Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Φαίη αν νομίζεις πως θα σε βοηθήσει να αναρρώσεις πιο γρήγορα το να πας εκεί να πας... Η περίπτωση να έρθει εκείνη εδώ για να βοηθήσει δεν παίζει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Εμας μας πλακωσε το στρωμα σημερα, ξυπνησα στις 8!

Φαιη περαστικα! Θελεις νταντεμα τωρα οπωσδηποτε...! Αν αυτο θα το εχεις στην Πατρα, ε τοτε βουρ για Πατρα! Θα αλλαξει παραστασεις και το Μαρακι!

Αερικο ελπιζω ολα καλα στη δουλεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια, τι εγινε με την δουλεια Αερικακι??? Μελινακι ολα καλα με το παιδι???

Φαιη πηγαινε και στην Πατρα αν ειναι να βοηθηθεις και να συνελθεις πιο γρηγορα.

Ειρηνη φιλακια στη Ζωιτσα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Στην δουλειά δεν θα έχω συντομα νέα... αυτό που κατάλαβα είναι πως ο γιος βάζει τρικλοποδιές στον πατέρα για να κερδίσει χρόνο και να μην αλλάξει τίποτα στο εργασιακό μας καθεστώς

Στην δουλειά δεν θα έχω συντομα νέα... αυτό που κατάλαβα είναι πως ο γιος βάζει τρικλοποδιές στον πατέρα για να κερδίσει χρόνο και να μην αλλάξει τίποτα στο εργασιακό μας καθεστώς

πάλι καλά!

Διαφημίσεις

δουλεια ειμαι κιουλατκι, απλως αργησα λιγουλακι!

μαρκοπολινα καλημερα! καλα ειναι ο μικρος... μας πουλαει και μας αγοραζει! χτες, του ειχα ταξει κατι μπισκοτα και με το που γυρισα με περιμενε στην πορτα ο λιχουδης! του λεω ησουν φρονιμο παιδακι σημερα? (δεν ειχε σχολειο χτες και εμεινε σπιτι με την κοπελα). εκει λοιπον που ετοιμαζοταν αυτη να απαντησει, τρεχει πανω της και την πλακωνει στις αγκαλιες και τα φιλια!!! ατιμα πλασματα!

αερικο παλι καλα που εχετε καποιον να σας υποστηριζει, πιστευω πως τελικα ολα θα πανε καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

post-8407-029635800%201295335611.gif

Καλημέρα κορίτσια

Εμάς και αν μας πλάκωσε το πάπλωμα ! ξύπνησα στις 10!

Δεν έχει ο Μάριος σχολείο και κοιμήθηκα ή μάλλον παρακοιμήθηκα

9 μέρες χωρίς σχολείο . αρχίσαμε από το τριήμερο , τη τρίτη δε τον έστειλα γιατί είχε ψόφο , Τετάρτη κλειστά από τα χιόνια και χθες το βράδυ μας πήραν τηλ και μας είπαν ότι η δασκάλα του , Πέμπτη – Παρασκευή ,έχει εξετάσεις[ τι εξετάσεις δε ξέρω]

no-school.gifbackpack.gif

Φαιη πήγαινε στη Πάτρα , δε θα είναι άσχημα και σίγουρα θα αναρρώσεις get-well-soon.gif

Αυτός είναι καιρός ! άντε να ζεσταθεί το κοκαλάκι μαςburnt-to-a-crisp.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...