Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Μελινακι!!!!!!!!!!!!!! Αντε να φτιαξει ο καιρος να παμε καμια βολτα!!!!!!!!!!!

Ναι Ματαξακι εκεινα τα μακρυα μαλλια που ειχα κοπηκαν αλλα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα. Κρατησε το μηκος αλλα εκανε πολυ φιλαρισμα και δεν με βολευουν.

εμ... αυτή είναι η μαμακία με το φιλάρισμα: είναι πολύ ωραία ΜΟΝΟ χτενισμένα από κομμωτήριο... αν δεν πιάνει τα χέρι σου (όπως το δικό μου π.χ.) ασ' τα να πάνε !!!

καλημέρα μελινάκι!

εγώ αν είναι καλά η μικρή λέω την κυριακή να πάμε εδώ...

http://www.prolaveto.com/40e-gia-3-atoma-diaskedasi-ke-barbeque

ωωω πολυ καλο φαινεται!

θα ειναι τελεια για πιτσιρικια!!! και αυτο το μπουφεδακι... πολυ δελεαστικο (κλαψ λυγμ ακομα κανω διαιτα...)

μαρκοπολο μια χαρα θα ειναι τα μαλλια σου, εχεις τοσο ωραια χαρακτηριστικα που πιστευω πως ολα θα σου πηγαινουν... απλα ισως το φυλλαριστο να θελει πιο πολυ φτιαξιμο. ομως το μαλλι σου ισιο δεν ειναι ή θυμαμαι λαθος? αν ειναι ισιο, τοτε ουτε φτιαξιμο δεν θα θελει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωωω πολυ καλο φαινεται!

θα ειναι τελεια για πιτσιρικια!!! και αυτο το μπουφεδακι... πολυ δελεαστικο (κλαψ λυγμ ακομα κανω διαιτα...)

βρε Μελινάκι τί να χάσεις????????????????

αφού έχει ψητά και σαλάτες καλέ! ελάτε και σεις!!!

βρε Μελινάκι τί να χάσεις????????????????

αφού έχει ψητά και σαλάτες καλέ! ελάτε και σεις!!!

εσυ το εχεις κλεισει? γιατι κατω κατω γραφει για κρατησεις μια βδομαδα πριν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εσυ το εχεις κλεισει? γιατι κατω κατω γραφει για κρατησεις μια βδομαδα πριν!

πήρα τηλέφωνο τώρα για να τους ρωτήσω γιατί θέλουν να έρθουν και κάτι φίλοι αυτήν την κυριακή

θα με πάρουν τηλέφωνο σε λίγο λέει....να σε ενημερώσω????

πήρα τηλέφωνο τώρα για να τους ρωτήσω γιατί θέλουν να έρθουν και κάτι φίλοι αυτήν την κυριακή

θα με πάρουν τηλέφωνο σε λίγο λέει....να σε ενημερώσω????

ναι αμε, μεχρι τοτε θα ρωτησω και τον συζυγο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :) Με το που ήρθα στη δουλειά με έπηξαν! Και το ιντερνετ συνεχίζει να σέρνεται εδώ πέρα :)

Μεταξάκι καλώς ξαναήρθες :D Ελπίζω να μείνεις :D

Περαστικά σε κιουλτάκι και μαραγκάκι :)

(αερικακι εχουν προηγουμενα μαζι σου βρε????)

Θα σε χαμογελάσω και δεν το θέλω :lol: Και να έχουν... τα έχουν μόνοι τους χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Μπα δεν ειναι ισια τα μαλλια μου σπαστα εως σγουρα θα τα ελεγες μονο με ισιωμα ειναι ωραια και το φιλαρισμα δεν βολευει τελικα. Ετσι μου ερχεται να τα κοψω κοντα να ησυχασει το κεφαλι μου.

ναι αμε, μεχρι τοτε θα ρωτησω και τον συζυγο

Μελινάκι δεν θα το κλεισω τελικά γιατί το φαγητό είναι μεν σε στεγασμένο αλλά απο παντού ανοιχτό χώρο.....

δεν είναι καιρός ακόμη.....

Μπα δεν ειναι ισια τα μαλλια μου σπαστα εως σγουρα θα τα ελεγες μονο με ισιωμα ειναι ωραια και το φιλαρισμα δεν βολευει τελικα. Ετσι μου ερχεται να τα κοψω κοντα να ησυχασει το κεφαλι μου.

ναι, τοτε οντως δε βολευει... πως νομιζα πως ειναι ισια τα μαλλια σου! μαλλον σε ειχα δει με ισιωμενο το μαλλι!

κι εγω που τα εκοψα τα εκοψα ολα ενα μηκος, επειδη το μαλλι μου ειναι το χαλι του το μαυρο! ουτε ισιο, ουτε σγουρο, φουντωτο.... αστα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινάκι δεν θα το κλεισω τελικά γιατί το φαγητό είναι μεν σε στεγασμένο αλλά απο παντού ανοιχτό χώρο.....

δεν είναι καιρός ακόμη.....

ε ναι δε λεει τοτε... δεν πειραζει, οικονομια!

ρε παιδια, για τα σεναρια που εχουν παραφουντωσει τελευταια οτι γυρναμε στη δραχμη τι λετε?

εμεις αν εχει καλο καιρο, Κυριακη πρωι, θα βγουμε με τα ποδηλατα μεχρι τις κουνιες...! (ΜΑΡΑΚΙΙΙΙ? ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...