Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Σαφώς βέβαια να είναι τα παιδιά όλου μα όλου του κόσμου καλά (+τα δικά μας μέσα) αλλά... χθες ανακοίνωσαν στον άντρα μου ότι τον διώχνουν σε ένα μήνα... λογω αναδουλειάς !

Και αναρωτιέμαι: πώς θα τα βγάλουμε πέρα ???? Πώς ? Δουλειές έξω δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα..

αληθεια βρε μεταξάκι???? αααχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απολύθηκε η κοπελιά που είχε έρθει προς αντικατάσταση δική μας :( Αυτό σημαίνει ότι εγώ και η έτερη βασική θα ερχόμαστε εκ περιδρομής 9-4 / 10-5 έτσι ώστε το γραφείο να δουλεύει 8ωρο!

Και ρωτώ εγώ: αφού αυτό ήταν το αναμενόμενο και λογικό να συμβεί και είναι και το μόνο που δεν άγγιζε τις παλιές (εμάς δηλαδή) εγώ γιατί είμαι να σκάσω; :shock: Τη συμπάθησα γμτ την κοπελιά...

Το μονο που με ηρεμεί είναι πως έχει δυνατότητες και αν κάνει την εξυπνάδα να γυρίσει στην Ιταλία (εκεί σπούδασε και έχει προοπτικές) θα είναι καλύτερα για εκείνη!!!

Απολύθηκε η κοπελιά που είχε έρθει προς αντικατάσταση δική μας :( Αυτό σημαίνει ότι εγώ και η έτερη βασική θα ερχόμαστε εκ περιδρομής 9-4 / 10-5 έτσι ώστε το γραφείο να δουλεύει 8ωρο!

Και ρωτώ εγώ: αφού αυτό ήταν το αναμενόμενο και λογικό να συμβεί και είναι και το μόνο που δεν άγγιζε τις παλιές (εμάς δηλαδή) εγώ γιατί είμαι να σκάσω; :shock: Τη συμπάθησα γμτ την κοπελιά...

Το μονο που με ηρεμεί είναι πως έχει δυνατότητες και αν κάνει την εξυπνάδα να γυρίσει στην Ιταλία (εκεί σπούδασε και έχει προοπτικές) θα είναι καλύτερα για εκείνη!!!

άμα είναι ελεύθερη χωρίς υποχρεώσεις εννοείται! τζους!!!!!!!!!!!

αυτα ειναι! :-( ωραια η αισιοδοξια, αλλα οταν καθε μερα φοβασαι μην ξεμεινεις απο δουλεια δεν παλευεται!

αερικακι λογικο να ψιλοστενοχωριεσαι, μεχρι αυριο θα το'χεις ξεχασει! αντε τουλαχιστον γλυτωσατε οι παλιες. αυτο ειναι και το δικαιο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Aeriko,

Είσαι να σκάσεις επειδή, πάνω από όλα, θεωρώ πως είμαστε άνθρωποι....

Τώρα σχετικά με τα "δικά" μας νέα.... δεν ξέρω τί να κάνω... Μήπως να δέσω μια πέτρα και να πάω για φούντο στο Σκαφάκη που το έχω και κοντά ? Ειλικρινά, στίβω το μυαλό μου να βρω κάτι να κόψω από τα έξοδα, αλλά τί ? Τον σταθμό των παιδιών, το ενοίκιο της μάνας μου, το πάρκινγκ ? όλα αυτά μας κάνουν -χωρίς να κουνηθούμε, ούτε να φάμε- 1.130 / μηνιαίως.... τουτέστιν σχεδόν ο ένας μισθός ....

Πάλι καλά που έχω τον Μακούλη που είναι εκ φύσης αισιόδοξος, γιατί αλλιώς δεν ξέρω πώς θα το αντιμετώπιζα! Βέβαια μας βλέπω στο τέλος του άλλου μήνα να τρώμε .... τα πόδια μας και να χρωστάμε σε όσους μιλάνε Ελληνικά !!!!

Aeriko,

Είσαι να σκάσεις επειδή, πάνω από όλα, θεωρώ πως είμαστε άνθρωποι....

Τώρα σχετικά με τα "δικά" μας νέα.... δεν ξέρω τί να κάνω... Μήπως να δέσω μια πέτρα και να πάω για φούντο στο Σκαφάκη που το έχω και κοντά ? Ειλικρινά, στίβω το μυαλό μου να βρω κάτι να κόψω από τα έξοδα, αλλά τί ? Τον σταθμό των παιδιών, το ενοίκιο της μάνας μου, το πάρκινγκ ? όλα αυτά μας κάνουν -χωρίς να κουνηθούμε, ούτε να φάμε- 1.130 / μηνιαίως.... τουτέστιν σχεδόν ο ένας μισθός ....

Πάλι καλά που έχω τον Μακούλη που είναι εκ φύσης αισιόδοξος, γιατί αλλιώς δεν ξέρω πώς θα το αντιμετώπιζα! Βέβαια μας βλέπω στο τέλος του άλλου μήνα να τρώμε .... τα πόδια μας και να χρωστάμε σε όσους μιλάνε Ελληνικά !!!!

αποζημίωση θα πάρει μεταξάκι ή μπα?

αποζημίωση θα πάρει μεταξάκι ή μπα?

Σκ... στα μούτρα μας θα πάρει -συγγνώμη κιόλας για την έκφραση- ! Δεν το ξέρεις το νέο σύστημα ????? Σε προειδοποιούν, και καλά, νωρίτερα κι έτσι απαλλάσονται της αποζημίωσης.... Καλό ε ????

Σκ... στα μούτρα μας θα πάρει -συγγνώμη κιόλας για την έκφραση- ! Δεν το ξέρεις το νέο σύστημα ????? Σε προειδοποιούν, και καλά, νωρίτερα κι έτσι απαλλάσονται της αποζημίωσης.... Καλό ε ????

ναι το ξέρω....άλλα πρέπει να τον είχαν ειδοποιήσει ένα τετράμηνο πριν νομίζω.....όχι?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες! Περαστικά στην Ζωίτσα μας! Μωρό μου φιλάκια πολλά από το Νικολιό (ναι τον ταλιμπαν που σου έσπαγε τα νεύρα!) :tongue:

Λοιπόν σήμερα είχα την ωραία κουβέντα της χρεωκοπίας και κατέληξα στο εξής...

στην περίπτωση που όντως όσα λέγονται αληθεύουν και χτυπήσουμε ντιφολτ στις 25, μαζεύω τα αντράκια μου στο χωριό του μπαμπά μου στην Ήπειρο (στην κέρκυρα το σπίτι είναι με δάνειο, άρα πάει και αυτό...)...το σπίτι του παππού όμως μια χαρά ευάερο, ευήλιο με φουλ κομφόρ και την θάλασσα 1 τέταρτο με το αυτοκίνητο...είχε και ένα χωράφι ο παππούς, νοικιασμένο είναι τώρα, θα το πάρουμε, θα καλλιεργούμε και μια χαρά να και το φαγάκι (για τους άλλους, γιατί εγώ χωρίς κρέας, μακαρόνια με βλέπω να λιμοκτονώ μόνο με πατάτες)...

μια χαρά ε;;;; θα είμαι ΟΛΗ μέρα με το παιδί στον καθαρό αέρα...καλό το σχέδιο;;; (μένει τώρα να το πω και στον Γιώργο :-P)

ε ναι δε λεει τοτε... δεν πειραζει, οικονομια!

ρε παιδια, για τα σεναρια που εχουν παραφουντωσει τελευταια οτι γυρναμε στη δραχμη τι λετε?

εμεις αν εχει καλο καιρο, Κυριακη πρωι, θα βγουμε με τα ποδηλατα μεχρι τις κουνιες...! (ΜΑΡΑΚΙΙΙΙ? ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ?)

Εμείς για Κυριακή λέμε για Αττικό πάρκο, έχουμε κάτι κουπόνια που λήγουν στις 19...ενδιαφέρεστε; :D

Για αύριο τι λέτε; Που θα μπορούσαμε να πάμε;

Κοριτσάκι μου σας εύχομαι τα καλύτερα...είμαι σίγουρη ότι δεν θα χαθείτε...και δεν στο λέω εκ του ασφαλούς, έχω τον Γιώργη μου άνεργο από τον Αύγουστο χωρίς ένσημα...ευτυχώς σαν φριλανσερ όλο και κάποιες δουλειές κλείνει αλλά αβεβαιότητα :( να δεις με τη χαρά μου είπε χθες ότι έκλεισε ένα πελάτη και ότι έχουμε λεφτά για τον μισό Απρίλιο :(

ο νόμος πάντως λέει ότι με 1 μήνα προειδοποίηση δικαιούται τη μισή αποζημίωση...πες του να το ψάξει με την επιθεώρηση εργασίας μην γίνει καμιά στραβή :eek:

ναι το ξέρω....άλλα πρέπει να τον είχαν ειδοποιήσει ένα τετράμηνο πριν νομίζω.....όχι?

2μηνο είναι και του το έχουν αφήσει στο στυλ "Κάτσε να δούμε" μεγάλη ιστορία... μόνο μέσω πμ... και αποζημίωση ακόμη να λάβει δεν μας σώνει ! Είναι 4 χρόνια στην δουλειά ...

Άντε κοπέλες μου. Σας αφήνω -- πάω να μαζέψω τα τέκνα μου- χι χι..

Καλό Σ/Κ και πού είστε ? Σας θέλω στο ύψος σας... Να σας βρω εδώ με το καλό την Δευτέρα πουρνό-πουρνό !

Φιλάκια !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...