Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εσενα σε βλεπω να μην κλεινεις ματι...

στο μεταξυ ειμαστε παλι τριτη μερα χωιρς κακα. ελπιζω να μην τον πιασει αυριο το απογευμα η γνωστη κριση που καταληγει σε υποθετο ή κλυσμα :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου εχει φυγει η Α 6 μηνων απο το καροτσι! πεταξε ρε, 3 διπλα κανεις δε την ειδε!!!!

μεχρι να κλαψει λιγο αγχος

Μαρινοπουλο, στο καροτσι μεσα και τα δυο, σηκωνεται ο Β ορθιος και φευγει μπαμ σκαει με το κεφαλι!!!! απαπαπααπαπαπα

Καλησπερα και στον εδω μαχαλα! :D

Την εκανα την ανανεωση.. Καστανοκοκκινο το κεφαλι της Φαιης και ομολογω πως μου αρεσει πολυ! :D Παρηγγειλα και τα γυαλια.. Κατεληξα σε μελι κοκκαλινο σκελετο της vogue (να 'ναι καλα η ασφαλεια που μου τα καλυπτει) και αυριο το απογευμα θα ξαναβρω το φως μου η γκαβη! :lol: Μολις μπορεσω θα ανεβασω φωτο στο face αλλα και εδω για οσες δεν εχουν φατσοβιβλιο! ;)

Για αυριο τελικα μην μας υπολογιζετε! :( Ο Βασιλης δουλευει κανονικα στις 14:00 - 20:00 και μονη μου δεν μπορω να ερθω.. :( Καλα να περασετε και κοιταξτε να ξεσαλωσετε λιγακι και για εμας!!

Παω να καληνυχτισω και τις αλλοπροσαλες και σας χαιρετω!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κατω απο 800 να με τρυπησετε! την αλλη φορα θα μετρησω χαχχαχαχα

να θυμηθώ να μετρήσω αύριο...

Εκτός από το ότι δουλεύω πολύ τα δικά μας νέα (όχι καλά) είναι εδώ για να μην τα ξαναγράφω: http://parentscafe.gr/showpost.php?p=914879&postcount=12723 Πείτε καμιά γνώμη οι πιο έμπειρες πλιζ γιατί είμαι να σαλτάρω από το απόγευμα!

Απο περιφερειακή Υμητού ποια έξοδος είναι;

Από Χολαργό θα φύγω Γατουλίνα... λες να το πάρω ευθεία Μεσογείων καλύτερα;

Το κουκλί σου θα ήταν νωχελικό αν συνέβαινε κάτι, οπότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς νομίζω :) Θα δεις και το πρωί ότι θα είναι μια χαρά!

Αν είσαι Χολαργό, δεν σε συμφέρει να μπεις περιφερειακή, θα ανέβεις μεσογείων (εκείνη την ώρα θα θες κάνα 10λεπτο), δεξιά στην λαυρίου και στο δαχτυλίδι αριστερά και αμέσως δεξιά...

στο μεταξυ ειμαστε παλι τριτη μερα χωιρς κακα. ελπιζω να μην τον πιασει αυριο το απογευμα η γνωστη κριση που καταληγει σε υποθετο ή κλυσμα :-(

Κουκλί μου! Και γω ελπίζω να μη σας χαλάσει η μέρα αύριο! ο Νικολά τσιρίζει από χαρά κάθε φορά που του λέω ότι θα σας δει αύριο!

Καλησπερα και στον εδω μαχαλα! :D

Την εκανα την ανανεωση.. Καστανοκοκκινο το κεφαλι της Φαιης και ομολογω πως μου αρεσει πολυ! :D Παρηγγειλα και τα γυαλια.. Κατεληξα σε μελι κοκκαλινο σκελετο της vogue (να 'ναι καλα η ασφαλεια που μου τα καλυπτει) και αυριο το απογευμα θα ξαναβρω το φως μου η γκαβη! :lol: Μολις μπορεσω θα ανεβασω φωτο στο face αλλα και εδω για οσες δεν εχουν φατσοβιβλιο! ;)

Για αυριο τελικα μην μας υπολογιζετε! :( Ο Βασιλης δουλευει κανονικα στις 14:00 - 20:00 και μονη μου δεν μπορω να ερθω.. :( Καλα να περασετε και κοιταξτε να ξεσαλωσετε λιγακι και για εμας!!

Παω να καληνυχτισω και τις αλλοπροσαλες και σας χαιρετω!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

Με γεια σου κούκλα μου! Αισθάνεσαι σούπερ ε;;;

Κρίμα για αύριο! Ελπίζω να τα καταφέρουμε σύντομα!

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

Βρε Μαράκι στο χάρτη στο δαχτυλίδι τον βλέπω για δεύτερο δρόμο και όχι τον πρώτο αμέσως δεξιά... είναι λάθος ο χάρτης του ploigos.gr?

Γεια σου Μαρακι!! :D Ναι, ανεβηκε λιγακι η διαθεση μου!

Στεναχωρεθηκα μωρε που δεν θα ερθουμε.. Ηθελα να δω κι εσενα και το Νικολα, και τη Μελινα που δεν την εχω συναντησει ποτε ως τωρα.. Αλλα φυσικα και το Μαριτακι και το κιουλτακι και την Κωτιτα μου... Κακουργες!!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μαραγκακι! πως ειναι ο αντρουλης σου?

κοριτσια, για διευκολυνση, εκει που στριβετε απο το δαχτυλιδι ειναι ενα πολυ μικρο δρομακι και εχει τεμπελες για το Κολλεγιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα !

Aeriko, διάβασα την περιπέτειά σας... περαστικά στο παιδί . Πώς είναι σήμερα ? Μην ανησυχείς εφόσον είχε καλή διάθεση και δεν σου έκανε εμετό ή δεν έπεσε σε λήθαργο όλα καλά θα πάνε να δεις. Απλά η "παρθενική" τούμπα και ιδίως όπως συνέβη σε εσάς σοκάρει -- έχεις απόλυτο δίκιο !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...