Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αφήστε τα... Διαβάζω εσάς που ήσασταν όλο βόλτες το τριήμερο και ζηλεύω σαν μικρό παιδί... τεσπα..

Εσείς όλα καλά?

culte είδα την Ζωίτσα στο φατσοβιβλιο και είναι μια κούκλα ντυμένη μπαλαρίνα... σου έχω πεί ότι μου θυμίζει την κόρη μου στην ηλικία της?? Τα ίδια μάγουλα για τσίμπημα είχε και η δικιά μου μην σου πω και περισσότερο.. 4450 την είχα βγαλει επομένως φαντάσου... Ενά μάγουλο ήταν

αχ αφήστε τα... Διαβάζω εσάς που ήσασταν όλο βόλτες το τριήμερο και ζηλεύω σαν μικρό παιδί... τεσπα..

Εσείς όλα καλά?

culte είδα την Ζωίτσα στο φατσοβιβλιο και είναι μια κούκλα ντυμένη μπαλαρίνα... σου έχω πεί ότι μου θυμίζει την κόρη μου στην ηλικία της?? Τα ίδια μάγουλα για τσίμπημα είχε και η δικιά μου μην σου πω και περισσότερο.. 4450 την είχα βγαλει επομένως φαντάσου... Ενά μάγουλο ήταν

ναι? δεν έχω δει φώτο της.....

εμένα γεννήθηκε 2400 μολις! μετά κατάντησε έτσι με το ζιζάκι...

Διαφημίσεις

ναι? δεν έχω δει φώτο της.....

εμένα γεννήθηκε 2400 μολις! μετά κατάντησε έτσι με το ζιζάκι...

δεν έχω στο fb.. θα σου στείλω μια το απόγευμα για να καταλάβεις.. 2400 μόνο?? Σχεδόν διπλή η δικιά μου μιλάμε :shock:

Τσα! Ήρθα κι εγώ :D Περαστικά σας Σίλια :) Πήζω λέμε σήμερα στη δουλειά... παγώνουν και τα πόδια μου! Πιο ακατάλληλες μπότες για χιόνι δεν θα μπορούσα να βάλω!

Ανεβήκαμε παρέα με τον καλό μου στον Χολαργό γιατί ήθελε να οδηγήσει εκείνος... εγώ δέχτηκα γιατί ήθελα να ανεβάσει εκείνος την Κωτίτα στον παιδικό όχι μόνο γιατί φοβόμουν μην φάω καμια γλίστρα αλλά για να περάσω ένα μήνυμα και στο παιδί ότι δεν είμαι εγώ η κακια μαμά που την πάει παιδικό και εκείνος ο καλός μπαμπάς που θα την άφηνε να μην πάει ;) Έτσι την κρυάδα του κλάμματος την έφαγε ο μπαμπάς αφού εγώ κουβαλούσα τα πράγματα και τα παρέδιδα στην παιδαγωγό της η οποία την πήρε από την αγκαλιά του μπαμπά και έφυγαν για μέσα :lol:

Παίξαμε και χιονόπολεμο στην αυλή του παιδικού :D

Διαφημίσεις

Πλησιαζουν τα γενεθλια του Μαριου και θελω να τα κανω σπιτι και φετος, η μανα μου λεει να γινουν εξω για να μην ταιπωρηθω οπως περυσι αλλα εγω το καταευχαριστηθηκα παροτι ελιωσα απο την κουραση περυσι. Ειχα ομως τοση χαρα που ειχε τα πρωτα του γενεθλια που ηταν σαν να ειχα κανει ενεση αδρεναλινης, κανονικο ντοπαρισμα.

Και φετος σπιτι θα τα κανω μου φαινεται αν και πεφτουν νωρις πριν το Πασχα και μπορει να εχει κακο καιρο και να μην παιζουν τα μπαλκονια. Περυσι ολα τα πιτσιρικια καναν χαμο μεσα και αρκετοι ενηλικες την βγαζαν εξω με τσιγαρακι και ποτακι.

Πλησιαζουν τα γενεθλια του Μαριου και θελω να τα κανω σπιτι και φετος, η μανα μου λεει να γινουν εξω για να μην ταιπωρηθω οπως περυσι αλλα εγω το καταευχαριστηθηκα παροτι ελιωσα απο την κουραση περυσι. Ειχα ομως τοση χαρα που ειχε τα πρωτα του γενεθλια που ηταν σαν να ειχα κανει ενεση αδρεναλινης, κανονικο ντοπαρισμα.

Και φετος σπιτι θα τα κανω μου φαινεται αν και πεφτουν νωρις πριν το Πασχα και μπορει να εχει κακο καιρο και να μην παιζουν τα μπαλκονια. Περυσι ολα τα πιτσιρικια καναν χαμο μεσα και αρκετοι ενηλικες την βγαζαν εξω με τσιγαρακι και ποτακι.

μαρκοπουλάκι κάντα σπίτι αλλά αν έχεις την δυνατότητα πάρε catering...θα σωθείς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...