Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

βεβαια θελει τεραστια προσοχη, εγω σε καποια φαση που ημουν αφηρημενη μου εφυγε λιγο το τιμονι και ευτυχως που το αυτοκινητο που ερχοταν πηγαινε σαν κοτα! τα χρειαστηκε ο παππουλης που το οδηγουσε και ο μικρος μου φωναζε "ωπα μαμα, ωπα, τσιγα τσιγα (σιγα σιγα)"

Να σου πω....χωράς στο καθισματάκι του μικρού;;;Μήπως πρέπει να αλλάξετε θέσεις και να αφήσεις το τιμόνι στον Κωνσταντίνο;;;;;χαχαχα

πέθανα στα γέλια με το όπα τσιγά!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω....χωράς στο καθισματάκι του μικρού;;;Μήπως πρέπει να αλλάξετε θέσεις και να αφήσεις το τιμόνι στον Κωνσταντίνο;;;;;χαχαχα

πέθανα στα γέλια με το όπα τσιγά!!!!

χαχα το ωπα το λεω συνεχεια εγω - συνεχεια ομως - και το κολλησε και το μαϊμουδακι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρονια Πολλα Ευα!!! (αν και πολυ καθυστερημενα - δεν ξερω γιατι, αλλα δεν σε ειχα για ευαγγελια)

χαχαχαχ δεν είσαι η μόνη:lol:............. Σε ευχαριστώ Μελίνα μου και εσύ να χαίρεσαι το ταλιμπανάκι σου :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλημέρα κι εδώ!

Δεν έχει εμφανιστεί το κιουλτάκι! Να ανησυχήσω;

Γατουλίνα περαστικά σας!

Εύα μου χρόνια πολλά! Κι εγώ σε ξέχασα :(

Εμείς σήμερα ήρθαμε με το πάσο μας μιας και η μαμά έπιανε δουλειά στις 10.00 οπότε περάσαμε και από ένα μαγαζί με παντόφλες που έχει εδώ δίπλα από τονπαιδικό και ρώτησα αν έχει πασουμάκια παιδικά. Είχε ένα ζευγάρι με την Μϊνι της το πήρα και το κράταγε με πολύ καμάρι... Της είπα ότι θα τα βάλουμε στον παιδικό! Για πότε φτάσαμε στον παιδικό ούτε και το κατάλαβα! Κράταγε καμαρωτή την τσάντα με τα πασούμια, ανεβήκαμε τα σκαλιά, έκατσε έβγαλε παπούτσια και φώναζε "παπά μου παπά μου". Της τα έβαλα και εξαφανίστηκε να πάει μέσα να τα δείξει! Ούτε γεια δεν μου είπε! Δεν πρόλαβα καν να της βγάλω το μπουφάν!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα - καλησπέρα !!!!

Χρόνια πολλά (αν και καθυστερημένα) στην Εύα από Χανιά και στην AGE, επίσης !

Και περαστικά στα διδυμάκια της Γατούλας και στον γλυκό Μάριο !

Τί κάνετε κόρες ???? Έχω "πήξει" στο γράψιμο :-(

Γράφω αιτήσεις.... ολόκληρα κατεβατά.... παίρνεις ένα Βιογραφικό και ασχέτως πόσες σελίδες είναι ΠΡΕΠΕΙ να το χωρέσεις σε μια σελίδα ... μαζί με στοιχεία για οικογενειακή/οικονομική κατάσταση... επιδιωκόμενες Σπουδές κλπ κλπ ... το πολύ γέλιο πέφτει με τους γιατρούς.... τραγικό !!!

Υ.Γ. Δουλέυω σε ένα Ίδρυμα υποτροφιών και κάπως πρέπει να ελέγχονται οι αιτήσεις από τις επιτροπές . Δεν γίνεται εκείνοι να βλέπουν ένα σωρό χαρτιά στον κάθε υποψήφιο.... Capito ?????

Διαφημίσεις

Ε μα ναι... να έγραφες τουλάχιστον στρωτό κείμενο θα "έφευγε"... Αυτό και γενικά οι "φόρμες" δεν φεύγουν οι φουτάνες με τίποτα!

Ξέχασα! Μίλησα με Κιουλτάκι... είχαν ραντεβού με την αλλεργιολόγο σήμερα γι' αυτό δεν εμφανίστηκε! Βέβαια δεν έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν, οπότε αφού είχαν day off πήγαν παραλία βολτάδα... και βρήκαν λέει παιδική χαρά περιφραγμένη μέσα στην παραλία με καντίνα δίπλα που παίρνεις καφέ! Αυτό πρέπει να το επισκεφτούμε ΧΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

μπραβο στην κωτιτα που πηρε πασουμια και την εκανε τρεχοντας!

γεια σου μεταξακι!

ασε ρε γατα, αυτα με 39αρια χοροπηδανε κι εμεις, οπως τα λες, με ενα 37 και κατι τεζα στο κρεββατι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...