Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

πυτζαμα παρτυ!!!!!!!!! :D:D:D

που; πότε; χνουδωτές παντούφλες;;;;

μαράκι ο σύζυγος επεισθη για το δικό σου μιξεράκι μαζί με ένα ανοξείδωτο μπολ!!!!!!

τέλεια! :tongue:

κιουλτακι και μαρακι -και οποια αλλη θελει φυσικα- λετε να το κανονισουμε για πεμπτη? (εννοειται αν ειμαστε καλα κλπ)

είμαστε μέσα :D

Θα σας τα πω λίγο πιο αναλυτικά , μιας και τα είπαμε με το σύζυγο

Αυτό το πέτρωμα που δεν είναι θρόμβωση, είναι λοίμωξη ,η οποία δημιουργήθηκε από κάποια ίωση που πέρασε

Τώρα για να μπορέσουν να του δώσουν θεραπεία – αντιβίωση ,πρέπει να βρουν από πού προήλθε

Είναι λοίμωξη του αναπνευστικού , είναι του θώρακος ,είναι του αυτού ,του αλλουνού ? τι είναι ? εξου και οι τόσες εξετάσεις

στανταρ διαδικασία, όλα καλά θα πάνε :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αερικο συλληπητηρια.....

Μαραγκ οτι και αν ειναι περαστικο να ειναι!

Σιμπα..θελωωωωωωωωωωωωωω αλλα κανονιστε ενα Σαββατακι να περιδρομιασουμε κιολας

Πεμπτη εχω λογοθεραπεια σνιφ

Εμενα στραβα ξεκινησε η βδομαδα αλλα δε βαριεσε...φιλακια

Ελα Μαραγκακι θα δεις δεν ειναι κατι επικινδυνο θα γινει συντομα καλα το παλληκαρι σου.

Εμεις ολη την ημερα σχεδον ημασταν εξω και κοβαμε βολτες στον ηλιο, παιδικη χαρα παρκο ξελυσσαξε το καλο μου απο την κλεισουρα των προηγουμενων ημερων.

γεια σας! μόλις κοιμήθηκε ο λαός..

για σίμπα κορίτσια δεν μπορούμε πέμπτη. δεν πειράζει άλλη φορά. κανά σάββατο.

γιατί βρε γατόνι? έγινε κάτι? κι εμάς δεν ίσιωσε και τίποτα. όλα στραβά ακόμη.

αερικό συλληπητήρια, να ζήσετε να τον θυμόσαστε έτσι λεβέντης που ήταν.

μάραγκ τώρα ελπίζω να ηρέμησες. περαστικά του γρήγορα και αγύριστα.

φαίη ευτυχώς είσαι καλύτερα και μπορείς να βγεις και καμιά βόλτα. με τη μαμά ό,τι και να έγινε είμαι σίγουρη ότι θα τα βρείτε πάλι.

μπεμπάκι τέλεια στο χιόνι! θέλω κι εγώ!

μαρκοπολάκι ωραία που βολτάρατε!

ειρηνάκι, μαριτάκι, μεταξάκι φιλάκια

μαρία κι εμείς λέγαμε να πάμε αττικό αλλά ευτυχώς δεν πήγαμε απ'ότι λες. αλλά λέμε για το άλλο σκ. ελπίζω να κάνει καλό καιρό.

μελινάκι εσύ είπες να σηκώσουμε τα λεφτά από τις τράπεζες? γιατί? θα χάσουμε με την αλλαγή σε δραχμές (αν και εφόσον...)? καλά, εμείς δεν έχουμε και τίποτα μέσα. βασικά μας καίει με τα δάνεια τί θα γίνει αν έρθει η δραχμή?? σόρυ που επαναφέρω το θέμα αλλά αγχώθηκα... (και στη δουλειά απλήρωτοι είμαστε ακόμα :-(:twisted:)

καλό βράδυ χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! (κιουλτακι εξπερ σε εκανε η συμπεθερα!)

Αλεξακι, ειμαι εντελως ασχετη με αυτα τα θεματα, απλα επειδη γυρω μου καθημερινα ακουω και απο ενα αλλο σεναριο, ρωτησα τη γνωμη σας σχετικα με οσα ακουγονται...Απ'οτι καταλαβα παντως, το σεναριο να γυρισουμε στη δραχμη ειναι εξαιρετικα πολυπλοκο... (και μαλλον απιθανο)

Στο μεταξυ σχετικα και με τη δουλεια μας ακουγεται καθημερινα και ενα νεο σεναριο, οποτε οπως καταλαβαινεις, εχω πηξει στη μ@λ@κι@!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από εμένα!

Αλεξάκι καιρό είχα να σε διαβάσω!Έλειπα και τόσες μέρες και τις διάβασα στο γρήγορο τις σελίδες...ελπίζω να είναι καλά τα πιτσιρίκια σου!

Κιουλτάκι καλημέρα και σε σένα! Το Σίμπα που ακριβώς πέφτει; Πολύ βόρεια;;;;

Μελινάκι ναισ το χωριό είμουν και νιώθω λες και πήγα διακοπές!Κάθε μέρα με παρέα, χιόνια, τισπουράκια...μια χαρά!Τι κάνει ο κούκλος μας; Με το θέμα τουαλέτα προχωρήσατε;

Μαράκι και εμείς λέγαμε για Αττικό και ευτυχώς δεν ήρθαμε....ο Νικόλας καλά;Δως του ένα ρουφηχτό φιλάκι!!!

Χανιώτισσα ωραίος ο χιονάθρωπος!Αλλά πιο ωραίες μαμά και κόρη!Καλέ εσύ είσαι κούκλα φτου φτου!

Και εμείς φτιάξαμε χιανάνθρωπο και βάλανε ελιές για μάτια και η Νάντια έλεγε:δε χωράει μπαμπά, δε χωράει...οπότε τις φάγανε και βάλανε τα κουκούτσια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερες!!

Ποσες ωρες κοιμομουν παλι? Θυμαμαι περιμενα να σχολασει ο Βασιλης (στις 00:00) γιατι θα εφερνε φαγητο, να φαμε.. Πρεπει να ξεραθηκα στις 23:30.. Ευτυχως και το Μαρακι κοιμηθηκε ολη νυχτα, οποτε ειμαστε φρεσκες οικογενειακως!

Τωρα εχουμε δουλεια οικογενειακως στο κεντρο (να θεωρησουμε καποια αλλα χαρτια και τα γνωστα γραφειοκρατικα), οποτε τα ξαναλεμε ... -αγνωστο ποτε-..

Φιλακια και καλημερες σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Στο μεταξυ σχετικα και με τη δουλεια μας ακουγεται καθημερινα και ενα νεο σεναριο, οποτε οπως καταλαβαινεις, εχω πηξει στη μ@λ@κι@!

για πες για πες.....γλυτώνετε την απόλυση?

Κιουλτάκι καλημέρα και σε σένα! Το Σίμπα που ακριβώς πέφτει; Πολύ βόρεια;;;;

Παιανία! από αττική οδό βολεύει βρε!

Τωρα εχουμε δουλεια οικογενειακως στο κεντρο (να θεωρησουμε καποια αλλα χαρτια και τα γνωστα γραφειοκρατικα), οποτε τα ξαναλεμε ... -αγνωστο ποτε-..

Φιλακια και καλημερες σε ολες!

ωχωχωχ....καλό κουράγιο!!!!!!!

μαριτακι ειναι πολυ κοντα στην αττικη οδο, νομιζω θα σε βολεψει! αντε ελατε...!

οσο για το θεμα τουαλετα, τιποτα ιδιαιτερο. κανουμε τσισα στο γιογιο καποιες φορες τη μερα και μετα κανονικα πανα. πιο πολυ σαν παιχνιδι το εχει δει. απλα τους ειπα και στον παιδικο να τον βαζουν που και που να καθεται στην τουαλετα μαζι με τα αλλα παιδακια. τον βαζουν, αλλα ακομα δεν εχει κανει τιποτα εκει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...