Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν σήμερα μετά την εκκλησία πήγαμε παίδων για τον ευθύμη, που 2 αντιβιώσεις πήρε κι ακόμα την υγειά του δεν τη βρήκε. τελικά πάμε και για 3η αντιβίωση για ωτίτιδα. το μανάρι μου. πάντως έχει όρεξη ευτυχώς.

μετά πεθερά για φαγητό και τώρα νάνι!

εγώ κορίτσια από πάντα το είχα αυτό. αν είμαι κουρασμένη θα κοιμηθώ κα δεν χαμπαριάζω τίποτα. δε πα να πέσουν και βόμβες! αυτό δεν είναι καλό φυσικά γιατί ενώ κοιμάσαι τα ταλιμπανάκια χορεύουν. χτες βέβαια ήταν και ο νίκος και η κοπέλα.

ωραίο καιρό έχει σήμερα. δεν πάμε τώρα για χαρταετό λέω εγώ...

φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Εμείς πήγαμε τελικά απέναντι αλλά και το face painting και το εργαστήρι ήταν για μεγαλύτερα παιδάκια οπότε αφού βολτάραμε σε όλες τις κυλιόμενες σκάλες είδα κάποια στιγμή ότι έβγαλε επιτέλους ήλιο και κάτσαμε μιαμιση ώρα στις κούνιες δίπλα από το mall :) Γυρίσαμε φάγαμε και τώρα την κοιμίζει ο πατέρας της!

Μάλλον θα την πέσουμε κι εμείς για ύπνο γιατί πήγαμε χωρίς καρότσι, περπατητοί και μας έχουν βγει χέρια και μέση!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα Καλημέρα :)

Μαρή γατούλα... την ταινία λέει! :lol:

Ξύπνησα στις 8.00 μόνη μου, μαγείρεψα της μικρής, ξύπνησαν 9.15 και οι άλλοι δύο (ο μπαμπάς υποχρεωτικά γιτί η μικρή φώναζε "μπαμπά μου" οπότε την πήγα στον μπαμπά της!) ήπιαν γάλα και τώρα παίζει με τη θεία Τζο... κατά τις 10.30 θα πάμε στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης που έχει εκδηλώσεις για παιδιά :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...