Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Τελείωσε η γιορτή και γυρίσαμε σπίτι μας...

Που θα πάτε το Σάββατο; Θα κάνει λάτιν πάρτυ δηλαδή στο Μαλλ στον Άγιο Δημήτριο;

Και εγώ από αιματοκριτη πάω μια χαρά...στον 4ο μήνα είχα 46..ο γιατρός μου είχε πάθει πλάκα....σε κανονικές συνθήκες έχω γύρω στα 42....

ουάου Μαριτάκι!

ναι εκεί θα πάμε... έρχεστε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ώρα είπατε; Γύρω στις 7 παρά;; Που ακριβώς είναι αυτό; Πάνω στη Βουλιαγμένης;

Και για μετά έχει κάτι εκεί σε ποτό-φαί εννοώ;;;

ναι έχει τα πάντα! και για μικρούς και για μεγάλους!

Θα είναι και οι μπάμπαδες σας; Αν είναι να ρωτήσω και εγώ τον δικό μας αν δουλεύει αύριο και γενικά τι έχει στο μυαλό του και να κανονίσω να έρθουμε και εμείς!!!

Διαφημίσεις

οκ να το θέσω αλλιώς... στους 2,5 μήνες τι βάρος είχε;

Δε ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω ,αλλά εμείς

2 μ 4,800 60εκ

3μ 5,520 62

4μ 5,950 64

5μ 6,500 66

6μ 6,800 70

Το γράφω αφενός γιατί το μαρκοπουλάκι έφυγε και αφετέρου γιατί είμαστε στα ίδια :tongue:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

http://img808.imageshack.us/i/dscn1907.jpg/

http://img641.imageshack.us/i/dscn1906r.jpg/

Εδώ είμαστε χωρίς το κόκκινο καλσόν και τα κοτσιδάκια μας!!!

Χρόνια πολλά κούκλα μου! Με υγεία και αγάπη πάντα και ηλιολουστες μέρες!

Το μπουμπουκάκι σου είναι μια κούκλα!

Διαφημίσεις

Εντάξει κατάφερα και έβγαλα άκρη! Το δικό μας το μωρό δεν πρέπει να το υπολογίζουμε βάση την βιολογική του ηλικία... ουσιαστικά πάμε με διορθωμένη με ημερομηνία την ημέρα που βγήκε από την εντατική του Μητέρα και άρχισαν όλα της όργανα να λειτουργούν κανονικά και απρόσκοπτα και να τρέφεται και να αφομοιώνει κανονικά...

Άρα μιλάμε για ένα μωρό με διορθωμένη ηλικία 1.5 μηνών που είναι 57,5 ύψος και 4.500 βάρος... και τρώει μητρικό άρα βρήκα και πόσο πρέπει να παίρνει ανά εβδομάδα και μήνα!

Την έχουν καρααγχώσει οι γιατροί την ξαδέρφη μου με το πρέπει να βάλει βάρος και πρέπει να καλύψουμε το διάστημα των 3 μηνών... αντλεί και με το θήλαστρο από τον Οκτώβριο και τα νεύρα της έχουν γίνει κρόσια!

Κιουλτάκι για τη Δευτέρα για τι ώρα λέμε;

Αυτα που σου εγραψα δεν ειναι με διορθωμενη ηλικια δικια μας και το δικο μας ηταν προωρακι αλλα ο γιατρος σταματησε καποια στιγμη να προσμετρα την προωροτητα.

Ειναι λιγο χαμηλο το βαρος Αερικακι αλλα ισως ειναι λογικο επειδη θηλαζει συν οτι ξεκινησε με χαμηλο βαρος λογω προωροτητας. Οι γιατροι ισως καλα κανουν και την αγχωνουν γιατι ενα προωρο αν δεν παρει γρηγορα βαρος κινδυνευει να μην αναπτυχθουν τα οργανα του σωστα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...