Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα στις σουρλουλουδες!! :tongue:

Μπραβο ρε κοριτσακια! Πολυ χαιρομαι που περασατε καλα! Ευχομαι την επομενη φορα να τα καταφερουμε κι εμεις! :)

Εμεις ορθιες απο τις 8 παρα 20.. Καθημερινα ρε παιδι μου εκεινη την ωρα! Ουτε λεπτο παρακατω! :?

Ελεγα να παμε κουνιες αλλα φοβαμαι με αυτον τον καιρο.. Πριν λιγο βγηκα στο πισω μπαλκονακι να παρω κατι καθαριστικα απο τη ντουλαπα και ψιλοκατουραγε.. Ασε που εχουμε ξεχασει και τα φτυαρακια/κουβαδακια/τσουγκρανες και τη μπαλα μας στο αμαξι του μπαμπα..

Καλημέρα κορίτσια!!! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν τα κατάφερα χτες να έρθω.. Ο σύζυξ γύρισε από την δουλειά στις 8 παρα τέταρτο :-(.. Και είχα μια χαρα που θα σας γνωρίσω από κοντά... Next time.;)

Φαίη, ξυπνάει 8 παρα 20 και έχεις παράπονο?? Εμένα ξέρεις τι ώρα ξυπνάει ο μικρός??? 6 ΝΤΑΝ!!! Ούτε λεπτό παραπάνω, μόνο παρακάτω.. Μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν ξέρω τι αλλο να κανω με αυτό το παιδί.. Και εντάξει πες τις καθημερινές είναι το ξυπνητήρι μας, αλλά τα ΣΚ δεν παλεύεται με τίποτα!!! Χτες εντωμεταξύ, παίζαμε κυνηγητό, και έτσι όπως έτρεχε να μπεί στο δωμάτιο, παει η Σίλια να κλείσει την πόρτα, από πίσω έτρεχε ο μικρός και έγινε χαλκομανία.. Ανοίξαν μύτες, χείλια, χαμός έγινε..

Αυτά τα ωραία μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιλια ,απλά η Φαιη έχει στο νου της το δικό μου παιδί που ξυπνάει στις 10 με 10 30 και λέει γιατί ?

Χα χα

χαχαχα.....θα καλοπεράσει με την δικιά μου που από τις 7.30 είναι στο πόδι!

Διαφημίσεις

10 με 10 30!

Έπαθες εε

Α και το μεσημέρι ένα 2ωρο !!

Τώρα την προκαλείς την έρημη την μάνα.... κι εσύ marag....

Εμένα πάντως από τις 06:30 έχουμε εγερτήριο όλες τις μέρες ανεξαιρέτως...

μερονια....

μαριτακι, πολυ χαρηκα που σε γνωρισα χτες...

εσεις οι υπολοιπες ειστε γαιδαρες.. φτου σας.... σηκωθηκατε και φυγατε... νωρις νωρις..

αισχος!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Ναι... τώρα κάτι μας είπες χαχχαχαχαχαχ ενώ τα δικά μας τα θηρία.... κάθονται Παναγίτσες τα ζουζούνια !!!!!

Είναι στο παιδί ο ύπνος - τέλος ! Ο Νικόλας κοιμόταν τις ώρες που περιγράφεις (12ωρα το βράδυ και τουλάχιστον 2-5 το μεσημέρι.... μέχρι που αρχίσαμε σταθμό και συνήθισε αλλιώς το παιδάκι τί να κάνει, ενώ η μικρή η "τσούρδω" που την λέω ΔΕΝ το έχει το θέμα του ύπνου κάνα 45λεπτο το μεσημέρι, 1 ώρα μετά βίας -- αλλά, ευτυχώς (ακόμη) κοιμάται νωρίς το βράδυ κατά τις :cool:...... τεσπα

μερονια....

μαριτακι, πολυ χαρηκα που σε γνωρισα χτες...

εσεις οι υπολοιπες ειστε γαιδαρες.. φτου σας.... σηκωθηκατε και φυγατε... νωρις νωρις..

αισχος!!

Ήσουνα και εσύ???k07049.gif

Τώρα είναι που θα σκάσω…

αισχος...

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...