Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κούκλες! Πως είστε;

Εγώ γραφείο σήμερα, μόνο που δεν έκλαιγα το πρωί...μετά από 5 μέρες συνέχεια με τον σουργελάκο μου δεν το έπαιρνα απόφαση να φύγω από το σπίτι!

Τον φίλησα, μου κούνησε χεράκι και όταν του είπα να μην στενοχωρηθεί, μου έδειξε την γιαγιά του και έριξε ένα μεγάλο χαμόγελο σαν να μου λεγε "έχω τη γιαγιά εγώ, τράβα εσύ να φέρεις χρήμα!"...δεν ξέρω αν πρέπει να αισθανθώ περήφανη για το πόσο ανεξάρτητος είναι ή να πέσω στα πατώματα που το παιδί μου με έχει γραμμένη!!!!

Βαριέεεεεεεεμααααιιιιιιι...έλιωσε και το χιόνι...την Κυριακή λέει καλό καιρό ε; Άντε γιατί έχω τα κουπόνια για το Αττικό και λήγουν στις 19...

πείτε νέα...

Αν σας πω ότι μου έχει κολλήσει ,κάποια στιγμή να κάνω τα γενέθλια του Μάριου στο χωριό…

τέλεια θα είναι!!!!!!

Μαράκι μου τί κάνεις???? εννοείται ότι θα σου λείπει το φατσόνι ρε!

Διαφημίσεις

από υγεία καλά είμαι...από διάθεση άσε...

δεν είδα Ζωούλα, δεν θέλω εδώ να μαζευτούν να ματιάσουν το κουκλί...θα το βάλω το βράδυ στο σπίτι να την δουν τα αγόρια μου που την συμπάθησαν ;)

τέλειες η φώτος της νιαουρίνας ε; τόσο φυσικές!!! ακόμα και κείνη που το καθένα κοιτά αλλού είναι τέλεια!!!

από υγεία καλά είμαι...από διάθεση άσε...

δεν είδα Ζωούλα, δεν θέλω εδώ να μαζευτούν να ματιάσουν το κουκλί...θα το βάλω το βράδυ στο σπίτι να την δουν τα αγόρια μου που την συμπάθησαν ;)

τέλειες η φώτος της νιαουρίνας ε; τόσο φυσικές!!! ακόμα και κείνη που το καθένα κοιτά αλλού είναι τέλεια!!!

όλα τα φατσόνια μας είναι τέλεια.....λατρεμένη ηλικία!!!!

Δεν έχουν αποφασίσει... εμείς πιάσαμε το μικρό boss μιας και η έτερη συνάδελφος έχει άδεια σήμερα και θα μπορούσε να μιλήσει όπως εμείς ξέρουμε να τον κάνει να μιλάει... Διαφωνούν στο τι πρέπει να γίνει... δεν μας είπε λεπτομέρειες αλλά τουλάχιστον η συμπεριφορά του απέναντί μας είναι καλύτερη!

Διαφημίσεις

που γυρνοβολά η βόρεια;;; θέλω να την ρωτήσω για κάτι που διαβάζω στις ιντερνετικές!!!

Εδω εδω τωρα,οδηγουσα κοπελιά.....

ήμαν για καφε μαρι μεχρι να σχολασει η μικρη εσυ που ήσουν εεε?? Εδω ρε δεν μου ερχονται ειδοποιήσεις....δεν ξερω

Τι θες???? ε?

τι φωνάζεις καλέ;;; μου'λειψες!!!

χαχαχαχαχα διάβαζα ρε στις ιντερνετικές για ένα καινούργιο που βρήκαν αγγλία αλλά το έψαξα και δεν συμφέρει μάλλον...ήθελα τη γνώμη σου

τι φωνάζεις καλέ;;; μου'λειψες!!!

χαχαχαχαχα διάβαζα ρε στις ιντερνετικές για ένα καινούργιο που βρήκαν αγγλία αλλά το έψαξα και δεν συμφέρει μάλλον...ήθελα τη γνώμη σου

ποιο καλε σαιτ αναφέρθηκε και το εχασα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...