Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης στο τελος ηθελα να καρυδωσω το Β γιατι εφυγε η Σοφια χωρις να τον χαιρετισει (επαιζαν) και επαθε αμοκ

και μαζι με αυτα να θελω να διαλεξω φωτο γιατι το ζωον δε τραβηξα και να πληρωσω

να ειμαι με τη νονα και 2 σκασμενα που εκλαιγαν

χαρμα!

Καλα το τι φαγητο ειχε μεινει δεν λεγεται, αφου γεμιζα ταπερακια μετα στους πιο κοντινους για να μην παει χαμενο.Και ο Μαριος κοντεψε να πεσει μεσα στην τουρτα αντι να την σβησει.

Καλα το τι φαγητο ειχε μεινει δεν λεγεται, αφου γεμιζα ταπερακια μετα στους πιο κοντινους για να μην παει χαμενο.Και ο Μαριος κοντεψε να πεσει μεσα στην τουρτα αντι να την σβησει.

χαχαχαχα....έχεις βάλει φώτο στο φατσοβιβλιο? δεν έχω δει!!!!!

Δεν σας είπα!!!!

Σήμερα φάγαμε και την πρώτη μας τούμπα από το κρεβάτι της μαμάς! Δεν κατάλαβα πως και τι! Την είχα αφήσει για 1 δευτερόλεπτο και ήταν απορροφημένη από τα highlights των αγώνων που έδειχνε η τηλεόραση και ξαφνικά ακούω γκουπ και γυρνάω και κοιτάω και ήταν ανάμεσα σε κρεβάτι και συρταρέρια!!! Δεν πρέπει να χτύπησε σοβαρά πάντως μάλλον το κλάμα ήταν περισσότερο από το φόβο της γιατί μόλις έκανα μάκια το κρεβάτι (αφού αυτό μου έδειχνε ότι έχει χτυπήσει!!!) μας τελείωσε τοκλάμα :lol:

Διαφημίσεις

Δεν σας είπα!!!!

Σήμερα φάγαμε και την πρώτη μας τούμπα από το κρεβάτι της μαμάς! Δεν κατάλαβα πως και τι! Την είχα αφήσει για 1 δευτερόλεπτο και ήταν απορροφημένη από τα highlights των αγώνων που έδειχνε η τηλεόραση και ξαφνικά ακούω γκουπ και γυρνάω και κοιτάω και ήταν ανάμεσα σε κρεβάτι και συρταρέρια!!! Δεν πρέπει να χτύπησε σοβαρά πάντως μάλλον το κλάμα ήταν περισσότερο από το φόβο της γιατί μόλις έκανα μάκια το κρεβάτι (αφού αυτό μου έδειχνε ότι έχει χτυπήσει!!!) μας τελείωσε τοκλάμα :lol:

είναι ψηλό το κρεβάτι αερικάκι?

εμένα είχε πέσει από το δικό μας 6 μηνών...αλλά είναι το χαμηλό με το υπόστρωμα

Εσενα κανει μακια οτι χτυπαει, ο Μαριος αντιθετα εκει που εχει χτυπησει ριχνει αλλη μια κλωτσια που βρεθηκε μπροστα του το ατιμο το συρταρι.

Πιο πολυ θα τρομαξε φανταζομαι Αερικακι, δεν ζαλιζοταν μετα????

Εγώ νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία τα παιδάκια δε χαίρονται και πολύ το παιδότοπο

Πηγαμε σε 2 παιδότοπους και κάθε λίγο ο μικρός ήταν κοντά μας

Άσε που με τα διάφορα happening που έκαναν κατατρόμαξε

Από 3 χρονών και μετά οκ .Εξαρτάται βέβαια και το παιδί .Ο Μάριος μέχρι πέρυσι δε πλησίαζε τους κλόουν

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Έχουμε μείνει στο χωριό από τη Κυριακή καθώς έχει πολύυυυ χιόνι!!!

Αλλά πολύ όμως...ο αντρούλης πηρε άδεια μέχρι τη Πέμπτη για να το ευχαριστηθούμε!Η μικρή ξεσαλώνει όλες τις μερες με τα ξαδερφάκια της...τύφλα να έχει ο παιδότοπος λέμε!!\Άλλο πράγμα το χωριό...

Θα τα πούμε όταν επιστρέψω μιας και δεν εχω ιντερνετ εδώ.

φιλιάαα

Και ο δικος μου με τον κλοουν νομιζω θα φρικαριζε. Και στο σπιτι πιστευω θα περασουν καλυτερα αν απασχοληθουν σωστα. Τουλαχιστον ετσι εγινε την προηγουμενη φορα. Τα αλλα παιδακια το διασκεδασαν πολυ αλλα ο Μαριος νυσταζε απο ενα σημειο και μετα και γκρινιαζε πολυ και τον πηγε η μητερα μου για υπνο. Τα αλλα παιδακια ηταν πιο μεγαλα και αντεξαν αρκετα.

Είμαι στη ξαδέρφη μου και ευτυχώς τα ανιψάκια μου έχουν ιντερνετ!!!Οπότε τα μικρά ξεσαλώνουν και εγώ βρήκα ευκαιρία να γράψω μια καλημέρα! Πριν ήταν 8 παιδιά εδώ!!

Είδα Ζωούλα στο φατσοβιβλίο!!!Τέλεια!!!Εχει ταλέντο μεγάλοοοο!

όχι ευτυχώς δεν είναι ψηλό! Εμείς έτσι ξεκινήσαμε τα μάκια! κι εκείνη τα χτύπαγε αλλά το διορθώσαμε :lol:

Μαραγκάκι για ρώτα την κιουλτίτσα... εγώ ξεχνάω ότι έχω παιδί όταν πάμε στον παιδότοπο... την χάνω λέμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...