Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Α καταλαβα τσαμπα θα τον παρω και εγω τον παγκο. Και εμενα τρελαινεται με τις κατσαρολες μηπως να κανω την υπερβαση και να του παρω κουζινουλα. Αμα μου την πει ο αντρας μου θα του πω γιατι ο Σκαρμουτσος ειναι λιγοτερο αντρας που μαγειρευει??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol: Να το βιντεοσκοπησεις αυτο ομως για να μας το δειξεις, ενταξει??:lol::lol::lol:

Και θελω ζουμ στη φατσα του συζυγου οταν ξεστομισεις την παραπανω ατακα!!:lol::lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Α καταλαβα τσαμπα θα τον παρω και εγω τον παγκο. Και εμενα τρελαινεται με τις κατσαρολες μηπως να κανω την υπερβαση και να του παρω κουζινουλα. Αμα μου την πει ο αντρας μου θα του πω γιατι ο Σκαρμουτσος ειναι λιγοτερο αντρας που μαγειρευει??????

Πολύ καλό!!!!Είναι πολύ σέξυ ο άτιμος όμως!!!

Και εμένα μου φαίνεται κάπως πάντως τα αγοράκια με κουζίνα αλλά αν τους αρέσει τι να κάνεις;;;Αρκεί να περνάει καλά το παιδί!

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια συγνώμη...

θέλετε να πείτε για τον άντρα μου κάτι???

Οχι! Και ο δικος μου μαγειρευει και μαλιστα το γουσταρει πολυ!

Αλλα αλλο να μαγειρευει ενας ενηλικας με κανονικα κουζινικα και αλλο να παρεις δωρο στο γιο σου ροζ κουζινουλα με τα συναφη (γιατι απο οσο ξερω δεν κυκλοφορουν στο εμποριο σιελ κουζινουλες)!:lol::lol:

Οποτε μια φρικη θα τη φαει ο συζυγος, δεν μπορει!!:lol::lol::lol:

gM4vp2.png

το ίδιο θέμα είχα με τον βαφτισιμιό μου όταν ήταν μικρούλης...

ήθελε κουζίνες, σκούπες, πλυντήρια, γενικά τον εξοπλισμό του σπιτιού..μόνο με αυτά έπαιζε...

τα προτιμώ πάντως από τα τωρινά ηλεκτρονικά παιχνίδια που ασχολείται ολημερίς..

Οχι! Και ο δικος μου μαγειρευει και μαλιστα το γουσταρει πολυ!

Αλλα αλλο να μαγειρευει ενας ενηλικας με κανονικα κουζινικα και αλλο να παρεις δωρο στο γιο σου ροζ κουζινουλα με τα συναφη (γιατι απο οσο ξερω δεν κυκλοφορουν στο εμποριο σιελ κουζινουλες)!:lol::lol:

Οποτε μια φρικη θα τη φαει ο συζυγος, δεν μπορει!!:lol::lol::lol:

ακριβως!

μια μερα ειχαμε παει τζαμπο

σε μια φαση αρχιζει ο μικρος να τσιριζει απο χαρα. τι ειδε? ενα σετ (ροζ) κουβας-σκουπα-σφουγγαριστρα

ο αντρας μου, ξεροβηχει και του λεει ελα ελα Κωνσταντινε, παμε λιγο πιο περα

κλαμα ο μικρος, στην επομενη γωνια αρχιζει παλι την τσιριδα χαρας. οκ καροτσακι (εννοειται ροζ) με μωρακι κουκλα μεσα

ο αντρας μου : ε εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα, ελα ελα ειδα κατι ωραιες μπασκετες πιο κατω (!)

εγω ειχα ψοφησει στο γελιο

το καλο ειναι οτι δεν του λεει οχι αυτο ειναι για κοριτσακια κλπ, αλλα προσπαθει με τροπο να του βρει κατι αλλο πιο "αγοριστικο"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

παντως μαρκοπολακι αν κανεις την υπερβαση νομιζω οτι θα το καταευχαριστηθει ο Μαριουλης

εγω βεβαια το εχω κανει αλλιως. του εχω μαζεψει σε μια γωνια ταπερακια, κουταλες ξυλινες και αλλα κουζινικα ειδη και καθε απογευμα μαγειρευει.

και ολα αυτα τσαμπα!

το κορυφαιο ειναι που βαζει στο κεφαλι του μια ασπρη πλαστικη θηκη (που ειχα για τα καλλυντικα μου) και μεσα ενα λουτρινο ποντικακι. το εχει παρει απο τον ρατατουη που ειναι η αγαπημενη του ταινια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γιατι να φρικαρει ο αντρας μου ψεμματα ειναι??? Αλλωστε η πλειοψηφια των σεφ δεν ειναι γκει.

Θα συμφωνησω! Πολυ καλος μου φιλος εφυγε πριν μια εβδομαδα για Λας Βεγκας. Χτιζεται εκει Χιλτον και επειδη δουλευε ηδη στο δικο μας Χιλτον ως σεφ, τον επελεξαν να "στησει" κι εκεινο το μαγαζι! Και δεν ηταν γκει!! ;)

Τι κανετε μανουλες? Εμεις πηγαμε στον παιδιατρο, μας τσιμπησε και μκας ακουσε η οικουμενη! Τελικα ειχε να κανει την 4η δοση του αιμοφιλου της ινφλουεντζας. Μια χαρα τη βρηκε και σε βαρος (12 κιλα) και σε υψος (85 ποντοι) και μας ειπε πως το προσδοκιμο οριο υψους για εκεινη ειναι πανω απο 1.70! Μιλαμε εχω καταχαρει γιατι εγω εκτος απο χοντρη, ειμαι ΚΑΙ στουμπος, οποτε ανακουφιστηκα που το ακουσα! Οταν φυγαμε απο το ιατρειο μου λεει ο αντρας μου (ο οποιος ειναι 1.70): "Η Μαρια λογικα θα με περασει στο υψος". Εγω: "Ναι!" Ο αντρας μου: "Εισαι σιγουρη πως ειναι δικο μου παιδι???" :lol::lol::lol::lol:

Μονο για ενα πραγμα στεναχωρηθηκα λιγο. Του ειπα πως σκονταφτει αρκετα συχνα και πως οταν βρισκει εμποδιο κατω αντι να το πλαγιο-προσπερασει το παταει και μου ειπε πως ισως δεν βλεπει καλα απο το ενα ματακι. Να την παρακολουθησω και απο τη νεα χρονια να παω στο Παιδων να της κανουν εναν ελεγχο οπτικης οξυτητας (με ναρκωση :() και αν δεν βγει καλη, ισως χρειαστει γυαλια.

Κατα τα αλλα τη βρηκε αψογη!

Αντε, σας φιλω ολες!!:D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...