Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

λουκομαμα κι εμενα μου αρεσουν τα χριστουγεννιατικα στολιδια!

το δε δεντρο, καθομαι και το χαζευω με τις ωρες...

οσο για το μαρικακι, σε λιγα χρονια θα με θυμηθεις... οσο μεγαλωνει γινεται ... φυστικι!

Λες.... ?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Δεν εχω δει λουκομπαμπα ακομα για να βγαλω συμπερασμα. Βρε καλα να ειναι και το μαρκοπουλακι και ολα τα παιδακια κι ας μοιαζουν οπου κι αν ειναι. Αλλα ολοι με ζαλιζουν οτι ειναι φτυστος ο πατερας του απο την ωρα που γεννηθηκε αλλα εγω αληθεια πιστευω οτι κατι εχει και απο μενα.

Μελινακι εσενα μαλλον δεν σε επιασαν στον υπνο,μου φανηκε οτι οντως το παιδι σου μοιαζει πολυ!!!!!!!!!!!!

Εγω εχω αμφιβολιες αν πρεπει να στολισω δεντρο φετος. Περυσι που μπουσουλαγε μονο το εριξε δυο φορες, φετος που ειναι ο spiderman δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσει το δεντρο, ασε που κινδυνευει να χτυπησει αν το ριχνει συνεχως.

Μα δεν υπαρχει επιπλο στο σπιτι που δεν εχει ανεβει επανω η δεν το χει γυρισει τουμπα. Μιλαμε για απιστευτη δυναμη. Το τραπεζι του σαλονιου ειναι μασιφ ξυλο και σιδερο και το παει βολτα. Τις καρεκλες της τραπεζαριας το ιδιο. Τραπεζακια μικρα που ειχα τα εχω αποσυρει γιατι τα πηγαινε βολτα γυρω στο σπιτι. Το εχω κανει γηπεδο το σπιτι γιατι συνεχεια κανει επικινδυνα πραγματα και χτυπαει.

Το μονο δενδρο που θα επιβιωνε ειναι αυτα που πουλανε τα κρεμαστα απο το νταβανι. Πολυ ωραια ειναι αλλα δεν μπορω να αγορασω παλι δεντρο φετος μιας και πηρα περυσι καινουργιο.

Διαφημίσεις

Για να καταλαβω, ειμαι η μονη που θα βαλει το 2χρονακι της να κοιμηθει σε κρεβατακι? Πολυ τολμηρη με βρισκω!! :lol::lol: Αντε, θα κανω εγω την αρχη και θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις να ξερετε κι εσεις τι θα αντιμετωπισετε οταν ερθει η ωρα!

Εμεις σημερα το απογευμα εχουμε εμβολιο. Ουτε ξερω ποιο. Τη 2η δοση καποιου. Οποτε ισως εχουμε λιγο ξενυχτι γιατι τις δυο τελευταιες φορες μετα απο εμβολιο μου εκανε λιγη γκρινιτσα. Την παλεψαμε με το depon ομως!

Το σουργελακι μου εχει αδειασει τη ντουλαπα με τα παπουτσια και προσπαθει να τα βαλει, αλλα επειδη δεν μπορει νευριαζει και τα πεταει!! :lol: Πριν λιγο της φωναξα "τι κανεις Μαρια εκει?" Και μου απαντα με ενα υφος "πουγια" (=παπουτσια) :lol:

Εχω βαλει κι ενα ρημαδοφαϊ απο το πρωι αλλα δεν λεει να γινει! :mad:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη εμείς κοιμόμαστε στη κούνια αλλά με κατεβασμένο το κάγκελο εδώ και 3 μήνες...δεν είχε κανένα πρόβλημα και κατεβαίνει μόνη της μόνο όταν ξυπνάει. Όταν τη βάζουμε για ύπνο λέμε καληνύχτα φεύγουμε από το δωμάτιο και αυτή σαν τη καλή κυρία κάθεται στη κουνια της και κάνει νάνι! Δε θα έχεις πρόβλημα κανένα νομίζω!!!

Εγω εχω αμφιβολιες αν πρεπει να στολισω δεντρο φετος. Περυσι που μπουσουλαγε μονο το εριξε δυο φορες, φετος που ειναι ο spiderman δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσει το δεντρο, ασε που κινδυνευει να χτυπησει αν το ριχνει συνεχως.

Αστο φιλαράκι. Δε σου το έχω το δέντρο φέτος.

Μήπως κανένα καραβάκι για το καλό?

Εκτός αν πάρεις ένα μικρό δεντράκι και το στολίσεις με λούτρινα (και εγω τέτοια έχω βάλει και είναι τέλειο) ώστε να τον αφήνεις να κάνει ότι θέλει. Φυσικά λαμπάκια και κερατάκια τα ξεχνάς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...