Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο εμενα!

εμεις ειμαστε με πυρετο απο χθες... εφυγα αρον αρον απο τη δουλεια, ηρθε ο παιδιατρος σπιτι... ιωσουλα! δεν εκλεισα ματι ολη νυχτα...

αλλα που θα παει, θα αραιωσουν οι ιωσεις απο δω και περα! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ξεκινησε με πολυ βηχα τις προγουμενες μερες. τωρα εχει σπασει ο βηχας, αλλα ο γιατρος ειπε οτι ειναι κοκκινος ο λαιμος του, που δικαιολογει πυρετο. ακροαστικα δεν εχει. ο πυρετος χτυπαει 39αρια. χτες ειμασταν εναλλαξ ντεπον πονσταν γιατι ανεβαζε πριν το εξαωρο. απο τις 12 βεβαια δεν εχει ξαναανεβασει, θα μιλησω τωρα παλι σε λιγο να μαθω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περαστικά και από εμένα

Σε μας κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα ,έχουν κολλήσει 3 παιδιά από το τάξη ,παρακαλάω να μη κολλήσει ο Μάριος, γιατί μετά καταλαβαίνετε ποιος ακολουθεί

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

ξεκινησε με πολυ βηχα τις προγουμενες μερες. τωρα εχει σπασει ο βηχας, αλλα ο γιατρος ειπε οτι ειναι κοκκινος ο λαιμος του, που δικαιολογει πυρετο. ακροαστικα δεν εχει. ο πυρετος χτυπαει 39αρια. χτες ειμασταν εναλλαξ ντεπον πονσταν γιατι ανεβαζε πριν το εξαωρο. απο τις 12 βεβαια δεν εχει ξαναανεβασει, θα μιλησω τωρα παλι σε λιγο να μαθω

Ετσι ακριβως ειναι και η δικια μου Μελινακι.....

τριτη μερα σημερα και το απογευμα εχω ραντεβου στον παιδιατρο...

καλα η γαστρεντεριτιδα μαραγκακι ειναι το χειροτερο μου. ας κανω πυρετο, ας εχω βηχα συναχι, φαρυγγιτιδα ή ο,τι αλλο καλυτερα!

τον οκτωβρη που με ειχε κολλησει ο μικρος, εκεινος εκανε εναν μοναδικο εμετο και μετα πεταγε (εκοψε βεβαια το φαγητο για μερικες μερες), ενω εγω... στο κρεββατι με 10 μποφορ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναξιόπιστη συνεχίζει και σήμερα;

Όταν έχουν βήχα ρε γμτ εγώ τρελαίνομαι... ευτυχώς (φτου φτου) είμαστε τώρα δεύτερη εβδομάδα χωρίς βήχα!!! Το οποίο είναι ειδησάρα αφού από τον Οκτώβριο δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι!!!

Διαφημίσεις

Αναξιόπιστη συνεχίζει και σήμερα;

Όταν έχουν βήχα ρε γμτ εγώ τρελαίνομαι... ευτυχώς (φτου φτου) είμαστε τώρα δεύτερη εβδομάδα χωρίς βήχα!!! Το οποίο είναι ειδησάρα αφού από τον Οκτώβριο δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι!!!

Ναι ρε γμτ....και τωρα το πρωι εκανε και τον μεγαλυτερο πυρετο απο τις δυο μερες ...38,9.....ασε ασε...να σκασω ειμαι, φευγω για θεσσ σημερα

Ετσι ακριβως ειναι και η δικια μου Μελινακι.....

τριτη μερα σημερα και το απογευμα εχω ραντεβου στον παιδιατρο...

περαστικα μας καλαμαρι!

εμενα μου εδωσε αεριους και αντιπυρετικα. εχει και μυξα αρκετη, αλλα δε φαινεται, δεν εχει δηλαδη καταρροη, απλα κατα διαστηματα μπουκωνει. εχει μαθει να φυσαει τη μυτη του καπως, αλλα δε μπορει να βαλει πολλη δυναμη ο κακομοιρης! και η μυξα φερνει βηχα... κλπ

τωρα εχει κλεισει 10ωρο απυρετος... για να δουμε...

στο μεταξυ δεν ηθελα να ερθω δουλεια σημερα, αλλα λειπει ο προισταμενος και εχω να κανω κατι υποβολες (υποθεση ενος μισαωρου) μολις μου ετοιμασουν κατι στοιχεια.

μολις ξεμπερδεψω... εφυγα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο μεταξυ, ερωτηση προς κιουλτακι : σε εχει βολεψει το θερμομετρο αυτιου? μου εχει σπασει τα νευρα. οσο βολικο ειναι, τοσο αναξιοπιστο (χωρις παρεξηγηση καλαμαρι) μου φαινεται! στο ενα αυτι 38.2, στο αλλο 38.8 και τελικα βαζω το συμβατικο στον ποπο και δειχνει 39.5 (δηλαδη 39). πιαστ'αυγο και κουρευτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α καλα αυτή την υστερία με τα θερμόμετρα την περάσαμε κι εμείς... έτσι έχουμε καταλήξει να μετράμε ταυτόχρονα μασχάλη και μέτωπο... και καταλήγουμε στον μέσο όρο... έχουν μια απόκλιση 0,5 το πολύ μεταξύ τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...