Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Προτιμω το σπιτικο φαγητο, γινεται να παρω μονο κανενα γκαρσονι η δυο??? Αν και θα βοηθησει και η μανα μου αλλα δεν θελω να την φορτωσω καθολου, ειναι πολυ κουρασμενη γυναικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προτιμω το σπιτικο φαγητο, γινεται να παρω μονο κανενα γκαρσονι η δυο??? Αν και θα βοηθησει και η μανα μου αλλα δεν θελω να την φορτωσω καθολου, ειναι πολυ κουρασμενη γυναικα.

χαχα...δεν ξέρω αν μπορείς να κλείσεις γκαρσόνι μόνο...

πάρε καμμιά κοπέλα τότε που κάνει δουλειές! πχ η δικιά μου που μου καθαρίζει πάει και σε σπίτια και μαγειρεύει, σερβίρει, καθαριζει μετά...

Διαφημίσεις

Μπουφε ειχα κανει περυσι τεραστιο αλλα ολη την ωρα εβαζα ποτα, αναψυκτικα και χυμους στα παιδακια καθε 5 λεπτα και δεν εκατσα στιγμη χαλαρη.

Εγώ πάλι τα είχα όλα στο πάγκο και όποιος ήθελε πήγαινε και έβαζε

Για τα μικρά παιδάκια φρόντιζε η μανούλα τους [ξέρει καλύτερα τι πρέπει να πιει και να φάει ]

Δε ξέρω , ίσως επειδή εμείς είμαστε πιο χύμα κάνει ο καθένας ότι θέλει

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Καλα εννοειται εγω σε παιδοτοπο δεν εχω χαλαρωσει ποτε στην τσιτα ειμαι. Καλυτερα σπιτι, νιωθω πιο καλα και το θεωρω πιο ζεστο περιβαλλον για γενεθλια.

συμφωνώ μαρκοπουλάκι για το ζεστό περιβάλλον

αλλά τα παιδιά ευχαριστιούνται πιο πολύ σε παιδότοπο πιστεύω...εκτός και αν φέρεις κάποιον για ψυχαγωγία!

Μαλλον αυτη την ημερα οπου και να τα κανεις χαλαρη δεν εισαι, οποτε το κανουμε και το ευχαριστιομαστε απλα. Τουλαχιστον στα περσινα γενεθλια ειχε φοβερο καιρο και καποια στιγμη χαλαρωσαμε στο μπαλκονι με ποτακι μεχρι τις δυο το πρωι.

παρακολουθουσα που ειναι τα δικα μου τον αλλονων, ποτε θα βγουν τα πραματα

ολα απο μενα περναγαν

λιγα λεπτα στα τραπεζακια

να πω οτι χαλαρωσα οχι καθολου

και σα ζωον ξεχασα να τραβηξω φωτο

παρακολουθουσα που ειναι τα δικα μου τον αλλονων, ποτε θα βγουν τα πραματα

ολα απο μενα περναγαν

λιγα λεπτα στα τραπεζακια

να πω οτι χαλαρωσα οχι καθολου

και σα ζωον ξεχασα να τραβηξω φωτο

σκέψου να είχες να σερβίρεις κιολας!!!!!!

Θα φερω την κοπελα που ειχα στην βαφτιση μαλλον που ηταν φοβερη και πολυ οικονομικη.

Στα προηγουμενα γενεθλια η αδερφη του αντρα μου που ειναι πιο παιδι και απο παιδι τα ελιωσε στον χορο και εξαντληθηκε και αυτη αλλα της αρεσε.

Αφου τρεις ημερες μετα δεν μπορουσε να περπατησει απο τους πονους που ειχε στους μυς απο τον πολυ χορο.

Τωρα ο Μαριος κανιβαλιζει τον αδερφο μου που ηρθε πριν λιγο, του εχει τρομερη αδυναμια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...