Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Φαίη; Θες να πάρεις τηλέφωνο την δικιά μου; Είναι ελεύθερη 100% γιατί μόλις ξαναγύρισε από Βουλγαρία με το γιο της...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια . Τι κάνετε? Εμείς το Σ/Κ περάσαμε τέλεια

Πηγαμε σε σπίτι φίλων και κάτσαμε ως τις 1 30 ! Ο μικρός ντουρασελ δε παραπονέθηκε για τίποτα , το καλύτερο παιδάκι Έβλεπες στα μάτια του μια χαρά , αν μίλαγε είμαι σίγουρη ότι θα έλεγε ʽʼ πω πω γουστάρω εδώ ʽʼ

Ήταν βλέπεις άλλα 5 παιδάκια και φαντάζεστε τι γινόταν

Παλιά μαζευόμασταν κάθε βδομάδα αλλά με το μικρό και το σχολείο του Μάριου , είχαμε χαθεί

Και οι μεγάλοι παίξαμε [ 6 των αριθμό ] ,το ψυχίατρο , καλά πολύ γέλιο , και φυσικά ο ψυχίατρος ήμουν εγώ και ναι αυτό το αστέρι βρήκε από τι πάσχουν όλοι οι υπόλοιποι .Εμ τσάμπα οι σπουδές τόσα χρόνια ,? Τι τα έχουμε τα πτυχία ?

Τη Κυριακή βέβαια ήμουν όλη μέρα με τις πυτσάμες

Φαίη μη ξεχνάς σήμερα έχεις t6012.gif και t6014.gif

Συμπεθέρα είμαστε στο περίμενε ακόμα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Μποτζόρνο!!!!

Καλή βδομάδα!!!

Και εμείς περάσαμε σούπερ το Σαβ/κο χωρίς το αλητάκι μας τριγύρω! Το Σαββατόβραδο βγήκαμε με το μωράκι μου για ποτάκια σε ένα ωραίο μπαράκι στην Ελευσίνα δίπλα μας δηλαδή και γυρίσαμε 3 και.....οι βότκες και τα ουίσκι έρεεαν!!!Και χτες πήγαμε και τη πήραμε τη σκατούλα. Με το μας βλέπει: φεύγουμε μαμά, πάμε σπίτι μας!!!

Μπεμπάκι Εύα εμείς τη κόψαμε όταν ήταν χρονών 2 βδομάδες πριν τα χριστούγεννα..μας τη πήρε ο άι βασίλης και μας έφερε δώρα..πολλά όμως δώρα!!!Όλα πήγαν μια χαρά!

t1042.gif

Εμένα πάλι τη θέλει λίγο πριν κοιμηθεί και τη βγάζει μόνος του στο πρώτο 5 λεπτο και όταν ξυπνήσει για κανα τέταρτο

Νομίζω ότι από μόνος του θα τη κόψει

Εγώ πάλι αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι το εξής

Το μικρούλι σας πίνει μόνο του το γαλατακι ή του κρατάτε το μπιμπερο?

Είμαι σίγουρη ότι θα πείτε μόνο του , και θα γίνουν τα νεύρα μου κρόσσια !

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

μαραγγακι για τι ηλικια μιλαμε?

το οτι ο Β του δινω το ποτηρι και ανοιγει στομα αντι να απλωσει χερια σου λεει κατι?????

ρεμπελεδεςςςςςςςς απο τωρα φαινονται χαχαχχαχχαχαχχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...