Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!! Ζηλεψαμε και εμεις που δεν ημασταν αλλα λογω υγρασιας και μαχαιριων στα κοκαλα εμεινα στο καβουκι μου, δεν πειραζει θα σας ξαναπετυχω καποια στιγμη.

Μαραγκακι μην παιζεις με τον πονο μας βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαγατε τιποτα χθες τελικα????

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες :)

καλημερα κιουλτακι!

μαραγκ εγω παντως εμεινα με ενα καφεδακι, δεν εφτασα στην μπυρα!

και το καφεδακι μπορεσα και το ηπια χαρη στη θεια τζο, την οποια ερωτευτηκε παραφορα ο γιος μου και την ακολουθουσε με κλειστα ματια μεσα στον παιδοτοπο!

Και η θεία Τζο το ίδιο! Στο δρόμο λοιπόν αναρωτιόταν που το βρήκε αυτό το "κάτι" με τα παιδιά... και έκανε ανάλυση ότι το απέκτησε με την κωνσταντίνα γιατί την είχε αγαπήσει από την κοιλιά... Ηταν η πρώτη της αυτοψυχανάλυση :lol: γιατί την αδερφή της (όταν ήταν 16 χρονών) ήθελε να την σκοτώσει... αλλά εκεί ήταν άλλο το θέμα... ήταν η ζήλεια... Η Ανδριάννα στο σπίτι και αυτή στο ίδρυμα... anyway... της είπα ότι αυτό το "κάτι" που έχει είναι ότι είναι και η ίδια παιδί ακόμα και μακάρι ως προς αυτό να μείνει για πολλά χρόνια και να μην το χάσει :D

μερονια....

μαριτακι, πολυ χαρηκα που σε γνωρισα χτες...

εσεις οι υπολοιπες ειστε γαιδαρες.. φτου σας.... σηκωθηκατε και φυγατε... νωρις νωρις..

αισχος!!

Ναι ρε εμείς είμαστε γαϊδάρες! Όχι εσύ που ήρθες στις 8 παρά 5 :P :p :P Χρωστάς!

Κι εγώ χάρηκα που γνώρισα το Μαριτάκι και την Μαρία και που επιτέλους είδα και την αναξιόπιστη και ας μην άκουγα λέξη απ' ο,τι έλεγε χαχαχα

Ρε σεις... τι είναι αυτό με τα παιδιά όλων... ένα άσχημο δεν υπάρχει; :P

Διαφημίσεις

αερικο ειδες? ολα ενα κι ενα τα παιδακια! και η θεια τζο μαζι χιχι (απιστευτα την συμπαθησα... κι εσενα ακομα πιο πολυ για ολα οσα εχεις κανει γι'αυτην!)

μαρκοπολο μας ελειψες πολυ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα... δεν έχω κάνει... θα μπορούσα να κάνω περισσότερα γμτ... Τώρα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τον πατέρα της... θέλει να τον γνωρίσει.

Διαφημίσεις

Ειδες Μελινακι τι παιδι ειναι η Θεια Τζο???? Φοβερη!!!! Εχει πολυ ωραια αυρα σαν ανθρωπος, δεν ειναι τυχαιο που την αγαπαει το αερικο μας!!!!

Και εσεις μου λειψατε!!!!!

Με τοσα στοιχια τον βρισκεις ανετα, που να δεις που ψαχναμε τον αφαντο πεθερο και με λαθος επιθετο, αφου την γλυτωσε ενας κακομοιρης που δεν ειχε καμια σχεση στο παρα ενα, θα σκαγαμε μυτη και θα εμενε καγκελο ο ανθρωπος ευτυχως το πηραμε χαμπαρι νωρις.

μη θυμηθω οτι την πεσατε στα πατατακια μου :evil::evil::evil:

το κορυφαιο ηταν που φυγατε ολες, παω να πληρωσω και δεν βρισκω το πορτοφολι μου.. το ειχα ξεχασει σπιτι :shock::shock::shock:

ημουν ετοιμη να πλακωθω στα τηλ, να γυρισετε πισω να μου φερετε λεφτα (οποια ξεφτιλα ομως!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:) αλλα τελικα βρηκα 2 δεκαρικα ξεχασμενα στην τσεπη του παλτου μου.... :cool::cool:

ρε τι θα παθαινα :confused::confused::confused:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...