Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εμεις εχουμε γεννηθει 03-04-2009.....

λουσακιες κισσαμου....

δεν εχω παει αλλα ειναι πολυ κοντα στα Χανια!!!!

τελικα εμεις οι κρητικοι παντου εχουμε εξαπλωθει!!!!!

Είδες ? Κι εμείς 03/04/2008 :-P τα τικεράκια λένε πάντα την αλήθεια...

Χανιά -- πονεμένη ιστορία--. Μην νομίζεις 2 φορές έχω έρθει όλες κι όλες αλλά ήταν οι καλυτερότερες διακοπές της ζωής μου... και ανυπομονώ να πατήσω και πάλι το πόδι μου στην Κρήτη. Την αγαπάω πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα κι ας είναι εξ αποστάσεως... :!:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε μένω κέντρο Πειραιά αλλά Νίκαια

Το αλσακι είναι στο Κερατσίνι και είναι σούπερ! Αν θες κάποια στιγμή το κανονίζουμε . Αλήθεια με τη Μαρία [aggeloudia] έχετε γνωριστεί? Αν όχι είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε όλες [ ποιες όλες δηλ. , μετρημένα κουκιά είμαστε ]

t117008.gif

marag,

Βεβαίως και να το κανονίσουμε. Τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι πολύ καλή ιδέα. Μόνο πρέπει να το ξέρω από νωρίτερα -εννοείται- για να έχω αυτοκίνητο να μπορέσουμε να έρθουμε.

Εμείς μένουμε Καλλίπολη-Φρεαττύδα και γμτ δεν είχα καταφέρει να πάω στην πιο πρόσφατη Χριστουγεννιάτικη συνάντηση που είχε οργανώσει το parents στον παιδότοπο που είναι πολύ κοντά σε εμάς... θα γνώριζα και την Aggeloudia ... έχω μιλήσει μέσω πμ με την κοπέλα και την εκτιμώ πολύ :-)

Διαφημίσεις

marag,

Βεβαίως και να το κανονίσουμε. Τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι πολύ καλή ιδέα. Μόνο πρέπει να το ξέρω από νωρίτερα -εννοείται- για να έχω αυτοκίνητο να μπορέσουμε να έρθουμε.

Εμείς μένουμε Καλλίπολη-Φρεαττύδα και γμτ δεν είχα καταφέρει να πάω στην πιο πρόσφατη Χριστουγεννιάτικη συνάντηση που είχε οργανώσει το parents στον παιδότοπο που είναι πολύ κοντά σε εμάς... θα γνώριζα και την Aggeloudia ... έχω μιλήσει μέσω πμ με την κοπέλα και την εκτιμώ πολύ :-)

Όντως στη Χριστουγεννιάτικη συνάντηση ήμασταν λίγα άτομα , αλλά περάσαμε τέλεια !

Όσο για τα Aggeloudia είναι πραγματικά σουπερ κοπέλα ,την έχω μες στη καρδιά μου !

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα καλημέρα!

Αλεξάκι πολύχρονη!!Να σε χαίρονται και να σε καμαρώνουν τα παιδάκια σου πάντα!!!

Για μένα φαντάζομαι είναι πιο εύκολο το σημερινό έτσι; Γιατί αυτά με τα δαχτυλίδια και τη λαυρίου μου φαίνονται κιζένικα!!!

Μπαίνω Αττική, βγαίνω στην 17 έξοδο Κάντζα και έφτασα..ε Μελινάκι;;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες :)

Ναι ξυπνήσαμε καλά αν και δεν κοιμηθήκαμε το ίδιο καλά αφού είμασταν αγκαλιά στο μονό κρεβατάκι στο δωμάτιο της από τις 2.00 με πολύ στριφογύρισμα, ξυπνήματα από πόνο (μάλλον) και εφιάλτες... Σημασία έχει ότι είναι καλά και δεν μαμιέται... αντέχει η μαμά :D

Μπραβο βρε αερικακι!

Γιορταζει το αλεξακι μας? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...!

Μαριτακι ναι εσενα σε βολευει η Αττικη Οδος. Θα σου στειλω το τηλ μου και μου λες περιπου τι ωρα σε βολευει να βρεθουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ναι το εχω σημειωσει (σακια-κιουλτακι, καρεκλακι-αερικο)

Ελπιζω να μην τα ξεχασω...

Κοριτσακια, σορυ κιολας, τα εμοτικον πως τα βαζετε? Εγω εκτος απο το :-) και το :-( δεν ξερω αλλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...