη ωρα. να παμε καμμια φορα... ο μικρος μια χαρα ολο το σ-κ αλλα χτες τη νυχτα, ολη νυχτα ομως, εβηχε σαν γαιδουρι! περιμενω να με παρει πισω ο παιδιατρος να τον ρωτησω ποσο προσπαν να δωσω...

στη δουλεια κλαφτα χαραλαμπε! αναμενεται σταση εργασιων μεσα στον απριλιο... στο μεταξυ, σε αλλο μετωπο, μιλησα και με μια φιλη μου που ασχολειται με την προσφορα του μετρο του πειραια και απ'οτι φαινεται αναβαλλεται - αγνωστο μεχρι ποτε - η υποβολη προσφορων...

αλλα, αφου δεν μπορω να κανω κατι για να αλλαξω την κ@λοκατασταση - εκτος απο ενα βιογραφικο που εστειλα αλλα σιγα μην κατσει - ειπα να προσπαθησω να την δω αλλιως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Μπεπάκι Εύα και από εδώ να τη χαίρεσαι!Χρόνια πολλά και στο μικρό μεταξάκι!!!Να τα χιλιάσετε παιδάκια!

Μαρκοπόλο σε καταλαβαίνω απόλυτα...όταν κουρέψαν το γιο μας φίλης μου που είχε ξανθά μπουκλάκια πάθαμε σοκ!!!Ήταν σαν αλβανάκι το παιδί...εγώ τρελαίνομαι να έχουν μαλλάκια λίγο μακριά τα αγοράκια!!!

Πήγατε σε καμιά παιδική χαρά χτες;

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!

culte, age, μαριτα, αερικο, μελινα, γατουλα και αγγελουδια δεν προλαβα να σας ευχαριστησω γιατι οοοοολη μερα τρεχω....

μεταξακι να τα χαιρομαστε και να ειναι παντα γερα!!!!!

τιποτα αλλο δεν ζηταω γιατι οοολα μπορουμε να τα παλεψουμε!!!!!

τελικα μας εκανε 21 βαθμους αλλα εμεις παιδικό παρτυ δεν καναμε.....

το καπι παρτυ καναμε σημερα..... (γιαγιαδες παππους και θειες......) αλλα περασε υπεροχα!!!!

bebaki-eva,

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας !!!! Πολύχρονα να είναι, πάντα γερά και καλότυχα !!!!!! Πώς πήγε το πάρτυ σας ???

Κι εμείς με τα ΚΑΠΗ κάναμε πάρτυ (θείοι, ξαδέρφια κουμπάροι, βαφτιστήρα Η ΝΟΝΑ/ ΝΟΝΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ :rolleyes:χαχχαχαχχαχα ακούς culte ??????) αλλά το ευχαριστήθηκε τόοοοοοοσο πολύ ο Νικόλας.... καμία σχέση με πέρυσι που ούρλιαζε στο τραγουδάκι....

Σήμερα θα σβήσει κι άλλα κεράκια στον σταθμό τους έχω στείλει όλα τα συμπράγκαλα... είμαστε ΟΚ ! Άντε με υγεία και του χρόνου !!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες τις κοπέλες για τις ευχές και ανταποδίδω !

Υ.Γ. Προς bebaki-eva εμείς έχουμε επέτειο (γάμου) 06/05/2007.... Καλόοοοο ???? Ξέρεις τί λένε για όσους παντρεύονται τον Μάϊο ε ???? :cool:

Να τα εκατοστησουν τα Κριαρακια!!!!!!!!!!!!!

Εριξα εναν καυγα τρικουβερτο πρωι πρωι με τον αντρα μου γιατι κουρεψε τον Μαριο και τον εκανε χαλια τελειως. Μου ηρθε να του σπασω το κεφαλι πραγματικα.

Χα χα Ειρήνη μου

Κι εμένα μου τον είχαν κουρέψει τον Νικόλα σαν γίδι -πραγματικά- ο παππούς με την γιαγιά, αλλά, μην στεναχωριέσαι. Μαλλάκια είναι θα φτιάξουν ! Είναι τόσο ομορφόφατσα ο Μαριούλης σου που δεν πειράζει ... Άσχετο: πότε έχει γενέθλια το παιδί ????

Συμπεθερα μην με δουλευεις και εσυ γιατι θα ερθω να κουρεψω την Κωτιτα!!!!!!!!! Χα!!Χα!!!

Χειρότερα απ' ό,τι την είχα κάνει εγώ αποκλείεται να την κάνεις :D Οπότε be my guest :D Μαλλιά είναι! Θα εκπλαγείς από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν :D

Διαφημίσεις

Α ρε Μελινάκι..σε καταλαβαίνω τόσο πολύ όμως!!!Και ο άντρας το ίδιο ή βρήκε τίποτα σε άλλο έργο;

Περαστικά στο Μαράκι!!!Πως πάνε οι μυξούλες σας;

Τα υπόλοιπα παιδάκια καλά είναι;

Γεια σου Μαριτακι!

Ο μικρος μου χθες εδωσε μια καραμελα σε ενα κοριτσακι και αρχισε να μου λεει "αλλη μερα μπαλακια καραμελα εδωσα , που ειναι αλλο κοριτσακι? ελα κοριτσακι ελα! "

μπαλακια ειναι ο παιδοτοπος...

εντιτ : και το κοριτσακι οπως καταλαβες ειναι η κορη σου!

Ο αντρας μου ψιλοαπασχολειται και με καποιο αλλο εργο παραλληλα, τουλαχιστον δεν θα ξεμεινει τελειως εκεινος! το μονο ευχαριστο αν μεινω παλι ανεργη, ειναι οτι αυτη τη φορα τουλαχιστον ισως πετυχω καλοκαιρακι (την προηγουμενη φορα ηταν νοεμβρης!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαριτακι!

Ο μικρος μου χθες εδωσε μια καραμελα σε ενα κοριτσακι και αρχισε να μου λεει "αλλη μερα μπαλακια καραμελα εδωσα , που ειναι αλλο κοριτσακι? ελα κοριτσακι ελα! "

μπαλακια ειναι ο παιδοτοπος...

εντιτ : και το κοριτσακι οπως καταλαβες ειναι η κορη σου!

Ο αντρας μου ψιλοαπασχολειται και με καποιο αλλο εργο παραλληλα, τουλαχιστον δεν θα ξεμεινει τελειως εκεινος! το μονο ευχαριστο αν μεινω παλι ανεργη, ειναι οτι αυτη τη φορα τουλαχιστον ισως πετυχω καλοκαιρακι (την προηγουμενη φορα ηταν νοεμβρης!)

Έλα ρε....αλήθεια!!!Αχ ο Κωνσταντίνος σου είναι φοβερός!!!Πρέπει να κανονίσουμε να βρεθούμε σύντομα για να μην ξεχαστούν!!!

Αλλά που ξέρεις ότι είναι κόρη μου;;;Μπορεί να εννοεί εμένα το παιδί!!!!Χαχαχα!

Πάλι καλά για τον άντρα σου!Αν είναι το καλοκαίρι θα πηγαίνουμε παρέα για μπανάκι βρε!!!

Μακαρι να μην συμβει Μελινακι αλλα αν δεν μπορεις να το αποφυγεις τουλαχιστον μην φθειρεσαι πολυ, οσο γινεται αυτο.

Ε ναι, δεν παει αλλο. Ξερεις τι γινεται? Ειναι πολυ ασχημο το κλιμα στη δουλεια και οταν περνας τοσες ωρες σε εναν χωρο θες δεν θες επηρεαζεσαι. Σε αυτην την φαση προσπαθω να κλεινω τα αυτια μου στα κουτσομπολια - φημες κλπ και ψαχνω και για τα θετικα της υποθεσης!

Το μεγαλυτερο κομπλεξ μου ξερεις ποιο ειναι? Ντρεπομαι λιγο που νιωθω ετσι και ισως γελασετε. Ενταξει, οσο ο αντρας μου εχει δουλεια δεν θα πεινασουμε, αλλα με χαλαει το να μην εχω τα δικα μου λεφτα. Δεν ξερω γιατι το βλεπω τοσο στραβα. Αναθεμα την ισοτητα των φυλων!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω το περασα οταν σταματησα την δουλεια εχοντας μαθει απο τα 17 να εχω τα δικα μου λεφτα πραγματικα ντρεπομουν και ειχα θεμα να ζητησω χρηματα. Και ο καλος μου το καταλαβε και για να μην νιωθω ασχημα μου εβγαλε δικη μου καρτα για τον κοινο λογαριασμο μας για να μην νιωθω συνεχεια οτι ζητιανευω απο αυτον αλλα να τα διαχειριζομαι μονη μου οπως θελω.

Έλα ρε....αλήθεια!!!Αχ ο Κωνσταντίνος σου είναι φοβερός!!!Πρέπει να κανονίσουμε να βρεθούμε σύντομα για να μην ξεχαστούν!!!

Αλλά που ξέρεις ότι είναι κόρη μου;;;Μπορεί να εννοεί εμένα το παιδί!!!!Χαχαχα!

Ο Κων/νος καλο χρυσο παιδι αλλα εχει ενα θεμα με τις καραμελες-ζελεδακια! Στο σπιτι δεν του παιρνω κι ετσι οταν τις βρισκει εξω τρελλαινεται! Στο μεταξυ, δεν τις χλαπακιαζει αμεσως, τις κραταει, τις χαιδευει, καμμια φορα κοιμαται μαζι τους το βραδυ - χαχα μιλαμε για λατρεια - αλλα ....... δεν δινει καραμελα με τιποτα! Οποτε η κινηση που εκανε εκεινη τη μερα δεν ειχε ξαναγινει! Και το θυμομαστε και το λεμε, το ξαναλεμε, οποτε το κοριτσακι ειναι η κορουλα σου (μη χαιρεσαι! χιχιχι)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω το περασα οταν σταματησα την δουλεια εχοντας μαθει απο τα 17 να εχω τα δικα μου λεφτα πραγματικα ντρεπομουν και ειχα θεμα να ζητησω χρηματα. Και ο καλος μου το καταλαβε και για να μην νιωθω ασχημα μου εβγαλε δικη μου καρτα για τον κοινο λογαριασμο μας για να μην νιωθω συνεχεια οτι ζητιανευω απο αυτον αλλα να τα διαχειριζομαι μονη μου οπως θελω.

ε ναι, οποτε σιγουρα καταλαβαινεις πως νιωθω... ξερω πως ειναι καθαρα δικο μου κολλημα, ο αντρας μου δεν με εχει κανει ποτε να αισθανθω ασχημα, ισα ισα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...