Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

μωρέ το ξέρω γιααυτό την έβαλα στον πατέρα της να τρέχει αυτός!

κι εγω στον πατερα του τον εχω, αλλα παλι τρεχω εγω! αστα, οταν ο αλλος λειπει ολη την εβδομαδα ειναι μεγαλο πακετο... και τωρα τον εχωσαν να ασχοληθει και με καποιο αλλο εργο οποτε θα λειπει ακομα περισσοτερο... :-(

μαρκοπολο περαστικα σας... μιλησατε με το γιατρο? ιωσουλα μαλλον ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι αλλά εμένα είναι σε άλλο ταμείο ο μπαμπάς και αναγκαστικά τρέχει αυτός! χοχοχο

είμαι πολύ χαρούμενη..όλο το ΣΚ σπίτι φοράγαμε βρακάκι..πάνα έξω μόνο και εκεί μου ζήταγε να πάμε τουαλέτα! νομίζω μετά το πάσχα θα της την βγάλω τελειως :)

Κουράγιο Μελινάκι :) Μπράβο στη Ζωούλα (την οποία μελετούσαμε συχνά πυκνά το ΣΚ).

Περάσαμε... χμμμ... το παιδί πέρασε ΤΕΛΕΙΑ! Εμείς αφού το παιδί πέρασε τέλεια είμαστε πτώματα αλλά δεν μαμιέται :)

Η μικρή έπαιξε με τα χώματα λερώθηκε, έτρεξε, χόρτασε κούνια και ήλιο!

Ευτυχώς σήμερα μπήκε εύκολα στον παιδικό αν και έναν τρόμο τον είχε. Στο αυτοκίνητο της έλεγα όλο ύφος και αφού πρώτα είχε προηγηθεί όλη η ιεροτελεστία ότι θα πάμε στους φίλους μας:

"κατάλαβες μωρό μου; Δευτέρα ως Παρασκευή πηγαίνουμε στη δουλειά κι εσύ στο σχολείο και παράγουμε για να μπορούμε τα ΣΚ να περνάμε καλά και για να έχουμε να περνάμε καλά... κατάλαβες;"

"νιαίιιιιιι όλιιιιιιε" (ναι όλε)

Γέλαγε ο λευτέρης γέλαγε η μαμά γέλαγε και η μικρή :lol:

Διαφημίσεις

μπραβο βρε κιουλτακι! αντε ειστε πολυ πολυ κοντα στο να βγαλετε την πανα!!!

μπραβο και στην κωτιτα που περασε τοσο ωραια...!

ποσο χαιρονται στη φυση τα παιδακια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικό δεν είναι να χαίρονται στη φύση; Μην κοιτάς που προσπαθούμε με κοινωνικές συμβάσεις να αλλοιώσουμε τις πληροφορίες του Dna... o άνθρωπος ανήκει στη φύση!

Μπορεί ρε συ να την τσίμπησε από κανένα δικό μας παιδάκι... οι ιώσεις κολλάνε και από φορείς που δεν εκδηλώνουν την ίωση και έχουν και ένα χρόνο χ εκδήλωσης... Άσε να έρθει ο γιατρός να τον δει να μας πει...

Διαφημίσεις

λογικοτατο!

εβλεπα τον μικρο ποσο ευτυχισμενος φαινοταν στον κηπο των γονιων μου... δυστυχως σε εμας κηπος δεν παιζει, αλλα ειμαστε τουλαχιστον κοντα στην φυση. τωρα που μεγαλωσε η μερα θα βολταρουμε και τα απογευματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάκια!!

Μαρκοπουλάκι πολλά πολλά περαστικά!Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό!

Κιουλτακι μπράβο στη Ζωούλα!!!Και εμείς είμασταν το τριήμερο στο σπίτι με βρακάκι και κάναμε στο γιογιό..χτες όμως που ξεχάστηκα να τη πάω τα έκανε πάνω της ....έξω εννοείται πάνα...πότε θα αρχίσει να μου λέει πιο συχνά μόνη της να πάει ρε μαμώτο;

Μελίνα υπομονή με τα γραφειοκρατικά!!Πολύ σπαστικά όλα αυτά; Θα πάει σε άλλο έργο τελικά ο αντρούλης σου;Μακάρι!!!!

Αερικούλι εννοείται πως θέλουν φύση τα πιτσιρίκια!!!Και χώματα και λάσπες και όλα τα ωραία!!!!

Και εμείς στις κούνιες τη βγάλαμε το τριήμερο...την 25η Μαρτίου όμως ήπιαμε και τα ουζάκια μας με παρεούλα!!!

Γατούλα περαστικά στη μικρή σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...