Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ε

ρε παιδια, για τα σεναρια που εχουν παραφουντωσει τελευταια οτι γυρναμε στη δραχμη τι λετε?

σιγά μην μας αφήσουν "οι κηδεμόνες μας" να χρεωκοπήσουμε.....μακάρι να γίνει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγά μην μας αφήσουν "οι κηδεμόνες μας" να χρεωκοπήσουμε.....μακάρι να γίνει!!!!

εχει τεραστια λογικη και αυτο που λες και το ιδιο πιστευω κι εγω...

απλα, τωρα τελευταια ολο και κατι συμβαινει...

φιλος του πατερα μου που δουλευει σε τραπεζα του ειπε οτι ετοιμαζομαστε για επισημη χρεωκοπια, οτι υπαρχουν πιεσεις να μην διαρρευσει στον κοσμο, οτι μαλιστα υπαρχει και επισημη ημερομηνια! (γουρλωμενο εμοτικον-δεν το'χω με αυτα, πρεπει να μου κανει ιδιαιτερα η μαραγκ)

απ'την αλλη, φιλη συναδελφου δουλευει στο νομισματοκοπειο οπου κοβουν λεει φουλ δραχμες... (το ειχα ξαναακουσει πριν απο λιγους μηνες και μαλιστα το τοποθετουσαν στον απριλιο)

σε συναντησεις της σπιθας οπου συμμετεχουν φιλοι μου, τους λενε συνεχεια βγαλτε τα λεφτα σας απο τις τραπεζες (καλα αυτο το τελευταιο δεν με ανησυχει, καθως λεφτα στην τραπεζα δεν παιζουν)

τι διαολο? τοσο ραδιο αρβυλα ολα αυτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει τεραστια λογικη και αυτο που λες και το ιδιο πιστευω κι εγω...

απλα, τωρα τελευταια ολο και κατι συμβαινει...

φιλος του πατερα μου που δουλευει σε τραπεζα του ειπε οτι ετοιμαζομαστε για επισημη χρεωκοπια, οτι υπαρχουν πιεσεις να μην διαρρευσει στον κοσμο, οτι μαλιστα υπαρχει και επισημη ημερομηνια! (γουρλωμενο εμοτικον-δεν το'χω με αυτα, πρεπει να μου κανει ιδιαιτερα η μαραγκ)

απ'την αλλη, φιλη συναδελφου δουλευει στο νομισματοκοπειο οπου κοβουν λεει φουλ δραχμες... (το ειχα ξαναακουσει πριν απο λιγους μηνες και μαλιστα το τοποθετουσαν στον απριλιο)

σε συναντησεις της σπιθας οπου συμμετεχουν φιλοι μου, τους λενε συνεχεια βγαλτε τα λεφτα σας απο τις τραπεζες (καλα αυτο το τελευταιο δεν με ανησυχει, καθως λεφτα στην τραπεζα δεν παιζουν)

τι διαολο? τοσο ραδιο αρβυλα ολα αυτα?

Τι να σου πω , μπορεί Μελινάκι...και γω κάτι για 25η μαρτίου έχω ακούσει

από την άλλη αυτό με τις τράπεζες δεν παιζει, γιατί το χρέος είναι δημόσιο..δεν θα το επωμιστούν οι τράπεζες δλδ

απλά όσοι έχουν στην τράπεζα ίσως χάσουν την μετατροπή των ευρώ σε δραχμή

Τι να σου πω , μπορεί Μελινάκι...και γω κάτι για 25η μαρτίου έχω ακούσει

από την άλλη αυτό με τις τράπεζες δεν παιζει, γιατί το χρέος είναι δημόσιο..δεν θα το επωμιστούν οι τράπεζες δλδ

απλά όσοι έχουν στην τράπεζα ίσως χάσουν την μετατροπή των ευρώ σε δραχμή

ναι, αυτο εννοω, οτι και καλα οι τραπεζες ειναι ενημερες για την επερχομενη μετατροπη, απλα δεν τους επιτρεπεται να το ανακοινωσουν. καμμια σχεση με το δημοσιο χρεος...

για να δουμε...

λετε την ημερα της εθνικης μας εορτης να πτωχευσουμε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

στη δουλεια εξακολουθουν οι απολυσεις, χαλια, απο γυρω τριγυρω ολα αυτα τα ομορφα....

ουφ!

ευτυχως που ειναι παρασκευη και θα περασω 2,5 μερες σερι με το αντρακι μου...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στη δουλεια εξακολουθουν οι απολυσεις, χαλια, απο γυρω τριγυρω ολα αυτα τα ομορφα....

ουφ!

ευτυχως που ειναι παρασκευη και θα περασω 2,5 μερες σερι με το αντρακι μου...!

αισιοδοξία! τα παιδάκια μας να είναι καλάααααααααααααα

http://www.market-talk.net/index.php/id/10006 διαβάστε το!

αισιοδοξία! τα παιδάκια μας να είναι καλάααααααααααααα

http://www.market-talk.net/index.php/id/10006 διαβάστε το!

δικιο εχεις κοριτσι, τα παιδακια μας να ειναι καλα, τα παιδια ολου του κοσμου!

οσο για τη χρεωκοπια, δεν με φοβιζει αυτη καθ'αυτη. ανησυχω για των παιδιων μας το μελλον...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σαφώς βέβαια να είναι τα παιδιά όλου μα όλου του κόσμου καλά (+τα δικά μας μέσα) αλλά... χθες ανακοίνωσαν στον άντρα μου ότι τον διώχνουν σε ένα μήνα... λογω αναδουλειάς !

Και αναρωτιέμαι: πώς θα τα βγάλουμε πέρα ???? Πώς ? Δουλειές έξω δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα..

εν οιδα οτι ουδεν οιδα!

τελικα μαλλον δεν πρεπει να βλεπουμε ειδησεις η να ακουμε τη φημολογια τριγυρω που οργιαζει... ο καθενας ο,τι θελει λεει

ο,τι ειναι να γινει θα γινει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...