Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μμμ για έντεκα?

Τώρα κάτι άλλο , ο άντρας μου έχει κάτι φλεβίτες μονίμως τούμπανο , τώρα όμως παραειναι ,σε τι γιατρό πρέπει να πάει?

Έχουμε ένα φίλο ορθοπεδικό [ κορυφή ] να πάει εκεί ?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Μμμ για έντεκα?

Τώρα κάτι άλλο , ο άντρας μου έχει κάτι φλεβίτες μονίμως τούμπανο , τώρα όμως παραειναι ,σε τι γιατρό πρέπει να πάει?

Έχουμε ένα φίλο ορθοπεδικό [ κορυφή ] να πάει εκεί ?

ορθοπεδικός????

κατι σε αγγειολόγο (υπάρχει?)

δώσε 3ml αλλά 3 φορές την ημέρα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!

πως ειστε? περαστικα σε μικρα-μεγαλα αρρωστακια!

παρασκευη σημερα και πολυ γουσταρω! αυτην την εβδομαδα εχω ριξει τρελλους υπνους... ξυπναω καθε πρωι στις 8 (ενω κανονικα 6.45)! σημερα θα παω τον μικρο για κουρεμα γιατι δεν παει αλλο...!

τι ετοιμαζετε για το σ-κ? θα εχει λεει ομορφο καιρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εγω αυτο ειδα.....πολυ ξεκατινιασμα ομως..... και προσβαλουν ιδιαιτερως......

(αερικακι εχουν προηγουμενα μαζι σου βρε????)

απο τοτε που βρηκα αυτες εδω τις κουκλες επαψα να πολυμπαινω διπλα.....μου αρεσει πιο πολυ η δικια σας παρεουλα.....

τι χαλι παλι αυτο????

(εισαι το πρωην μεταξακι??? παντα μου αρεσαν τα ποστς σου.....):-P:razz:

Kαλημερα και περαστικα στην Ζωιτσα, ειναι καλυτερα Ειρηνη σημερα διαβασα διπλα. Φαιη κουραγιο παιδι μου, νιωθεις καμια βελτιωση???

Χανιωτισα καλημερα και εμεις πληρωνουμε πολλα κοινοχρηστα γιατι το αναβουμε αρκετα και δεν ζεσταινεται ευκολα το σπιτι.

Μεταξακι φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

Α και εσείς ?

Εγώ όπως μου είπες του δίνω 2 φορές , να το αλλάξω και να το κάνω 3?

Χωρίς πλάκα τώρα , είναι κάπως καλύτερα

Καλημέρα μαρκοπουλίνα

Καλημέρες σε όλη την ομήγυρη !!!!!!

MarcoPolo, Culte, bebaki-eva, sweet-february, Γατούλα... κάποια ξεχνάω, δεν μπορεί...

Ναι ναι ε λοιπόν είμαι το πρώην metaxaki... το άλλαξα επειδή είμαι κι εγώ στην "κλίιιιιικα" και είπα να το παίξω "φαντομάς" !!! Θα τελαθούμε εντελώς ορέ ? Όποια είναι παλιά, πρέπει να ανήκει κάπου σώνει και ντε ???? τσ τσ τσ...

Μαρκοπουλάκι όταν λες "έκοψα τα μαλλιά μου" πόσο πολύ δλδ ? Γιατί είχες πολύ ωραίο μαλλί θυμάμαι..Κρίμα.

Να ρωτήσω κάτι ? Μήπως σκέφτεστε να πάτε τα πιτσιρίκια αύριο στο νέο κατάστημα της Pr...al που θα έχει κλόουν ξυλοπόδαρους κλπ ?

Καλημέρες σε όλη την ομήγυρη !!!!!!

MarcoPolo, Culte, bebaki-eva, sweet-february, Γατούλα... κάποια ξεχνάω, δεν μπορεί...

Ναι ναι ε λοιπόν είμαι το πρώην metaxaki... το άλλαξα επειδή είμαι κι εγώ στην "κλίιιιιικα" και είπα να το παίξω "φαντομάς" !!! Θα τελαθούμε εντελώς ορέ ? Όποια είναι παλιά, πρέπει να ανήκει κάπου σώνει και ντε ???? τσ τσ τσ...

Μαρκοπουλάκι όταν λες "έκοψα τα μαλλιά μου" πόσο πολύ δλδ ? Γιατί είχες πολύ ωραίο μαλλί θυμάμαι..Κρίμα.

Να ρωτήσω κάτι ? Μήπως σκέφτεστε να πάτε τα πιτσιρίκια αύριο στο νέο κατάστημα της Pr...al που θα έχει κλόουν ξυλοπόδαρους κλπ ?

καλημέρα μεταξάκι!!!!

για ξαναρίχτο το τελευταίο...ποιο κατάστημα είναι αυτό και πότε????

Καλημερα Μελινακι!!!!!!!!!!!!!! Αντε να φτιαξει ο καιρος να παμε καμια βολτα!!!!!!!!!!!

Ναι Ματαξακι εκεινα τα μακρυα μαλλια που ειχα κοπηκαν αλλα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα. Κρατησε το μηκος αλλα εκανε πολυ φιλαρισμα και δεν με βολευουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...