Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη θυμηθω οτι την πεσατε στα πατατακια μου :evil::evil::evil:

το κορυφαιο ηταν που φυγατε ολες, παω να πληρωσω και δεν βρισκω το πορτοφολι μου.. το ειχα ξεχασει σπιτι :shock::shock::shock:

ημουν ετοιμη να πλακωθω στα τηλ, να γυρισετε πισω να μου φερετε λεφτα (οποια ξεφτιλα ομως!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:) αλλα τελικα βρηκα 2 δεκαρικα ξεχασμενα στην τσεπη του παλτου μου.... :cool::cool:

ρε τι θα παθαινα :confused::confused::confused:

χαχαχα...και σιγά εμείς μην γυρίζαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

ελα ρε φυστικι παιχτηκε τετοιο σκηνικο?

επρεπε να με επαιρνες, να αφηνα τον μικρο με τον νταντυ και να ερχομουν να πλακωνομασταν στις μπυρες!

μελινα έλα στις ΑΝ ΑΛ! κάτι λέμε για διοδια...

καλησπέρα κοριτσάκια !!!

χάρηκα πολύ που σας ξανα είδα και γνώρισα και από κοντά την Μαρίτα (τα πατατάκια της):shock::shock: με την όμορφοζουζούνα της :D:D

Silia το είδα το μήνυμα σου φυσικά και ενημέρωσα και τις υπόλοιπες αλλά είμαι τόσο σκράπας με το κινητό :oops::oops: που μέχρι να σου απαντήσω θα είχε ξημερώσει ελπίζω να σας δούμε την επόμενη φορά

Έχω να καταγγείλω το φιστίκι ότι δεν με άφηνε να φάω τα πατατάκια της και το φέρω βαρέως :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις ο μικρός, μου έσπασε μια μινιατούρα άρωμα... εμένα ο δικός μου χθες έχυσε στην κουζίνα όοοοοολο το depon την ώρα που η μικρή ξέρναγε πάνω μου... και μετά σου λένε ψυχραιμία

screamer.gif

Και εγώ φυστικάκι!Σου έστειλα αίτημα φιλίας στο φείς....Σίλια δεν σε έχω ούτε εσένα... επειδή δεν είχα ρυθμίσει την αποθήκευση απεσταλμένων μηνυμάτων -εδώ- όποια θέλει μέσω fb ας μου στείλει μέσω πμ τα στοιχεία της... είμαι μέσα !!!
Ειμαστε ομορφοφορουμ καλε τι μας περασες???? Ναι είμαστε, είμαστε φτου φτου σκόρδα

Δεν σας προλαβαίνω... και δεν θα δουλέψω κιόλας σήμερα δεν το 'χω λέμε...

γεια σου age με την ομορφομαλλουσα! χαχα

χαχαχαχ με την ψωνάρα μου να λέτε !!!:tongue::tongue:

φιλάκια Μελινάκι μου, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα και να δώσεις και ένα φιλάκι από μένα στο μικρό αντράκι σου :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Να 'μαι παλι!!

Που εισαι ρε Ευα? Γιατι χαθηκες? :)

Θελω τη γνωμη σας ρε κοριτσια..

Εγω εχω μπερδευτει λιγακι.. Βασικα ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα υπαρχει και κατι μεσα σε αυτο που με προβληματιζει! Η Μαρια εχει εδω και δυο εβδομαδες περιπου, που πριν κανει κακα της, το λεει και ζητα το γιογιο. Ως εδω καλα! Απο τη στιγμη που εμφανιζεται το γιογιο ομως, μας πιανει φοβερη γκρινια και κλαψα και δεν κανουμε τιποτα αν δεν φυγει η μαμα και ο μπαμπας απο το δωματιο. Μολις φυγουμε εμεις ή που θα κανει ή που θα της εχει περασει και δεν...

Σημερα λοιπον κλαψουριζε και ελεγε κακα.. Εμφανισα το γιογιο, την εβαλα και καθισε αλλα τιποτα! Δεν ηθελε και να σηκωθει ομως, απλα καθοταν εκει και κοιταζε dvd χωρις βεβαια να κανει ουτε τσισα, ουτε κακα.. Ηρθε η ωρα της φρουτοκρεμας και δεν ηθελε να σηκωθει απο το γιογιο.. Μην σας τα πολυλογω, την ταϊσα τα φρουτα ενω καθοταν εκει (δεν δυσανασχετησε καθολου). Και μολις τελειωσαμε και της εδωσα το ποτηρακι της με το νερο της μου ειπε "υγε" (=φυγε).. :roll: Εφυγα απο το σαλονι, επεστρεψα μετα απο 3 λεπτα περιπου και ειχε κανει και τσισα αλλα και λιγα κακα! Μολις επεστρεψα, σταματησε και σηκωθηκε! Δεν ειχε ανακουφιστει αρκετα οπως φανηκε ομως γιατι οταν της φορεσα την πανα, ξαναεκανε κακα.

Ρε παιδι μου προβληματιζομαι γιατι δεν κανει καμμια απο τις φυσικες αναγκες αν παρευρισκεται κι αλλος στον ιδιο χωρο.. Σαν να ντρεπεται ενα πραγμα!

Τι γνωμη εχετε εσεις?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη μου ακριβως το ιδιο κανει και ο δικος μου οταν θελει κακα. θελει να ειναι εντελως μονος. παει στο δωματιο του και κλεινει και την πορτα. ετσι και κανω να μπω, μπορει και να τον κοψω

εγω αυτο που του λεω ειναι, οταν τελειωσεις αγαπη μου φωναξε με. μπορει να τελειωσει στο 5λεπτο, μπορει και στο 20λεπτο (μπορει και ποτε, αλλα αυτο εχει να κανει με τη δυσκοιλιοτητα μας!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινακι ευχαριστω για την απαντηση!

Οποτε δεν ειμαστε οι μοναδικοι ντροπιαρηδες! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...