Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Θα μου κοιμηθεί στο αυτοκίνητο και μετά θα είναι σαν ζόμπι..δε ξέρω..τώρα είμαι τόσο νευριασμένη μαζί της που λεω θα την αφήσω εδώ για να της γίνει μαθημα! Της το είπα από την ώρα που τη πήρα από το σχολείο:Νάντια θα κοιμήθούμε νωρίς γιατί θα πάμε σε παιδότοπο με παιδάκια...και αυτή να μη πω!!!

Καλαμαράκι χμμμμ...δε ήξερα καλέ αν θες να γίνουμε φίλες...σαν τα παιδάκια στο δημοτικό ξέρεις...χαχαχα

Αν έρθεις από Μ. Τρίτη και κανονίσουν κάτι οι υπόλοιπες σίγουρα θα έρθω και εγώ...πριν τη Μ Παρασκευή αποκλείεται να φύγουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριτα αν την φερεις μαζι θα ειναι κομματια ε?

Σε λιγο παω να δω τι κανει και ο δικος μου... Αν δεν καταφερει να κανει κακα βλεπω να μην το γλυτωνουμε το κλυσματακι...

Καλαμαρι μη ζηλευεις, εμεις πρεπει να ζηλευουμε που εισαι στα βορεια... Πολυ θα ηθελα να ζουσα εκτος Αθηνας...

οχι κοιτα δεν ζηλευω που μενετε αθηνα επουδενι....

εμεινα εναμιση χρονο ευχαριστω πηρα την δοση μου δεν θελω αλλο....

αλλα μη νομιζεις τα ιδια χαλια ειναι και η θεσσ γνωμη μου και μονο προς τα εξω εξω ειναι καλυτερα περαια επανωμη πλαγιαρι σχολαρι καρδια κτλπ

αλλα να που φετος ειμαι στο χωριο της μαμακας μου....

το χειροτερο μου....

δεν μπορω τα χωρια...

ειμαι παιδι της πολης...ε καλα..της μικρης πολης!!

ένα θα σας πω! το μεετινγκ από 4-6 πήγε 5-7!!!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!

Δήλωσα στο μπος ότι 6 φεύγω και ας κοπανιούνται χάμω!

μέχρι τις 7.30 θα έχω έρθει ελπίζω...στόχος είναι 7 πάντως...

αυτά σι γιου από κοντά τσούπρες!

Θα μου κοιμηθεί στο αυτοκίνητο και μετά θα είναι σαν ζόμπι..δε ξέρω..τώρα είμαι τόσο νευριασμένη μαζί της που λεω θα την αφήσω εδώ για να της γίνει μαθημα! Της το είπα από την ώρα που τη πήρα από το σχολείο:Νάντια θα κοιμήθούμε νωρίς γιατί θα πάμε σε παιδότοπο με παιδάκια...και αυτή να μη πω!!!

Καλαμαράκι χμμμμ...δε ήξερα καλέ αν θες να γίνουμε φίλες...σαν τα παιδάκια στο δημοτικό ξέρεις...χαχαχα

Αν έρθεις από Μ. Τρίτη και κανονίσουν κάτι οι υπόλοιπες σίγουρα θα έρθω και εγώ...πριν τη Μ Παρασκευή αποκλείεται να φύγουμε...

ναι ναι θελω να γινουμε φιλες χε χε

τελεια γιατι και εγω μετα απο απαιτηση των κοριτσιων θα κατεβω νωριτερα και μονη μου χωρις τον χαζμπαντ....(ειχα κανονισει να κατεβουμε ολοι μαζι μ.παρασκευη ή μ.πεμπτη) γιατι αυτες θα φυγουν και δεν θα τις δω αν κατεβω μ.παρασκευη

αρα αφου ζητησε ο λαος να κατεβω , θα κατεβω

παρκαρω και την μικρη στο πεθεριδιο αλλο που δεν θελει αυτη και εγω χαχα

και θα βρεθουμε σιγουρα!!!

καλαμαρι κι εμεις οταν ειμαστεν θεσ μεναμε στην πυλαια, στα κωνσταντινουπολιτικα...

σιγουρα δεν ειναι και η καλυτερη πολη του κοσμου, ομως ειναι πολυ πιο ευκολη πολη απο την αθηνα... ολα κοντα, ωραια ατμοσφαιρα, φοβερο φαγητο... :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αχ λατρεια δεν πειραζει χεστηκες εσυ να φυγεις!!!

τι να μη παει και ο γαμπρος στα κοριτσα χαχαχαχα

ζηλευωωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεεεεεε:evil::evil:

ελεος!

ελατε στο σιμπα για το μιτινγκ, θα αναλαβουμε εμεις το νικολιο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλαμαρι κι εμεις οταν ειμαστεν θεσ μεναμε στην πυλαια, στα κωνσταντινουπολιτικα...

σιγουρα δεν ειναι και η καλυτερη πολη του κοσμου, ομως ειναι πολυ πιο ευκολη πολη απο την αθηνα... ολα κοντα, ωραια ατμοσφαιρα, φοβερο φαγητο... :-)

Μελινακι θα σε προσγειωσω αποτομα....

δυστηχως η θεσ΄νικη εχει ηδη νεφος....σαν αυτο που εχει η αθηνα νωρις το πρωι....δυστυχως εχουμε μεγαλωσει σαν πλυθησμος και απλα η πολη δεν μας χωραει αλλο....ειναι μελετημενη πολη για το πολύ 800.000 κατοικους οχι για εναμιση εκατομυριο που εχουμε παει...

εγω προσωπικα θελω να φυγω, ενταξ δεν θελω να παω και στα βουνα αλλα σιγουρα σε μια μικροτερη πολη απο την θεσσ

τωρα για το φαγητο...ενταξει...εδω τρωμε καλα~~~ χαχαχαχαχα

Σε καταλαβαινω, μη χαλιεσαι ομως, ξερεις ποσες φορες εχει αλλαξει το πλανο μου για το παιδι? ουουουουουου

Θα περιμενω τηλ σου ο,τι και να αποφασισεις ε? Μακαρι να τα καταφερεις εστω εσυ, αν και θελαμε να δουμε και την κοριτσαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελινακι θα σε προσγειωσω αποτομα....

δυστηχως η θεσ΄νικη εχει ηδη νεφος....σαν αυτο που εχει η αθηνα νωρις το πρωι....δυστυχως εχουμε μεγαλωσει σαν πλυθησμος και απλα η πολη δεν μας χωραει αλλο....ειναι μελετημενη πολη για το πολύ 800.000 κατοικους οχι για εναμιση εκατομυριο που εχουμε παει...

εγω προσωπικα θελω να φυγω, ενταξ δεν θελω να παω και στα βουνα αλλα σιγουρα σε μια μικροτερη πολη απο την θεσσ

τωρα για το φαγητο...ενταξει...εδω τρωμε καλα~~~ χαχαχαχαχα

χαχα καλαμαρι ωραια ατμοσφαιρα εννοουσα τη νυχτα, στο κεντρο της πολης, στους πεζοδρομους, στις πλατειες, στα μπαρακια...

απο ατμοσφαιρα οπως την εννοησες θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...!

εγω παντως ... ειμαι για τα βουνα ανετα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γγγγκκκρρρρ σε ένα τέταρτο θα ξεκινήσουμε!!!!

πωπω νεύρα που έχω! και δε γουστάρω να λείψω από το μεετινγκ ρε γαμώτο γιατί αφορά την αξιολόγηση των ομάδων μας και πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένη calibration καμπύλη! θα παίξουμε μπουνιές ποιανού ο υφιστάμενος είναι ο καλύτερος!!!!

Μελίνα εγώ σίγουρα θα έρθω!!!Θα σου κάνω αναπάντητη όπως έχουμε πει...απλά μέχρι τότε μπορεί να έχω ηρεμήσει και να την πάρω μαζί!!

ποση ωρα θες μεχρι την εξοδο κηφισιας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσάκια σας αφηνω, καλα να τα περασετε !!!

παω να διαβασω τα συνδικαλιστικα μου....ειμαι απληρωτη δυομιση μηνες παλι και ετοιμαζομαστε για ντου στο υπουργειο με επισχεση εργασιας απο αυριο....

θα επανελθω δρυμιτερη και καταπρασινη απο το κακο μου που δεν ειμαι κ εγω εκειιιιι!!!

ρε παρτε καμια σας ενα λαπιτοπι να συνδεθουμε με σκαιπ να με δειτε χαχαχαχα

Μπεμπάκι ευα γω φεις θα ειμαι θα διαβαζω σε περιμένω

γγγγκκκρρρρ σε ένα τέταρτο θα ξεκινήσουμε!!!!

πωπω νεύρα που έχω! και δε γουστάρω να λείψω από το μεετινγκ ρε γαμώτο γιατί αφορά την αξιολόγηση των ομάδων μας και πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένη calibration καμπύλη! θα παίξουμε μπουνιές ποιανού ο υφιστάμενος είναι ο καλύτερος!!!!

μα ολα στραβα???

λοιπον παω να παρω το νικολιο κι εσυ κατσε εκει στα μιτινγκ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...