Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυστικακι πάλι καλά..σκέψου να είχες ξεχάσει και το κινητό σου και να μην έβρισκες τα ευρωπουλάκια στη τσέπη σου!!!!!

Και εγώ χαίρομαι που σας γνωρισα κορίτσια!!Και πιο πολύ χαίρομαι γιατί γυρίσαμε μια χαρά και κοιμήθηκε και αμέσως το βράδυ και όλοοο το βράδυ!!!Και μόλις πριν λίγο πήγε στο χωριό με τη γιαγιά και τον παπού!!!Γιιούπι!!!

Και η Ζωγη ε? Παλι καλα!

Βασικα εγω νομιζα πως της εχω κανει κατι και για αυτο δεν θελει! Να ΄στε καλα ρε κοριτσια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

και μένα το ίδιο κάνει Φαίη!

θέλει να κλείνω και καλά την πόρτα!!! ;)

Εμένα πάλι θέλει να τη κλείνει μόνη της το σκατό!!!Αλλά κάνει και όταν είμαι εκεί...μάλιστα προτιμά να κάνουμε παρέα τα τσίσα μας και κάνει ό,τι κάνω....χαχαχα

Και η Ζωγη ε? Παλι καλα!

Βασικα εγω νομιζα πως της εχω κανει κατι και για αυτο δεν θελει! Να ΄στε καλα ρε κοριτσια! :D

χαχαχα!!! :P:p:p

Το θέλει ο οργανισμός σου δηλαδή το @#σιμο!!!!!

Πλάκα κάνωμην παρεξηγηθείς:oops:

Διαφημίσεις

χαχαχα!!! :P:p:p

Το θέλει ο οργανισμός σου δηλαδή το @#σιμο!!!!!

Πλάκα κάνωμην παρεξηγηθείς:oops:

Και το ξε-@#σιμο μη σου πω!! :lol::lol:

Δεν παρεξηγουμαι βρε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μπορεί αύριο αύριο να πάω να τη πάρω μπορεί και τη Κυριακή!!!!Ρούχα πήρε πάντως για 2 μέρες!!!

Ναι ... και σιγά μην πας αύριο... έλα τώρα... :D Κάτσε παιδάκι μου να ξεκουραστείς !

και τί κάθεσαι καλέ?????

χαχα μ'εχουν πρηξει λεμε! μονο τα σ-κ που ειναι ελευθεροι και δεν εχουν εξοδο βεβαια, οχι οποτε θελω εγω.

τον ηθελαν απο σημερα, αλλα τους ειπα οχι γιατι σημερα λεμε να φυγουμε για το εξοχικο και δεν θελω να τον αφησω, του αρεσει παρα πολυ εκει.

καποιο αλλο σ-κ που θα καταφερουμε να συντονιστουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...