Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διαφορά.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Περυσι ειχα φτιαξει τοσα πολλα φαγητα μου μειναν τα περισσοτερα, φετος δεν θα την πατησω θα κανω λιγοτερα. Λες να παρω catering η να κανω απλα λιγοτερα???

μπορείς να φτιαξεις και συ ένα δυο πραγματάκια και τα άλλα να τα πάρεις απέξω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

η κόρη μου θα γίνει σιγουρα τραγουδιάρα!!!!!

Το ότι αυτοσυγχαίρονται κιόλας στο τέλος εμένα με τρελαίνει :lol: :lol:

Και το δεύτερο μέρος θεϊκό!

Να την πας ρε Ωδείο :D

Κι εγώ catering θα σου έλεγα μαρκοπουλάκι! Εμείς πάντως το καλοκαίρι μας βλέπω σε παιδότοπο γιατί δεν αντέχω να κάνω ετοιμασίες και θέλω να ευχαριστηθούν τα παιδάκια! Έχουμε κι έναν παιδότοπο φίλης του Λ με αυλή οπότε για εκεί μας βλέπω :)

Το ότι αυτοσυγχαίρονται κιόλας στο τέλος εμένα με τρελαίνει :lol: :lol:

Και το δεύτερο μέρος θεϊκό!

Να την πας ρε Ωδείο :D

Κι εγώ catering θα σου έλεγα μαρκοπουλάκι! Εμείς πάντως το καλοκαίρι μας βλέπω σε παιδότοπο γιατί δεν αντέχω να κάνω ετοιμασίες και θέλω να ευχαριστηθούν τα παιδάκια! Έχουμε κι έναν παιδότοπο φίλης του Λ με αυλή οπότε για εκεί μας βλέπω :)

α ναι αερικάκι?

πού πού????

Διαφημίσεις

Στην Αργυρούπολη... μη με ρωτήσεις περισσότερα! Δεν έχω πάει ακόμα! Το μάθαμε στο reunion που είχαν κάνει ;)

Καλά νιώθω πολύ ωραία που έχουμε επιτέλους edit!

Βάζω βιντεάκι , ανοίγω φωνούλα και …τσουπ τα παιδάκια μου έρχονται και κολλάνε τη μουριτσα τους στην οθόνη

Το στόμα του Άγγελου μένει ανοιχτό και το βλέμμα ακίνητο!

Όταν τελειώνει η μικρή ,χτυπάει παλαμάκια happy0065.gif

Μαρκοπουλάκι και εγώ είμαι υπέρ του σπιτιού! Λίγη κούραση παραπάνω αλλά νομίζω ότι για αυτή την ηλικία τα γενέθλια στο σπίτι είναι καλύτερη ιδέα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Δεν με νοιαζει τοσο να κανω φαγητα οσο το να μην χασω το παρτυ σερβιροντας και τα λοιπα. Αν ηταν πιο καλοκαιρι και εγω θα προτιμουσα εξω αλλα σε παιδοτοπο δεν θελω ακομα, του χρονου μπορει να τα κανουμε. Να δω και ποσα ατομα θα μαζευτουμε γιατι ημασταν μπολικοι στα προηγουμενα γενεθλια.

Δεν με νοιαζει τοσο να κανω φαγητα οσο το να μην χασω το παρτυ σερβιροντας και τα λοιπα. Αν ηταν πιο καλοκαιρι και εγω θα προτιμουσα εξω αλλα σε παιδοτοπο δεν θελω ακομα, του χρονου μπορει να τα κανουμε. Να δω και ποσα ατομα θα μαζευτουμε γιατι ημασταν μπολικοι στα προηγουμενα γενεθλια.

μαρκοπουλάκιι αν πάρεις οργανωμένο catering μπορεί να σου δώσουν και άνθρωπο για το σερβίρισμα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...