Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κούκλες μου λείψατε! το τριήμερο ήταν αφιερωμένο στο μικρό μου αντράκι και αλωνίσαμε!

περαστικά στο μαρκοπουλάκι!

Γλυκιά κρητικιά μανούλα, να χαίρεστε το Ευάκι σας! Να είναι χιλιόχρονη και χαμογελαστή πάντα! :D

νιαουρίνι, η μικρά θέλει να ασχολείσαι μαζί της γι'αυτό κάνει αυτά τα σκηνικά! της λείπεις μάλλον και θέλει την προσοχή σου το σ/κ...αφού το παιδί τρώει μόνο του, δεν σου κοστίζει τίποτα να την ταίζεις εσύ τα σ/κ μωρέεεεεεεε...μανούλα θέλει το μαναράκι μου! ;)

άσε που θα προτιμούσα να ταίζω, ξεσκατίζω παρά να πλένω σεντόνια με τυρόγαλα!!!! :shock:

Ζωίτσα λατρεία! Μπράβο στο κουκλί που τα πάει τόσο καλά με την πάνα! Να δω το Νικολιό τι θα καταφέρει που τα κάνει 5 φορές τη μέρα όποτε γουστάρει! :rolleyes:

Λοιπόν με πήρε μια φίλη χθες βράδυ, καταενθουσιασμένη για παιδική χαρά που ανακάλυψε στο badmington που πίνεις λέει καφέ μπροστά στις κούνιες!!!! θα πάμε την Κυριακή και θα σας πω εντυπώσεις...ίσως βολεύει να ανταμώνουμε εκεί...;)

Μελινάκι τι κάνει η αδυναμία μου; Πόσο τέλεια είναι στη φάρμα σας! Πότε θα πάμε; :tongue:

Άντε πείτε άλλα νέα!

Λοιπόν με πήρε μια φίλη χθες βράδυ, καταενθουσιασμένη για παιδική χαρά που ανακάλυψε στο badmington που πίνεις λέει καφέ μπροστά στις κούνιες!!!! θα πάμε την Κυριακή και θα σας πω εντυπώσεις...ίσως βολεύει να ανταμώνουμε εκεί...;)

εγώ στάθηκα εδώ!!!!!!

φιλάκια Μαράκιους!!

Διαφημίσεις

μαρακι γλυκοοο πως εισαι? το μπουκλο-κουκλακι σου?

νομιζω ξερω που ειναι οι κουνιες-καφε που λες... αντε να μας πεις πως σου φανηκε!

οσο για τη φαρμα του παππου, οποτε γουσταρετε παμε για βολτα! :-)

εμεις αυτην την κυριακη λεμε να παμε προς αιγλη-ζαππειο που εχει ενα αρμενικο μπαζαρ... αν εχει καλη μερα θα ειναι πολυ ωραια (πουλανε και κατι -σπιτικα μαγειρεμενα- λαχματζουν κλπ.... μιαμ μιαμ!)

αλλο νεο? θα πανε κατι φιλοι κεφαλλονια το πασχα και σκεφτομαστε μηπως παμε κι εμεις και ειμαι στη φαση τωρα να βρω εισητηρια-ξενοδοχειο. ειπαμε με τον αντρα μου εγω και ο μικρος να παμε αεροπορικως και εκεινος με τα μεγαλα οδικως. μου ειπαν απο την ολυμπιακη οτι τα μικρα ταξιδευουν με το βιβλιαριο υγειας μονο. το γνωριζετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινάκι ζάχαρη αλό!

Ο Νικόλας πετάει με το ληξιαρχική πράξη γέννησης και μετά της βάφτισης από τότε που γεννήθηκε πάντως...έχω πάντα μαζί και το βιβλιάριο (έχει νόημα αν έχει φωτογραφία) αλλά δεν μου το ζήτησαν ποτέ...πάντα με ρωτάνε αν είναι δικός μου, λέω ναι και ξεμπερδεύουμε χαχαχαχα

πωπω εισητήρια για κεφαλλονιά ε; πόσο τα βρίσκεις; για Κέρκυρα πάντως Μ. Πέμπτη είναι 500 ευρώ για 2 άτομα...

άντε να βρεθούμε αυτό το σ/κ ή το άλλο, γιατί στις 11 πετάει το μωρό μου για τα θερινά του ανάκτορα!

μη νομιζεις μαρακι, κι εγω για μενα και τον μπομπιρα γυρω στα 350-400 τα βρισκω...

αλλα απο την αλλη, τοσες ωρες σε αυτοκινητο, καραβι, ξανα αυτοκινητο, δεν ξερω αν θα την παλεψουμε...

χαχα πολυ γελασα με τα θερινα ανακτορα του πριγκιπα!

να βρεθουμε, ναι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ασε κι εγω ολο μεγαλες κουβεντες ειμαι.... και μεχρι τις 11 εχω ξεραθει (θελω και εξοδο τρομαρα μου...)

απο μαρκοπολινα δεν εχουμε νεοτερα? πως ειναι το παιδι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και εδω!

Σημερα το ριξαμε στο shopping therapy και τωρα σφιγγουμε παλι λουρια.. :)

Αγαπω τη θερινη αλλαγη ωρας!! Η Μαρια σηκωθηκε στις 9μιση (8μιση με την παλια)!!!!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...