Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωωω γιορταζει το ageaki μας?

Χρονια Πολλα και Ευτυχισμενα AGE!!!!!!!!!!!

Πως περασατε τελικα χθες? Εμεις δεν κατσαμε πολυ, κατα τις 8 φυγαμε...

Χαρηκαμε που σας ειδαμε, εστω και λιγο, και που γνωρισαμε και γλυκυτατο αερικο!

καλα την κων/να την ερωτευτηκα μιλαμε, πλασματακι για φαγωμα!

η ζωιτσα, ειρηνη μου, οσο μεγαλωνει, τοσο ομορφαινει...!

τα γατακια δεν τα προλαβα πολυ, μου εμεινε ομως το παραπονεμενο βλεμμα του Β!

Τι θα κανετε σημερα? Εμεις μεσημερι στην πεθερα και το απογευμα λεμε να παμε στο Blanos. Θα γινεται λιγο πανικ μαλλον, αλλα εχει χαβαλε...

Οσο για τον υπνο, παλια προ παιδιου δεν θυμαμαι πως ακριβως ημουν, παντως ποτε δεν κοιμομουν πολυ βαρια. Τωρα? Δεν εχει συμβει ποτε, ουτε για 5 λεπτα, απο τοτε που γεννησα, να ειναι ξυπνιος ο μικρος και εγω να κοιμαμαι! Και μου τη σπαει αυτο, γιατι καμμια φορα μου λεει ο αντρας μου κοιμησου, θα κατσω εγω μαζι του, και απλα δεν μπορω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα κοριτσάρες!!!!

εγώ μελινάκι στεναχωρήθηκα που δεν σε είδα παραπάνω....

θα επανορθώσουμε και θα έρθουμε έμείς καμμιά μέρα στον παιδότοπο που είναι κοντά σας ε!!!!!

θα τα ξαναπουμε σιγουρα ειρηνη μου, μη στενοχωριεσαι καλε!

εμεις γενικα ειμαστε λιγο δυσκινητοι, λογω του οτι ο μικρος κοιμαται νωρις (απο μενα πηρε χαχα). φαντασου προχθες ειχαμε παει οικογενειακως σε μια ταβερνα εδω κοντα και στις 9 μου ζητουσε πιπιλα και νανι!

αλλα χτες ειδικοτερα, θελαμε και να γυρισουμε να φαμε με τον μπαμπα μας!

μαρκοπολινα μου πως εισαι? ο κων/νος καλα ειναι, οταν εχει τα αδερφια του εδω ξεσαλωνει, γινεται αλλο παιδι. τους εχει ολους στο σηκω-κατσε και μου τη δινει λιγο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες :) Ελπίζω Μελίνα την επόμενη φορά να σε δούμε περισσότερο και όπως είπε και η Ειρήνη να έρθουμε εμείς επάνω σε εσάς :)

Τελικά δεν θα φύγουμε σήμερα και θα μείνουμε εδώ οπότε πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με το ταλιμπανάκι μας!

Κανονικά θα έπρεπε να κάτσω να κάνω καμια δουλειά αλλά δεν μπορώ λέμε... πονάω!

Αφου πονας να μην κανεις τιποτα. Εγω χθες μια σκουπα εβαλα σε ολο το σπιτι μιας και ο Μαριος πηρε το πιπερι και το αδειασε ολο και μετα πονουσε η μεση μου ολο το βραδυ. Αχρηστο σαρκιο εχω τελειως....

ναι για ριξε καμια ιδεα???

ο Β ολο που θα παμε ειναι!!!

Μελινακι σορυ για τη χαλαστρα μαμωτω εχτες! φτασαμε και αφηνιασε ο Β , δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω εκει αλλα μονο να τρεχω ξοπισω του....

Σου χρωσταμε παιδοτοποεπισκεψη εννοειται!!!

Διαφημίσεις

Γάτα εμείς θα πάμε απέναντι για face painting και εργαστήρι χαρταετού και λίγες κούνιες δίπλα στο πάρκο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...