Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξέρω μωρέ τα ζουζούνια μας...αλλά δε γίνεται χωρίς ορό...νιώθω σαν τον τσάκι τσαν κάθε φορά αλλά δε γίνεται χωρίς πολύ ορόοοο..Αφού λέω θα ακουν στη πολυκατοικια και θα νομίζουν πως την σφάζω!!!

Φαιη και Μαρκοπουλο, ειπαμε: ολα τα παιδια εχουν το ρυθμο τους! το βασικοτερο ολων ειναι να συνεννοεισαι μαζι τους. συντομα θα λυθει η γλωσσιτσα τους και μετα ... αρχιζει ο πονοκεφαλος απο την πολυλογια! παμε στοιχημα οτι μεχρι τη γιορτη τους τα συνονοματακια σας θα μιλανε σφαιρα???

Μαριτα ο δικος μου ψιλοφυσαει τη μυτη του, αλλα χωρις ορους δεν γινεται δουλεια. εγω πλεον το εχω καθιερωσει και του βαζω πρωι-βραδυ ειναι δεν ειναι αρρωστουλης!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

απο βδομαδα αρχιζεις και γυμναστικη κιουλτακι ε? :-)

εγω παντως που δεν ειμαι και πολυ της γυμναστικης, εχω πορωθει αγρια με το πιλατες!

μωρέ και μένα γιογκα και πιλάτες μου αρέσει πολύ!

αλλά δεν βρήκα κάτι καλό και οικονομικό.....

μάλλον στην πισίνα θα την βγάζω!

μωρέ και μένα γιογκα και πιλάτες μου αρέσει πολύ!

αλλά δεν βρήκα κάτι καλό και οικονομικό.....

μάλλον στην πισίνα θα την βγάζω!

ε μια χαρα! τι αλλο θες... (θα κανεις και οφθαλμολουτρο λολ)

βασικα εμενα μου αρεσει και πολυ που εκεινη την ωρα ειναι η εκτονωση μου, που κανω κατι για την παρτη μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα κι εμενα μου αρεσει πολυ και η γιογκα και η πιλατες αλλα με τη σωματικη διαπλαση που εχω δεν νομιζω να μπορω να δεθω κομπος.. :lol: Κατα τα αλλα ομως αν ημουν πιο αδυνατη θα την προτιμουσα ασυζητητι απο ενοργανες και αεροβιες κλπ.

Τωρα για τις μυξες που λετε, εμεις δεν ειχαμε ποτε ιδιαιτερο προβλημα.. Στην αρχη πλανταζε, τωρα με το που θα δει τη συσκευη βαζει μονη της το ακρο με τη μυξορουφηχτρα στο ρουθουνι και περιμενει να ρουφηξω.. :cool: Το ιδιο ανετα το κανει και ο μπαμπας μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...