Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ΟΚ!!!!! στο πανω....μη κολλησεις στα σκαλια!!!

γιατι εμενα μου εκατσε αρνητικα αυτο

αλλα μετα σιγα, τα μικρα ειναι ολο πανω και παιζουνε

και τραπεζακια οξω για καπνισμα

και WII οθονη για μεγαλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!

Για το απόγευμα τί ώρα λέτε?? Επίσης εγώ που είμαι η μόνη άσχετη και δεν ξέρω καμία πως θα σας γνωρίσω μου λέτε?? Υπάρχει βέβαια μια πολύ μικρή περίπτωση να μην τα καταφέρουμε αν αργήσει ο χάσμπαντ από την δουλειά, αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρω...

Aέρικο περαστικά για την μικρή σου αν και δεν ήταν τίποτα τελικά, παρά μόνο τρομάρα δικιά της και δικιά σου!!!

Μετά από έναν πλήρη καθαρισμό του σαλονιού μου, ξανακάθησα! Ουφ πιο πολύ κουράζομαι σπίτι παρά όταν δούλευα...

Βρε Σίλια, τώρα το θυμήθηκα...που δουλεύεις στη περιοχή μου;Αλήθεια θα έρθεις σήμερα;

Πρέπει να βάλω τη μικρή για ύπνο νωρίς για να μη μου κάνει κόλπα το απόγευμα..δε ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση ότι μειώνουμε λίγο τον ύπνο μας...αχ αχ αχ

Αχ μεσημεριανός ύπνος... Για θυμήστε μου λίγο τι είναι αυτό??? Μήπως είναι σαν αυτό που ξεραίνονται γονείς μαζί με παιδι για 2ωρη σιέστα???

Εμείς τον έχουμε κόψει εδώ και 2 χρόνια μην σου πω.. Δεν κοιμούνται με τίποτα και τα δύο..

σου στέλνω πμ

καλησπέρα κορίτσια!!!

Για το απόγευμα τί ώρα λέτε?? Επίσης εγώ που είμαι η μόνη άσχετη και δεν ξέρω καμία πως θα σας γνωρίσω μου λέτε?? Υπάρχει βέβαια μια πολύ μικρή περίπτωση να μην τα καταφέρουμε αν αργήσει ο χάσμπαντ από την δουλειά, αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρω...

Aέρικο περαστικά για την μικρή σου αν και δεν ήταν τίποτα τελικά, παρά μόνο τρομάρα δικιά της και δικιά σου!!!

ένα μεγάλο τραπέζι με τρελλές θα δεις και θα μας αυτοσυστηθείς!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαρκοπολακι εδω παντως εβγαλε ηλιακο! Μακαρι να τα καταφερετε...

Μαραγκ τι απιθανη συλλογη ειναι αυτη? Δεν παιζεσαι μιλαμε! Eυχαριστω πολυ! (επομενη ερωτηση ασχετης: εχει τρεις κωδικους, ποιον χρησιμοποιω? Και τι κανω, ενα απλο copy paste?)

Δε πατάς κανένα κωδικό , απλά δεξί κλικ στη φατσουλα – προβολή εικόνας – αντιγραφή - επικόλληση

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

η αγγελουδια ειναι που εχει 2 μεγαλουτσικα παιδια ξανθα μπουκλωτα????? 2 αγορια η μια κορη και ενα γιο δε θυμαμαι?

στο παιδοτοπο στο πειραια εχω παει

Όπως είπε και η love έχει 2 αγοράκια ! Ο μικρός της είναι για φαγωμα!1

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

σιλια εχεις το τηλεφωνο καποιας κοπελας ωστε να σε καθοδηγησουμε αν καπου κολλησεις?

όχι δεν έχω.. πάντως αν δείτε κάποια με πορτοκαλί μαλλί να ψάχνεται σαν την βλαμένη, μην διστάσετε, εγώ θα είμαι στάνταρ..

ένα μεγάλο τραπέζι με τρελλές θα δεις και θα μας αυτοσυστηθείς!!!!!!

Εσύ culte μου, που με έχεις δει στο φατσοβιβλίο θα αναλάβεις την υποχρέωση να με αναγνωρίσεις..;) Εγώ επειδή είμαι και ολίγον γκαβή αλλά και κουφή, αποκλείεται να σας δώ..

τελικά για τί ώρα λέτε?? εγώ μάλλον κατά τις 7 θα είμαι εκεί

Διαφημίσεις

Εσύ culte μου, που με έχεις δει στο φατσοβιβλίο θα αναλάβεις την υποχρέωση να με αναγνωρίσεις..;) Εγώ επειδή είμαι και ολίγον γκαβή αλλά και κουφή, αποκλείεται να σας δώ..

τελικά για τί ώρα λέτε?? εγώ μάλλον κατά τις 7 θα είμαι εκεί

σε 'εχω δει?????? πού καλέ????????

χαχαχα συμπεθέρα και εγώ απορώ πώς το κατάφερες!

χαχα.....σίλια σε είδα! το χρώμα των μαλλιών έτσι το έχεις ακομη?????? σούπερρρρρρρρρρρρρρρρρ

έτσι το έχω.. είδες πάντως, δεν σου βάζω δύσκολα.. πόσες με πορτοκαλί μαλλί θα είναι εκεί??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...