Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λουκομαμα ευτυχως δεν ησουνα προχθες γιατι μαλλον προς στον μπαμπα μας θα εγερνες και εσυ απο οτι φαινεται. Βρε μην κοιτατε με την πρωτη ματια, στο βαθος φαινονται τα χαρακτηριστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cultaki .... (emoticon που περιμένει να τις φάει άσχημα....)

Δε σε βλέπω....

Εγω μπαμπάγκα βλέπω στη Ζωίτσα...

....

....

(εεεεεε.... μη βαράτε ρεεεε......)

χαχαχα...όχι ρε δεν σε βαράμε.....

και ας μας πικραίνεις

Αντε να δειτε και το δικο μου ταλιμπανακι να μου πειτε εντυπωσεις! Οσο ηταν μικρη ολοι ελεγαν πως ηταν φτυστη ο αντρας μου! Τωρα που "μεγαλωσε" οι περισσοτεροι λενε πως μου μοιαζει.. Υπαρχουν βεβαια και καποιες εξαιρεσεις που λενε πως μοιαζει στο μπαμπα της αλλα ειναι απλα για να επιβεβαιωσουν τον κανονα! (Πως μου μοιαζει δηλαδη, αυτος ειναι Ο κανονας) :mrgreen:

Πως τα πανε αληθεια τα ζουζουνια σας με τα χριστουγεννιατικα δεντρα? Εμεις στολισαμε πριν 5 μερες και ενω περιμενα πως θα το φερει τουμπα, μεχρι στιγμης ουτε καν το πλησιαζει! Το κοιταζει με δεος απο μια αποσταση και το χαζευει με τις ωρες! Πολυ χαρουμενη με εκανε το μωρο μου!!

Και κατι τελευταιο: Της αγορασε η μαμα μου την περασμενη εβδομαδα, κρεβατακι και στρωμα. Τα δικα σας τα παιδακια κοιμουνται ακομα στην κουνια? Λεω να κανουμε τη μεταβαση απο την κουνια σε κρεβατακι την εβδομαδα που μας ερχεται αλλα το μονο που με ανησυχει ειναι μην σηκωνεται το βραδυ και τριγυρναει σαν την αδικη καταρα μες στο σπιτι! :?

Τις πτωσεις δεν τις φοβαμαι, ειναι πολυ χαμηλο το κρεβατακι της, της εχει παρει και προστατευτικο, εχω στρωμμενα κατω και θα βαλω και 3 μαξιλαρες να βρισκονται.

Για πειτε κι εσεις καμμια ιδεα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

μαρκοπολο ειτε με την πρωτη ειτε με τη δευτερη ματια, η ουσια ειναι μια: οταν μπηκε ο μπαμπας του Μαριουλη, εκτος απο τη φατσουλα του μικρου που κυριολεκτικα αστραψε, αμεσως σκεφτηκα: τωρα μαλιστα! ετσι εξηγειται! ειναι ο μπαμπας του Μαριου!

ειρηνη, η ζωιτσα εχει τα ματια του μπαμπα της, αλλα ισως οντως να εχει και απο σενα κατι, το σχημα του προσωπου, το χαμογελο, δεν εχω ανακαλυψει ακομα!

οσο για το μαρικακι, οκ μπορει να εχει τα ματια του μπαμπα της, αλλα αυτη η εκφραση, το στοματακι, ειναι καρμπον φυστικι

για τον δικο μου δε λεω, με γειωσατε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Culte η Ζωγη (;):lol:) ειναι πανεμορφη, οποτε εχετε πετυχει διανα και εσυ και ο συζυγος. Ειτε μοιαζει σε εκεινον ειτε σε εσενα ειναι κουκλι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

να σαι καλά φαίη μου!!

εγώ την εχω ακόμη στην κουνια με τα κάγκελα...τα οποία όμως κατεβαίνουν και γίνεται κρεβατάκι..δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη, γιατί θα έρχεται συνέχεια σε μας....όχι ότω τώρα δεν γίνεται, απλά τώρα φωνάζει "μαμά" και πηγαίνω και την παίρνω....

πέρυσι στόλισα μικρό δεντράκι πάνω στο μπουφέ γιατί φοβήθηκα μην μου το γκρεμίσει..αυτήν την εβδομάδα θα στολίσουμε το κανονικό....άντε να δούμε!!

Λουκομαμα ευτυχως δεν ησουνα προχθες γιατι μαλλον προς στον μπαμπα μας θα εγερνες και εσυ απο οτι φαινεται. Βρε μην κοιτατε με την πρωτη ματια, στο βαθος φαινονται τα χαρακτηριστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τί σε νοιάζει Μαρκοπουλάκι μου????? Ενα κουκλάκι είναι όπου και αν μοιάζει!!!! :-)

Διαφημίσεις

οσο για το μαρικακι, οκ μπορει να εχει τα ματια του μπαμπα της, αλλα αυτη η εκφραση, το στοματακι, ειναι καρμπον φυστικι

για τον δικο μου δε λεω, με γειωσατε!

Το μαρικάκι....???????

Πλάκα κάνεις Μελίνα!!!!!! Αυτό είναι ο μπαμπάς της με πιπί...!!!!! :-):-):-)

Εγω έχω στολίσει 15 μέρες τώρα (είμαι βαρεμένη εγω το ξέρετε...!!!!)!!!

Αν με ρωτήσεις νομίζω οτι σε μια εβδομάδα έχουμε Χριστούγεννα!!!

Εχει ανοίξει η καρδιά μου όμως με τα στολίδια!

χαχαχα...όχι ρε δεν σε βαράμε.....

και ας μας πικραίνεις

Θα το λες και εσύ σα τον άντρα μου ... "Εγω δεν έχω πει ακόμα την τελευταία μου κουβέντα" ... και θα ελπίζεις!!!!!

Το κουκλάκι μου... αχ πώς θέλω τώρα λίγο Ζωγομαγουλάκι & Ζωγομπουτάκι ....!!!!

λουκομαμα κι εμενα μου αρεσουν τα χριστουγεννιατικα στολιδια!

το δε δεντρο, καθομαι και το χαζευω με τις ωρες...

οσο για το μαρικακι, σε λιγα χρονια θα με θυμηθεις... οσο μεγαλωνει γινεται ... φυστικι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...