Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαριτα να 'σαι καλα, μου εδωσες πολυ κουραγιο!

Ευχομαι κι εμεις να τα παμε τοσο καλα οσο εσεις! :D

Οσο για το παρκο, κι εγω καταλαβα αυτο που λεει η culte και εχει δικιο, ειναι πολυ ομορφα! Εμεις πηγαινουμε αρκετα συχνα, οποτε μπορει ο μπαμπας μας και μας πηγαινει γιατι δεν οδηγω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μιας και πιασαμε τα χριστουγεννιατικα, να σας ρωτησω: τι δωρο θα κανετε φετος στα μικρα σας?

Εγω να σας πω την αληθεια δεν εχω καμμια μα καμμια ιδεα! Τι να της παρω ρε γαμωτο? Περα απο ρουχα κλπ. θελω να της παρω και κατι με το οποιο θα ασχολειται, θα της αρεσει! Αλλα τι?? :confused:

gM4vp2.png

τι να της πάρω καλέ???

παιχνίδια θα μας φέρουν, ρούχα έχει πολλά άλλωστε δεν τα καταλαβαίνει για δώρα...

το καλύτερο δώρο είναι μια βόλτα ή μια θεατρική παράσταση νομίζω!!!

μήπως της αρέσει η ζωγραφική? εμένα ασχολείται ωρες, μέρες οκλοκληρες!

Κι εμενα Ειρηνη!!!! Δεν ειδες τις φωτογραφιες που ανεβασα στο face? Μιλαμε την πιανει οιστρος, οχι αστεια!!

Καλη η σκεψη για παρασταση αν και δεν ξερω αν θα καθισει! Δε χανω τιποτα να δοκιμασω ομως!

gM4vp2.png

Δε ξέρω βρε κορίτσι απου ακριβώς είναι...αλλά μας είπε ο κουνιάδος μου ότι πηγαίνουν εκεί με τα ποδήλατα και παίζουυ όλη μέρα τα παιδιά..

Όλα καλά θα πάνε Φαίη θα δεις...στην αρχή αρχή που πήγαινε να κατέβει της έλεγα:θέλεις να σηκώσει το κάγκελο η μανούλα;αν δε θες να το σηκώσω θα κάτσεις στο κρεβατάκι σου και αν χρειαστείς κάτι θα με φωνάξεις...αυτό ήταν!έπιασε! αλλά είναι καλόβουλη γενικά...

Εμείς της πήραμε τη κουζίνα τα γενεθλια της οπότε δε ξέρω για Χριστούγεννα..ίσως ένα κουκλόσπιτο που έχω κοζάρει...

Διαφημίσεις

εγω σκεφτομαι να μην του παρω δωρο

θελει να του φερει ο Αγ.Βασιλης ενα τρενακι τομας μωβ

θα του φερουν σιγουρα και οι γιαγιαδες... και τιποτα αλλοι φιλοι και συγγενεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως τόσα παιχνίδια έχουν...πιο πολύ το κάνουμε για εμάς μάλλον παρά για τα παιδιά...πάντως με το αυτοκινητάκι που της πήρε πέρισυ ο άι βασίλης ακόμα παίζει η δική μου!

Εμεις δεν κοιμομαστε σε κρεβαττι κοιμομαστε σε στρωμα ημιδιπλο. Ο Μαριος πηδαγε απο την κουνια και ολη την νυχτα χτυπαγε στα καγκελα και ξυπναγε καθε μιση ωρα οποτε τελιωσαμε με την κουνια. Ρωτησα τον γιατρο για να του παρω κρεβαττι και μου ειπε οτι ειναι νωρις και αν τον βαλουμε πρεπει να βαλουμε καγκελο που παλι δεν γινοταν γιατι ο Μαριος μολις ακουμπαγε καγκελο ξυπναγε και νευριαζε. Οποτε για προσωρινη λυση του πηρα στρωμα κρεβαττιου ημιδιπλο και τεντωνεται σαν πασας. Καποιες φορες πεφτει απο κατω αλλα δεν ξειπναει γιατι ειναι χαμηλο και εχω βαλει και το στρωμα της κουνιας.

Με αυτο το κολπακι εχω δει να κοιμαται καλυτερα και πιο ηρεμος. Το μονο προβλημα ειναι οτι καποια βραδυα σηκωνεται και κοβει βολτες μεσα στο σπιτι.

Και αυτο το ελυσα ομως κλεινοντας την διοδο προς το σαλονο βαζοντας το παρκο στον διαδρομο και ετσι αναγκαστικα οταν ξυπνησει και βγει απο το δωματιο δεν μπορει να παει πουθενα αλλου εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μας. Αν προσπαθησει να μετακινησει το παρκο που μπορει να το κανει ανετα τον ακουω και σηκωνομαι σφαιρα.

Ο γιος μου ομως δεν ειναι δυο χρονων γιαυτο η προσωρινη λυση ειναι 19 μηνων. Το καλοκαιρι που θα εχει γινει δυο χρονων θα του παρω κρεβαττι.

Καλη τυχη με την πρωτη σου δοκιμη!!!!!!!!!!!!!

Ο δικος μου για τα παιχνιδια αδιαφορει τα παιζει 5 λεπτα και τελος. Και δεν ξερω τι να του παρω.

Κατι που ειδα στην τηλεοραση και μου φανηκε οτι μπορει να του κανει κλικ ειναι ο παγκος εργασιας του Μικυ, ετσι λεγεται, εχει κατσαβιδια και αλλα τετοια πραγματα που ο Μαριος τρελενεται μολις βλεπει τετοια πραγματα. Λεω μηπως του αρεσει να μαστορευει.

Ο δικος μου για τα παιχνιδια αδιαφορει τα παιζει 5 λεπτα και τελος. Και δεν ξερω τι να του παρω.

Κατι που ειδα στην τηλεοραση και μου φανηκε οτι μπορει να του κανει κλικ ειναι ο παγκος εργασιας του Μικυ, ετσι λεγεται, εχει κατσαβιδια και αλλα τετοια πραγματα που ο Μαριος τρελενεται μολις βλεπει τετοια πραγματα. Λεω μηπως του αρεσει να μαστορευει.

καλή ιδέα μου φαίνεται!!!

Διαφημίσεις

Marco Polo εμενα ειναι 21 μηνων. Το κρεβατι της το εκανε η μανα μου ειδικη παραγγελια και ειναι πολυ χαμηλο, παρολαυτα της βαλαμε και το προστατευτικο για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο, αν και αποκλειεται να χτυπησει αν πεσει γιατι ειναι λες και εχεις βαλει ενα πολυ χοντρο στρωμα στο πατωμα (τοσο χαμηλο ειναι το κρεβατι της). Οσο για τα σουλατσαρισματα μεσα στο σπιτι, να σου πω πως δεν τα φοβαμαι? Ψεμματα θα σου πω! Γι' αυτο πρεπει κι εγω να βρω μια λυση να την περιοριζω στο μισο σπιτι. Παντως ειμαι αισιοδοξη, καθως ειναι παιδι που οταν τη βαλεις για υπνο θα κατσει στην κουνια και ας μην θελει να κοιμηθει. Δεν σηκωνεται δηλαδη ορθια/ κρεμιεται απο τα καγκελα κλπ. Ειναι καλοβολη σε αυτο, θα κατσει εκει και θα χουζουρεψει μεχρι να την παρει ο υπνος. Οποτε πιστευω θα κανει το ιδιο και με το κρεββατι της.

Τωρα για το δωρο ειναι πολυ καλη η ιδεα σου! Σκεφτομουν κι εγω κατι σε κουζινιτσα αφου ειμαστε και νοικοκυρες :mrgreen: αλλα δεν ξερω που θα καταληξω! :)

gM4vp2.png

Στα κοριτσακια αρεσουν πολυ οι κουζινες και εγω αν ειχα κορη θα της επαιρνα στανταρ μια κουζινουλα.

Που το εκανε παραγγελια το κρεββατι??? Ψαχνομαι και εγω για να βρω κατι καταλληλο τους επομενους μηνες.

Το μαγαζι ειναι επι της Ηλιουπολεως, στο υψος της Δαφνης. Στο ιδιο στενο εχει το εργαστηριο του οπου φτιαχνει ο,τι του ζητησεις με παραγγελια. Λεγεται μερακι (και το μαγαζι και το εργαστηριο). Για αναλυτικη διευθυνση, θα ρωτησω τη μαμα μου και θα σου στειλω πμ! :D

gM4vp2.png

Στα κοριτσακια αρεσουν πολυ οι κουζινες και εγω αν ειχα κορη θα της επαιρνα στανταρ μια κουζινουλα.

Που το εκανε παραγγελια το κρεββατι??? Ψαχνομαι και εγω για να βρω κατι καταλληλο τους επομενους μηνες.

εχμμμμ.... και στα αγορακια μπορω να σου πω!

εμενα ο δικος μου γουσταρει πολυ να "μαγειρευει"

αλλα αν του παρω κουζινουλα ο αντρας μου θα με πεταξει απο το μπαλκονι!

του αρεσουν παρα πολυ και τα εργαλεια, αλλα περσι που του πηρα εναν παγκο δεν ασχοληθηκε και παρα πολυ... ενω ετσι και μας δει με αληθινα εργαλεια (π.χ. οταν συναρμολογουσαμε ενα επιπλακι του ικεα) τρελλαινεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...