Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

στο μεταξυ, ερωτηση προς κιουλτακι : σε εχει βολεψει το θερμομετρο αυτιου? μου εχει σπασει τα νευρα. οσο βολικο ειναι, τοσο αναξιοπιστο (χωρις παρεξηγηση καλαμαρι) μου φαινεται! στο ενα αυτι 38.2, στο αλλο 38.8 και τελικα βαζω το συμβατικο στον ποπο και δειχνει 39.5 (δηλαδη 39). πιαστ'αυγο και κουρευτο!

εγώ το τσέκαρα με το νοσοκομειακό της Σάμου όταν είχε αμυγδαλές και έφτανε σαραντάρια και έπεφτε συν πλην 0.2..τι να πω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα μας καλαμαρι!

εμενα μου εδωσε αεριους και αντιπυρετικα. εχει και μυξα αρκετη, αλλα δε φαινεται, δεν εχει δηλαδη καταρροη, απλα κατα διαστηματα μπουκωνει. εχει μαθει να φυσαει τη μυτη του καπως, αλλα δε μπορει να βαλει πολλη δυναμη ο κακομοιρης! και η μυξα φερνει βηχα... κλπ

τωρα εχει κλεισει 10ωρο απυρετος... για να δουμε...

στο μεταξυ δεν ηθελα να ερθω δουλεια σημερα, αλλα λειπει ο προισταμενος και εχω να κανω κατι υποβολες (υποθεση ενος μισαωρου) μολις μου ετοιμασουν κατι στοιχεια.

μολις ξεμπερδεψω... εφυγα!

και μενα ρε συ....καταρροη δεν εχει αλλα που και που μπουκωνει και βηχει, δεν βηχει πολυ ολη μερα , ποιο πολυ στο κρεββατι το βραδυ....την εχω δροσερη και ανασηκωμενο το μαξιλαρι και καπως ειναι καλυτερα..

και ο πυρετος ...τι πραμα ρε παιδι μου μολις τον ριχνω ξανα πανω....το πρωι και το βραδυ εχει ψηλο , την ημερα ολη δεκατα που επιμενουν...

μονο αντιπυρετικα της εδωσα , με οδηγια του παιδιατρου να το πολεμησουμε αλλα τον πηρα χτες και του λεω παμε για τριτη μερα αυριο ε και μου ειπε ελα να τη δω να αποφασισουμε

στο μεταξυ, ερωτηση προς κιουλτακι : σε εχει βολεψει το θερμομετρο αυτιου? μου εχει σπασει τα νευρα. οσο βολικο ειναι, τοσο αναξιοπιστο (χωρις παρεξηγηση καλαμαρι) μου φαινεται! στο ενα αυτι 38.2, στο αλλο 38.8 και τελικα βαζω το συμβατικο στον ποπο και δειχνει 39.5 (δηλαδη 39). πιαστ'αυγο και κουρευτο!

Καλε σιγα εγω τα κατασκευαζω?? χαχαχαχαχα εγω ειμαι αναξιοπιστη πωλήτρια και το χριστινα ειναι αναξιοπιστη αγοραστρια χαχα

και μενα εχει αποκλιση δε λεω....αλλα το συμβατικο ουτε να το δεχθει στον ποπο....ουτε στη μασχαλη....

χαχα καλαμαρι το ξερω πλακιτσα για το "αναξιοπιστη" εκανα!

στη μασχαλη δεν καθεται με τιποτα! οποτε τωρα στα ζορια ποπουδακι και καθαρισαμε!

κιουλτακι, κατι ακομα: αλλαζεις το πλαστικουλι σε καθε χρηση? βαζεις π.χ. στο ενα αυτι, μετα στο αλλο και μετα το αλλαζεις? ή κρατας το ιδιο για καποιες χρησεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι μωρέ, πάλι αρρωστούλικα έχουμε και μάλιστα με πυρετό;;;;Περαστικά βρε Μελινάκι και Καλαμαράκι!!!Αμάν πια αυτές οι ιώσεις!

Εμείς είμαστε με μύξες και οι μύξες φέρνουν βήχα φυσικά όταν ξαπλώνει αλλά θεωρώ ότι είναι από το τελευταίο δόντι που είναι φουσκωμένο για να βγει...

Ελπίζω να μην είναι τίποτα άλλο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Περαστικά στα ζουζούνια των Kalamaraki+Melina...

Εμείς πήγαμε χθες για εμβόλιο της μικρής και τί έκανα το ζώον ????? Είχα αγοράσει λάθος εμβόλιο, η γυναίκα δεν το παρατήρησε και το άνοιξε (πάει αυτό δλδ τσάμπα) και έτρεχα στο φαρμακείο να πάρω το σωστό -ευτυχώς που ήταν και φθηνό- αφήνοντας το μικρό μου στο ιατρείο αναγκαστικά επειδή ήταν μισόγυμνο... πλάνταξε το κοριτσάκι μου στο κλάμα.... σκύλα μάνα .... :-( και όταν με είδε μου έκανε μια μεγάαααααααλη αγκαλιά....

αλλά είναι πολύ σαμιαμίδι η Σεμίνα βρε κορίτσια 17 μηνών-ύψους 77 εκ.-βάρος 9.010 τί να κάνω που δεν τρώει ?????

Διαφημίσεις

χαχα καλαμαρι το ξερω πλακιτσα για το "αναξιοπιστη" εκανα!

στη μασχαλη δεν καθεται με τιποτα! οποτε τωρα στα ζορια ποπουδακι και καθαρισαμε!

κιουλτακι, κατι ακομα: αλλαζεις το πλαστικουλι σε καθε χρηση? βαζεις π.χ. στο ενα αυτι, μετα στο αλλο και μετα το αλλαζεις? ή κρατας το ιδιο για καποιες χρησεις?

Όχι μωρέ, πάλι αρρωστούλικα έχουμε και μάλιστα με πυρετό;;;;Περαστικά βρε Μελινάκι και Καλαμαράκι!!!Αμάν πια αυτές οι ιώσεις!

Εμείς είμαστε με μύξες και οι μύξες φέρνουν βήχα φυσικά όταν ξαπλώνει αλλά θεωρώ ότι είναι από το τελευταίο δόντι που είναι φουσκωμένο για να βγει...

Ελπίζω να μην είναι τίποτα άλλο!

Καλημέρα !

Περαστικά στα ζουζούνια των Kalamaraki+Melina...

Εμείς πήγαμε χθες για εμβόλιο της μικρής και τί έκανα το ζώον ????? Είχα αγοράσει λάθος εμβόλιο, η γυναίκα δεν το παρατήρησε και το άνοιξε (πάει αυτό δλδ τσάμπα) και έτρεχα στο φαρμακείο να πάρω το σωστό -ευτυχώς που ήταν και φθηνό- αφήνοντας το μικρό μου στο ιατρείο αναγκαστικά επειδή ήταν μισόγυμνο... πλάνταξε το κοριτσάκι μου στο κλάμα.... σκύλα μάνα .... :-( και όταν με είδε μου έκανε μια μεγάαααααααλη αγκαλιά....

αλλά είναι πολύ σαμιαμίδι η Σεμίνα βρε κορίτσια 17 μηνών-ύψους 77 εκ.-βάρος 9.010 τί να κάνω που δεν τρώει ?????

Ευχαριστω κοριτσακια!

κοριτσακια, πως κανετε μουλτικουοτ? (το σκοτωσα?)

διπλα απο το κουότ χε χε το σκοτωσσα και εγω

εχει ενα κουμπακι με αποστροφους

εκεινο πατας σε οποιο ποστ θελεις να συμπεριλαβεις στο δικο σου ποστ

αναμεσα τους μπορεις να γραφεις οπου τελειωνει η λεξη κουότ

η μπορεις να γραφεις στο τελος

καλαμαρι τα λες τοσο αναλυτικα, αλλα εγω ποσο ασχετη μπορει να ειμαι γμτ?

μαριτα εμεις εχουμε βγαλει τους δυο, αλλα μισους. τωρα περιμενουμε να σκασει το πισω μερος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλαμαρι τα λες τοσο αναλυτικα, αλλα εγω ποσο ασχετη μπορει να ειμαι γμτ?

μαριτα εμεις εχουμε βγαλει τους δυο, αλλα μισους. τωρα περιμενουμε να σκασει το πισω μερος!

επειδη ειμαι πολυ γκαου.........

ξεχασα να σου πω οτι πχ θες να κανεις κουότ δυο μυνηματα πχ λεμε τωρα ή 16 ποστς σε ολα απο το πρωτο εως και το προτελευταιο πατας το κουμπακι με τις αποστροφους ΑΛΛΑ στο τελευταιο ποστ που θελεις να κανεις κουοτ πατάς το κουμπακι του κουότ

δεν φταις εσυ...........εγω φταιω που στα ειπα μισα το ουφο!!

δοκιμασε το τωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...